Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 655
  • 791
  •   1
Отговори
# 135
Към 25 може би 😂

# 136
  • София
Мога да споделя от собствен опит - към 17-тата година вече има светлина в тунела с баткото - повече светли отколкото тъмни моменти...Чувала съм, че при девойките може и малко по-рано...с две думи след около 5 години, повече или по-малко, може би....

# 137
толко многоооо......ше се изтрепеме до тогаз....Astonished

# 138
  • София
Е, чак пък толкова... Не са лоши децата. Имат си моментите, но то кой ги няма?

# 139
Зависи от детето, но моите наблюдения над моето и познати близки деца е, че в последната учебна година или малко след края и. Тогава се осъзнават, че иде сериозния живот и е по-добре да си приятел с родителското тяло.

# 140
Зависи от детето, но моите наблюдения над моето и познати близки деца е, че в последната учебна година или малко след края и. Тогава се осъзнават, че иде сериозния живот и е по-добре да си приятел с родителското тяло.
И моите наблюдения са такива с номер 1(тъкмо навърши 18, вече е студент).  Сега съм на прага на голямата буря с номер 2(на 15 и доста по-чувствителен), но подозирам, че първите двама са ми били дадени само, за да помъдрея за пубертета на набора 😅

# 141
  • Бургас
След малко отивам на родителска среща 😔
Кой знае пак,как ще се оплакват от децата и най-вече от дисциплината 😔

# 142
Каква е тази родителска по никое време? Дано не ни привикат и нас, че май с дисциплината общо за класа не сме много добре ....

# 143
  • Бургас
И ние днес сме на вълна лоша дисциплина и искане за родителска среща. На госпожата по БЕЛ ѝ е прикипяло и беше написала забележки на целия клас, които пък после отмени.

# 144
  • София
Ние ще имаме началото на декември.

# 145
Нашите се подготвят за концерт - тази година училището на наборката празнува 50 години, и всеки ден репетират. Постоянно изпускат часове/репетират в учебно време/. Дисциплината и при нас куца. Иначе и при моята са валидни всички по-горе цитирани реплики, мързел, скатаване... В повечето случаи не ѝ се отваря парашута /демек си викам солидно и става страшно/.
Иначе сина ми, който ще стане на 18 години след два месеца, все още има пубертетски изцепки. Нооооо .... светлина в тунела - тази година се е "разучил" - успеха гони небесата /както се вика/. Та има надежда - след 5-6 години.
За родителска среща не се чува. Има някои учители, при които дисциплината е мамма мия. Но повечето ги строяват яко и децата не гъкват. Както и навсякъде предполагам.

# 146
  • София
за момчетата - 10-ти клас Satisfied
При нас също непукизмът върви с пълна сила  Simple Smile Отново се опитва да не учи по ЧП и География. Сега след като я спипах усърдно минава всичко в уча се, чете, пише и т.н. Някак е изкарала шестица по ЧП на зарядите. Препитах я, знаеше ги. Явно е било случайно.

# 147
Еее, случайно, знае си детето! Тя си е старателна.....

Моят уж всичко си знае вкъщи, прави някакви пробни тестове без грешка, в училище се оплесква. Питам го защо е сгрешил и, че точно същото вкъщи го е направил вярно, отговорът е - Еее, кво толкоз, сбъркал съм, не съм видял еди какъв си, че е въпросът.....

# 148
  • София
Същата ситуация. Вкъщи задавам въпроси -- отговаря, правим пробни тестове -- решава ги. В училище бил блокирал.

# 149
Познато! Уф!!!

Другото редовно е - Защо трябва да си пиша домашните, от другите (момчета) никой не пише домашни.....

Общи условия

Активация на акаунт