Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 704
  • 791
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Някъде другаде да са изчезнали внезапно данните в школо? От днес изведнъж всичко е нулирано, и оценки, и отзиви, и за двете деца - едното в 6ти, другото във 2ри клас.

# 331
  • София
При мен няма проблем с Школо

# 332
  • here and now
Всичко си е наред при мен. И 6-ца е изкарала днес.

# 333
  • София
И от телефона, и от лаптопа всички данни са налице.

# 334
Някъде другаде да са изчезнали внезапно данните в школо? От днес изведнъж всичко е нулирано, и оценки, и отзиви, и за двете деца - едното в 6ти, другото във 2ри клас.
При нас липсваха в началото на годината, но вече са налични.

# 335
  • Бургас
Бих се зарадвала,ако изчезнат и се завърнат нови,високи оценки!🤗

# 336
  • София
Joy
Мдааа, така става то Simple Smile

# 337
Случва се, после го оправят (ама само школо, без оценките вътре да са оправени хахаа). Няма лабаво....

# 338
  • София
Правилно ли разбирам,  че възстановяват функционалността, но не и данните? Учителите въвеждат отново ли(ако си пазят историята)
Струва ми се нелогично. Все трябва да могат да възстановят до някакво предишно състояние данните.
Случва се, после го оправят (ама само школо, без оценките вътре да са оправени хахаа). Няма лабаво....

# 339
Не, не....оправят си всичко и оценките са си вътре. Имам предвид, че са си същите, а не са поправени на шестици....хаххаха

# 340
  • София
Пишете на Школо - веднага отговарят, много съм доволна - писала съм през shkolo.bg, също друг път на страницата им във ФБ

# 341
  • София
Кога е олимпиадата по БЕЛ общински кръг в София?

# 342
В училището на моя е днес.

# 343
  • Бургас
О, добре че споменахте олимпиадите. Моята девойка удобно ги отказва и не ме информира даже, но сега разбрах от госпожата по БЕЛ, че при нас ще е на 20.01 и тази седмица ще раздава заявления на желаещите. Така ме ядоса преди час, че ще я запиша на всички възможни олимпиади. Joy

# 344
  • София
Олимпиадата по БЕЛ е само преразказ в 6-ти клас, доколкото знам, затова не виждам смисъл да ходи. Само ще я травмирам, тъй като за момента там най-малко, като че ли се готвят...Правят, но текстът е при тях.

Общи условия

Активация на акаунт