Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 72

• 29 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Офффф, всички симптоми, дето ги пише в листовката имам ☹️. Ама си налягам парцалите да се харесаме, защото имаме нужда един от друг, да направим любовния танц и да се разделяме, така съм планирала.
Мен ми стана рядко 🤣. Киселини и болки в стомаха и в червата. Но аз само два дни го пия, днес ще е третият. Ендото казА, че ще отслабна от него. Дай боже поне да има нещо добро от тая работа.

Иначе, и аз ви се чудя защо не пишете, няма ли новини, смъкнати кила, някой ходи ли да се боде.
Нати, ти колко време още ще си в този огън?

Колкото до фарма мафията, тя има пипала навсякъде, та хич не се учудвам на нищо вече. Откакто станахме много либерални, тоА свЕт се побъркА.
А за нашия режим не съм чула никой нищо лошо да казва, ама нА.

# 226
Аз ходих да се боцна днес, използвах, че и едното дете трябваше да водя:

Бях и на гастро.Черният ми дроб е в мн. добро състояние.( имам лека стеатоза)

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 19:59 от ДХ3

# 227
Браво, все така да си!

# 228
Оф, Таис, много жалко.
Преди време се обсъждаше това със страничните ефекти.
Аз съм го имала. Ама ми хакнаха доза от 3000. След третия ден спрях.
След време разбрах, че си има схема. Почнах по схемата, чупих таблетката и нямах.
Ама тая с удължено как да стане?
Дева ако не се лъжа беше писала за един от другите препарати, че има хора  като са минавали на него и им е било по-добре.
Та не знам, ако нещо продължи това с тия ефекти, ако искаш обмисли да минеш на друго. Пиши на Дева, питай я.
Примерно 4-5 дни на таблетка от 250 веднъж, после прибавяш втората.
Иначе боцкаш ли се, как е кз?

ДХ3, браво на теб.

Иначе за режима съм чула лошо да се казва. И тук в темата от някакви временни пришълци и по другите теми.
И на живо. Обикновено са хора с много кила, чели постове във фейсбук.
Като една позната твърди, че тоя режим бил вреден за бъбреци и черен дроб.
Викам и как разбра. От ФБ. Викам и аз съм 7 години и нямам драма + една от книгите, която съм чела е писана от нефролог, пък мисля, че той по-добре знае от фб.

# 229
Те много хора не знаят, че има разлика между кетоза и кетоацедоза.
Много е популярно мнението, че кетозата е състояние на спешност и е вредно да влизаш в такава. А също и че много витамини и минерали ще изпуснеш да приемеш, ако не ядеш зърно.

# 230
Те и много хора не правят разлика между нисковъглехидратно и високопротеиново от сорта на Дюкан... много разбирачи се навъдиха, предимно такива дето само чували нещо отнякъде си.

А моето с работата почва да се нормализира, полека. Уж. Няма как, нов обект и многа неща за изглаждане, още оформям екип и все имам по някой нов и да ги видя как работят, ясно ви е.
Но бях права, дойде си ми днес... Нямам болки или крампи при цикъл но си усещам като ще започва, не ме подведе и този път усещането.

# 231
Здравейте
Закуска - кафе
Обяд Пил филе с малко грах
Вечеря пил филе със зелена салата
Тренировка - Силова
Резултати - 1 кг

# 232
  • на острова на мечтите
Е поне малко розови новини от вас👍 При мен след два дни фаст, свалени кила "0", т.е. този един от първият ден. Режимна съм. Няма отказване. Чета си Глюкозната революция и уча.
Пак правих ролца от шунка. И кюфтета в останалият доматен сос. За втори път добавям малко хуск към каймата. Първият път сложих, понеже каймата ми се видя малко редичка. Нали не слагам галета.Май се получава. Добавям само малка лъжичка псилиум.
Ами ако докторите наистина бяха заинтересовани да излекуват хората, без работа щях да останат. Помня веднъж един доктор гинеколог с който бяхме попаднали случайно в една компания, трябваше да отиде да вземе дъщеричката си от бърза помощ, където и вливаха физиологичен разтвор. Наивно попитах, "Ами какъв антибиотик давате?" "Антибиотиците , ми отговори са за децата на другите!" Онемях от арогантният му отговор. Бях много млада, за да го навра на едно специално място... Гадината...
Оф, много работа тия седмици. Мислех, че ще си почина утре, ама не!
Лека нощ 🌃

# 233
Добро утро!

Тук съм, ей ме на- наспана и скокнала в 6:30 ( вече глътнала Диокета- остават ми 2-3 и приключвам го и аз за този сезон)

ДХ3 - мн не разбирам от резултати 🫣но поне от чвтеното дотук, тези стойности на Г и И са мн добри. Аз до лаборатория за момента се отказвам да ходя. Сутрините са ми малки цунамита и кой знае какви стойности ще отчета 🤔така си разсъждавам веднъж заради динамиката. втори път заради по-късния час, в който ще се явя..

Станах пак редовна с вакумките, споменах, че подпирам на чешмата. Огледах се в огледалото и ми стана забавно , каква “круша” съм станала в корема 😂😂😂между подгръдната линия и около 12см надолъм съм се вталила, а коремът (там, където меря), не е мръднал. 🤭🤭🤭Мн интересно как се “стопява наоколо все едно от периферия към център. Четах, че коремната (не висцеларната) мазнина най-труднонсе елиминира и остава така да се каже последната грижа, понеже там мастната тъкан имала значение нещо за фунционирането нас сами организъм .

Вчера сутринта, въртях се , въртях се, па мернах корем (без промяна от последно мерене преди месец) и бедра (-2 см) станали 55 см (при старт февруари 65)

Енергия имам (но си пия на Ел кофито за отслабване, харесва ми като вкус), наспивам се доволно, не ме болят стъпала, нямам тежест в краката..

Остава да измисля менюто днес 🤭Ще стигна до месарски, та може би нещо телешко.

Вчера обядвах яйца на омлет- класика със сирене, салата прясно зеле, десерт кисело мляко с чия и 3 сини сливи.  Вечерта ми се прияде чисто зеле яхния и пропуснах протеина.

Отивам да будя цунамитата.

Лек ден от мен!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:17 от fotokod

# 234
А така, пишете по-редовно за тия вакуумки, че пак бях почнала да ги забравям Grinning
Не че е за чудене в моя случай, ама си е за яд - не изискват съществено време все пак, не е като да трябва и да търся къде да ги вместя...

# 235
Здравейте, сега прочетох за вакумките . Това всъщност изглежда много лесно . По  колко пъти на ден  го правите ? Аз да се похваля започнах освен пилатеса да ходя и на фитнес.  Свалих си едно приложение FitON - има много добри тренировки и освен това ме подсеща в определени часове на ставам в офиса и да се раздвижвам.

# 236
Здравейте, момичета прекрасни! Тайс много е неприятно, когато започваш нови лекарства, винаги има странични ефекти, но ние ги вземаме заради ползите. Аз още се опитвам да пия Изопринозина, но съм гроги от него, такава умора ме наляга, че сили нямам никакви, да не говорим, че това ми смазва и настроението. В началото дори имах вертиго, но с упражнения мина за 2-3 дни.
На мен не ми върви нито режим, нито амбиция…  Само сънят засега! 😁 Мога да заспя по всяко време навсякъде. 🥴Нямам с какво да се похваля.
Вакуумките ми се опират все още, не успявам да ги направя, трудно и нестандартно упражнение… 😶🌫

# 237
Аз тия вакумки нещо мога да ги правя само в легнало положение, толкова съм свикнала, че не мога права да ги стопля.
Grinning

Таис, също така може да се обадиш на ендото и да и кажеш за страничните ефекти и да питаш дали друг вид не може да опитате и с по-малка доза.

# 238
  • Бургас
И на мен тази седмица не ми върви ни режим, ни спорт....в неделя тръгвам за Сицилия и там смятам да си отпусна душичката с ядене и пиене, ще се дисциплинирам после

# 239
Нани, Елорка, днес съм добре вече. Heart
Явно дробчето ми и въобще, всичките ми органи, се почудиха какво им подавам. То и от една цикория станаха реакции, от берберина-също.
Няма проблем, кораво момиче съм, ще се адаптирам. Но съм силно мотивирана след три месеца да се оправя. Затягам режима и започвам тренировки.
Защото "доброжелателите ми" вече коментират-ами видя ли, две години се мъчи напразно, сега пак си на лекарства. Иде ми да ги удуша Rage

Общи условия

Активация на акаунт