Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 72

• 29 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
А тия "доброжелатели" какво ти казват? Да ядеш сладко, ориз, картофи и тестени ли?

# 241
Тайс, просто не ги слушай! Ти знаеш какво си постигнала и как се чувстваш в момента (и какво е било преди също така). На психична основа можеш да се влошиш, така че просто не ги слушай Hug

# 242
  • Бургас
момичета какво означават повишени Хомоцистеин 15 /до 12/ и Албумин 53/35-52/

# 243
ДХЗ, супер резултати, все така добри да са ти!
Аз преди два дне реших да видя какво пия за холестерол и се оказа, че не са ми дали в аптеката правилното, ами си пия антикуаголант със същото име. А пия и аспирин през ден заради тромбофилии и евентуални опити за бебе. Аз се чудя как ми падна пулса, а то какво било... Усетих се май навреме. Иначе цикъла ми спря свалянето, скоро пак ще се засиля, надявам се.
Успех, момичета!

# 244
момичета какво означават повишени Хомоцистеин 15 /до 12/ и Албумин 53/35-52/
Хомоцистеинът не беше ли с б12 свързан? Той как ти е?

Тайс, ти си знаеш какво си постигнала и колко е "напразно", а пък те нека си приказват. Не ги разбирам и аз такива хора, но за съжаление всеки има правото да е глупав колкото си поиска...

# 245
Тайси, такива всезнайковци с лопата да ги ринеш. Продължавай със същата амбиция и последователност! 😘

# 246
tays каквооооо, какви са тези думи от хората около теб?! Много обичам човешката злоба, така хубаво ги трови, че накрая сами не си вярват от къде им е дошло. Нека говорят.

# 247
Не могат да ме бутнат коментари от доброжелатели. То като вижда човек резултатите с очите си и ги усеща с тялото си.

# 248
Хората не разбират, защо им се връзвате?

# 249
  • Бургас
Хомоцистеинът не беше ли с б12 свързан? Той как ти е?
б12 изглежда приличен 447 /145-569/

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 13:41 от bur02

# 250
Момичета, въобще не се връзвам. Ендото много ме похвали за режима, тя е човек, дето разбира. Моите доброжелатели са все хора, които предпочитат да си пият хаповете и грам да не се напъват да свършат нещо за себе си. Накривих им социалните отношения с мене , а и някак го приемам като злорадство, ето, тя опита и не стана работата, значи, аз съм си прав да си кютам по старите начини, щото други няма. Отдавна в тази тема знаем, че на друг човек акъл не можеш да наливаш, ако той не иска промяна. Нека всеки си го кара, както го учи междуушието, аз съм на прав път и съм го осъзнала. Те и без това ме бяха обявили първо за хипохондричка, не нищо ми нямало, па сега , оооо, ма то ти имало, оооо, ма то без лекарства как , няма как, разбира се Blush

На мен ми е забавно, просто покрай ИР съм променила тотално начина си на живот, контактите, хората, та нямам липси някакви, че еди-кой си нещо си мисли.

# 251
Малко неща ми липсват от времето което прекарах в друга държава, но едното е манталитетът точно по такива въпроси. Супер толерантни и не ти се врат в личното пространство, камо ли да натрапват непоискани съвети. За каквото и да е, а за здраве или хранене пък най-малко. Съобразяват се ако знаят че човек избягва нещо си, но до там. И гости като са идвали, се почва - Соня не яде свинско, Наталия не яде чушки, Джеф не яде еди какво си, домакинът е диабетик и айде и паста да не е... и се решава какво да сервираме, но без драми и без подмятания.
То не че и имаше какъв съвет да ми дават де, там се хранят безобразно и адски невежо, дори като знаят че имат проблем. Ама все пак. Оценявам че просто не им и хрумва да се месят на някого.

# 252
Ако съпоставиш първите си резултати със сегашните има ли разлика?
Има, писала си го няколко пъти.
Нека видим с хапа как ще повлияе.
Освен това не се втелявай толкова. КЗ просто ти е по-висока, ти не си диабетик.

# 253
По принцип и мен ме смятат за хипохондричка, защото ходя всяка година на няколко профилактични прегледа. 🤷🏻♀
Около мен всеки, с малки изключения, ходи на лекар ако нещо го заболи и то до степен да не се издържа и е пред”умирачка”.
Вече не се обяснявам, ходя си и толкова.Но интересното е,че някой като закъса и ми се обажда за съвет и мнение, защото цитирам” всичко знаеш и разбираш”.

# 254
Bur02, освен В12, трябва да изследваш фолат и В6. Ако те са в дефицит(при нормален В12) също може да се вдигне хомоцистеина.
Случайно да имаш някакви тромбофолии? Изследвала ли си чернодробни показатели скоро?
За регулиране на хомоцистеина може да взимаш TMG(триметилглицин).
Изписват го доста често на бременни за поддържане на хомоцистеина в нормални граници.
П.С. Сега прочетох, че фастваш много. Бих те посъветвала да спреш за малко.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 14:54 от Cygnus_i

Общи условия

Активация на акаунт