Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 103 766
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Благодаря.

# 556
Знаех си. 😉

# 557
Нов тренд има май- зануляват сеиалите още на 4 епизод. Head Band

# 558
Нов тренд има май- зануляват сеиалите още на 4 епизод. Head Band
Как върви твоя Жар птички, гледах, че сценариските напуснали?

# 559
  • Дубай
Така да харесвам Фуркан Андъч, но нещо не му върви със сериалите напоследък,а е добър актьор.

Червени пъпки, къде пишете за него?! Голяма патардия стана с тоя сериал, не им е изгоден на някои, обаче показват нещата такива, каквито са,затова ми е интересен.

# 560
Как върви твоя Жар птички, гледах, че сценариските напуснали?
Върви добре. Е, не са някакви големи цифри рейтингите му, но се надявам до края на сезона да изкара. Или поне до пролетта. Сценаристките са напуснали заради нов проект. А в Жар птиците започна съвсем нова линия с новите сценаристи, така че ще има още серии. Сюжетът направи рязък завой, интересно е.
С усещането, което ми създава, продължава да ми е любимия сериал този сезон.

# 561
  • Sofia
Аууу много ми е мъчно, че занулиха Метин баба в Присъда.
Оплаках се

# 562
Айде пак. 😟

Можеха да направят 13 серии, ама нейсе.
Сега набързо ще решат половината проблеми, останалите ще ги заметат под килима (после да се чуди човек имаше ли труп или не 😂) и давай към следващия сериал.
В ИГ като рекламират нов сериал, 90% от коментарите са : "Финал на 4 епизод. 😀"

# 563
  • Дубай
Хубав е замисъла на корабите, а и Еркан, Дениз, въобще целия актьорски състав се справяха, но уви... Ужасно нечестно спрямо зрителя!
Ако беше азиатски сериал има, няма рейтинг, си избутва бройката, която обявят преди стартирането на сериала и кой от къде е. Ей тъй се прави, ама къде ти-никога няма да ги достигнем азиатците от към тази гледна точка.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 09:29 от I.V

# 564
Започва нов сериал със симпатини главни герои. По ТРТ1 ще е, така че- без много нежности, но пък поне може да не спрат на третата серия. Grinning Вероятно и ще тръгне добре, на Боздаг е, а той умее, колкото и да не ми харесват някои неща при него.

На турски е "Bir Sevdadır", нека да кажат знаещите, Гугъл пише, че означавало "Това е една любов". Blush

Ето трейлър:

Малко промо снимки.

Ето ги главните герои зад кадър. Нямам специално отношение и не помня някъде да съм ги гледала, на първо четене са ми симпатични. Знам, че мъжът е играл в един известен сериал, забравих кой беше. Красавец е. Blush

# 565
Това момиче не игра ли в Тозлуяка?

# 566
Мисля, че той игра в "Момичето зад стъклото", но не помня името на героя му.

# 567
Струва ми се, че има някаква смяна на поколенията в дизи-индустрията. Много от старите звезди ми се губят, като за сметка на това турците извадиха от ръкава нова порция красавци и красавици. Може и заради по-ниските хонорари да лансират толкова млади актьори, но за мен лично много от лицата в новите сериали са непознати. А доскоро имаше период, когато почти всички ми бяха известни.

# 568
Мисля, че той игра в "Момичето зад стъклото", но не помня името на героя му.
Той е и аз не помня името му.
В главната женска роля е Суде Гюрел.
Талантлива ,млада красива дама.
Ще са хубава екранна двойка.
Главният е с аристократично излъчване.

Колко туркиш нови сериала изгоряха..
Направо надминаха Фокса.

Излезе постера на сериала с Алп Навруз но не мога да го сложа в момента. Готин е:heart_eyes:

# 569
Ее,жалко за Корабите.Един от малкото сериали,които следя.
Но Сапфира и бездарното Озге с топ не можеш да ги махнеш.
Знам,че няма връзка между сериалите,но пак ме е яд.
То човек да го е страх да започне нов сериал.

Общи условия

Активация на акаунт