Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 103 703
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Отдавна се каня да споделя нещо, все забравям. Blush
Докато бяха в почивка сериалите от сезона, потърсих нещо разтоварващо и попаднах на "Животът понякога е сладък"- на турски Hayat Bazen Tatlidir. Ами той бил много симпатичен сериал! Blush
Помня, че го даваха и помня, че е младежки. Тогава си мислех, че е за някаква сладкарница.Smiley  Пък той съвсем друг бил. Grinning Излъчваха го през 2016-2017, тогава гледах май само "Ти си моята Родина".
Та около Нова година като потърсих, го нацелих и съм много доволна. Малко като албански реотан, с 8 години закъснение, ама нищо. Grinning Затова и споделям, ако някой не го е гледал- приятен, не е точно комедия, но е много позитивен. Главната героиня е страхотна личност- учителка, която се стреми да направи живота на всеки свой ученик по-добър. И любовта е готина. Бирдже Акалай е в ролята на учителката, а любимият и е Канболат... уф, дълго име, един актьор с рано побеляла коса, много харизматичен. Много го харесвах в "Легенда".
И някои от популярните сега млади актьори, тогава съвсем зелени ще видите. Grinning

Снимчици Blush

На първите епизоди съм, но ми допада. Като започнаха редовните сериали го гледам когато имам време. И без това е 26 серии, все ще го изгледам.Grinning Препоръчвам го на някой, който иска да си почине от тежките сюжети. Blush
На Безгранична любов са излезли субтитрите, по-късно ще видя как е драмата там. Grinning

# 601
Отдавна се каня да споделя нещо, все забравям. Blush
Докато бяха в почивка сериалите от сезона, потърсих нещо разтоварващо и попаднах на "Животът понякога е сладък"- на турски Hayat Bazen Tatlidir. Ами той бил много симпатичен сериал! Blush
Помня, че го даваха и помня, че е младежки. Тогава си мислех, че е за някаква сладкарница.Smiley  Пък той съвсем друг бил. Grinning Излъчваха го през 2016-2017, тогава гледах май само "Ти си моята Родина".
Та около Нова година като потърсих, го нацелих и съм много доволна. Малко като албански реотан, с 8 години закъснение, ама нищо. Grinning Затова и споделям, ако някой не го е гледал- приятен, не е точно комедия, но е много позитивен. Главната героиня е страхотна личност- учителка, която се стреми да направи живота на всеки свой ученик по-добър. И любовта е готина. Бирдже Акалай е в ролята на учителката, а любимият и е Канболат... уф, дълго име, един актьор с рано побеляла коса, много харизматичен. Много го харесвах в "Легенда".
И някои от популярните сега млади актьори, тогава съвсем зелени ще видите. Grinning

Снимчици Blush

На първите епизоди съм, но ми допада. Като започнаха редовните сериали го гледам когато имам време. И без това е 26 серии, все ще го изгледам.Grinning Препоръчвам го на някой, който иска да си почине от тежките сюжети. Blush
На Безгранична любов са излезли субтитрите, по-късно ще видя как е драмата там. Grinning
О, много сладурски.... Драма ще има по натам с едното момиче 🫣

# 602
✨ Турски звезди, потвърдили участие в гала вечерта в чест на десетата годишнина от разпространението на турската драма в Латинска Америка, която ще се проведе в Маями следващата седмица: Баръш Кълъч, Джейда Атеш, Неслихан Атагюл, Кадир Дооулу, Лизге Йомерт и  Йигит Кочак.

Турските сериали превзеха и латинска Америка . Ще следим събитието .

⚡ На въпрос как се чувства, докато се снима със звезди като Чаатай Улусой, Онур Сайлак и Ердал Озиагджилар в сериала „Безмилостни“, Сумейе Айдоган отговори: „Много ми е удобно да работя с Чаатай, защото той улеснява работата ми по всякакъв начин и ние се разбираме много добре по време на снимките. Играта с Онур също е много интересна, защото той е и актьор, и режисьор. Затова се радвам, че съм част от този проект. Колкото до Ердал Озиагджилар, вълнението ми беше толкова голямо, че дори не мога да го опиша с думи. Да бъда част от един и същ проект с всички тях е голяма радост за мен и много се гордея с това.”

# 603
Оя Ташанлар се присъедини към “Йомер”

# 604

Ай Япъм пусна страхотно видео зад камера. В най големия студ са снимали. Как не е истинал с тая остригана коса .
Чачо  диктува и модата младежите искат да са като него и приличат на Дахан. Отиват на фризьор и показват снимка как искат .  
Ето нашите изображения зад кулисите от заснемането на плакати с Çağatay Ulusoy и Sümeyye Aydoğan, придружени от гледката към ферибота, в един от най-студените и #Baddar дни в Истанбул!❤️‍🔥

Личи му че е работил като модел. Позира точно така и знае как.

Вече съм неадекватна от толкоз красота...🤯🤩🤩🤩🔥🤎🤎🤎  
Първи епизод е с 3 млн . гледания в ютуб и трети ден  е тенденция в Туитър с двата проекта.

Скоро не съм си пускала любимката ...Sleeping
наливаме елексира и Наздраве! Wine GlassWine Glass
ето  това е вечен хит

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 02:06 от femmi2

# 605
Днес рождени дни празнуват Седеф Авджъ (42) и Инджинур Дашдемир (39).
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 606
  • Дубай

Къзъл Гончалар/4еп. - 1ви фраг

Ожениха ги значи... Момичето е на 14 години в сериала.
Този сериал колкото е тежък, толкова е интересен, защото показва истинската същност на Турция.Много съм любопитна за детството на Джунейт, защо е толкова раним?! Сектата му е сторила нещо, което е преобърнало целия му живот и възприятие.
Ще се радвам да намеря някой, който го следи като мен.

Рейтинга му е показателен, че хората не са малумни! Искат нещата да се назовават такива каквито са, а не замаскирват.Като не могат да говорят с гледането на сериала, допринасят за разкриването истините в него.

Във всички категории са покачени цифрите и първи навсякъде по гледаемост.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 10:40 от I.V

# 607
Fox оцели в 10 с този сериал. Всички други сериали от понеделник са надолу рейтинг.

# 608
I.V, заинтригува ме сериала, гледах първите серии, мисля да продължа. Но аз изчаквам някакъв превод и гледам когато мога.

# 609
  • Дубай
I.V, заинтригува ме сериала, гледах първите серии, мисля да продължа. Но аз изчаквам някакъв превод и гледам когато мога.
Онче, толкова ме зарадва, че се интересуваш от сериала. Наистина показва скритото лице на Турция зад забрадките, което усърдно показва истинската си същност.
Има и превод на бг на първите два епизода. По-късно ще опитам да сложа линка.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 10:39 от I.V

# 610
I.V , благодаря. Hug
Винаги ме е интересувало какво става при съседите ни и как ще успеят да опазят наследството на Ататюрк.
Последните избори показаха една разделена Турция- на кемалисти и ердоганисти. Но интересът към този сериал ми говори и за нещо друго- сред хората, които видимо подкрепят връщането на по-консервативни практики има и такива, които всъщност макар и не открито, но се съпротивляват. Пасивна съпротива засега.
Не знам дали се изразих ясно, но мисля, че сериалът е хванал точно този важен нюанс-  има хора, които поради някакви обстоятелства, семейство, зависимости, традиционно възпитание, ако щете географско положение са принудени да търпят по-консервативен начин на живот, но всъщност си искат обратно онова, което постепенно се загубва в Турция- духът на Републиката и свободата, която имаха преди ерата на Ердо.
Нещо такова си мисля, сериалът е напипап пулса на проблема.
А проблемите на момчето- очевидно има сериозни такива и нещо травматично е преживял. Не случайно главният герой е психиатър, той ще намери какво е.

# 611
Заради "Червени бутони" не съм изгледала докрай "Полетът на птицата". Не зная кога ще успея с трети епизод, изостанах с "Йомер".
I.V, съпротивата за която говориш много ясно я изрази Ниса - сестрата на Йомер, когато разказа за мечтата си. В еп. 39 Гамзе я пита как е отгледала пет деца с този никакъв мъж и отхвърлена от семейството. Много хубава сцена и монологът на Ниса преди това Cry

Без да се правя на психиатър мисля, че Джюнейт е с биполярно разстройство.

# 612
  • Кърджали
Аз си мисля,  създателите на нови сериали да не почнат съвсем съзнателно да провокират РТЮРК и да ходят по ръба на "това е за наказание" , защото се видя, че това се връща като рейтинг. 

Иначе за този сериал, не съм го гледала, но са ми попадали сцени. Определено още много ще дразни управляващите.

# 613
И аз едва дочаках някакъв превод на  Пъпките и го започвам с озвучка.
Тази тема открай време силно ме вълнува и се радвам, че вече има такива сериали.
Странно ми е обаче, че наказанието им беше само 2 седмици (помним Шербета  дори тотално спиране  го грозеше). 🤔
Имам разни хипотези, но мога само да си правя свободни интерпретации.
Важното е, че пак ще гледаме филма, да видим как и колко ще продължи.

Довечера отново съм на МЕНАР филм на  палестинска тематика.

Миналата събота гледах пак от фестивалните, една  малко несполучлива турски интерпретация на Планината Броукбек.
Единият ГГ е играл в Милост, грозен един такъв, все забравям да му потърся името, добър е.

Чао, да погледам малко Пъпките , а след киното дано да има вече и субтитри.

# 614
кажете,може ли един мъж да бъде толкова красив?

Общи условия

Активация на акаунт