Докато бяха в почивка сериалите от сезона, потърсих нещо разтоварващо и попаднах на "Животът понякога е сладък"- на турски Hayat Bazen Tatlidir. Ами той бил много симпатичен сериал!

Помня, че го даваха и помня, че е младежки. Тогава си мислех, че е за някаква сладкарница.
Пък той съвсем друг бил.
Излъчваха го през 2016-2017, тогава гледах май само "Ти си моята Родина". Та около Нова година като потърсих, го нацелих и съм много доволна. Малко като албански реотан, с 8 години закъснение, ама нищо.
Затова и споделям, ако някой не го е гледал- приятен, не е точно комедия, но е много позитивен. Главната героиня е страхотна личност- учителка, която се стреми да направи живота на всеки свой ученик по-добър. И любовта е готина. Бирдже Акалай е в ролята на учителката, а любимият и е Канболат... уф, дълго име, един актьор с рано побеляла коса, много харизматичен. Много го харесвах в "Легенда".И някои от популярните сега млади актьори, тогава съвсем зелени ще видите.

Снимчици

На първите епизоди съм, но ми допада. Като започнаха редовните сериали го гледам когато имам време. И без това е 26 серии, все ще го изгледам.
Препоръчвам го на някой, който иска да си почине от тежките сюжети.
На Безгранична любов са излезли субтитрите, по-късно ще видя как е драмата там.