Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 104 665
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
За Фемми

Най-скъпо платеният актьор 2 000 000 на епизод
Ох, и парите му хубави на това “чудовище”🤪

# 136
Дивия
Мама и син 💙😭. Толкова са ми хубави.

# 137
За Фемми

Най-скъпо платеният актьор 2 000 000 на епизод
Ох, и парите му хубави на това “чудовище”🤪

Валл , Wine Glass Wine Glass това заслужава да се полее с елексир. Има ли нещо ,което да не е хубаво на тоя Звяр?Heart Eyes
Той няма да се възгордее ,никога не го е правил , но аз ся ще си вирна носа вместо него. Ха ,ха Joy така се кефя:stuck_out_tongue_winking_eye:
Със здраве да си ги харчи с труд и талант си ги е изкарал. 👏🤑🤑🌟🔥👌
Винаги е бил номер 1 сега още повече се затвърди.
На Върха на кариерата си е и още дълго ще е така. Най доброто предстои.

Никой няма да вдене с точност кой на кого ,какво плаща ,но..ще повярвам, че е достоверно.  
Чаатай Улусой чупи рекорд със заплатата си в "Гадар". Успешният  красив и продуктивен актьор, който през последните две години се снима в "Терзи" "Кюбра" и "Джентълмен"    сключи споразумение с Ай Япъм за Гадар по Фокс.  Заплатата му на епизод е над 2 милиона. Така той се превърна в най скъпо платеният турски актьор. Чаатай надмина Къванч Татлъту ,който  в Айле получава милион и половина.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 08:00 от femmi2

# 138
Дивия
Мама и син 💙😭. Толкова са ми хубави.

Момичета, майката ми прилича на д-р Куин Лечителката в младите ѝ години Joy

# 139
Има нещо такова 😄

Имам въпрос Долунай да не би да си е слагала хилуарон на горната устна?

Дивия

Мале , какъв епизод пореден. Много емоции, но утре ще пиша че главата ми е гръмната. 😄

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 02:31 от itshristina

# 140
Пепелче 🌹 не съм забравила за обещаното от екскурзията  само да седна на компа че сега ми е невъзможно.

Каста на "Гадар" започва да се попълва.
Злодея ще играе Онур Сайлак. Той ще е шефа на Левент - героя на Чачи и ще бъде от значение затова че Левент ще се превърне в жесток човек.
Мисля че образът му няма да е напълно отрицателен на Левент. Той ще се бори с демоните в  себе си и ще се лута между добро и зло.
Много искам да го видя такъв. Досега не е градил такъв образ. Ще се справи Не се съмняваме в това и ще си заслужи парите и доверието.
В светските новини  вече се обсъжда хонорара 🤑
Много се радвам за Онур Сайлак че е в каста жесток актьор е. Отиват му гаднярските роли.
Ще са страхотни двамата.

Другият потвърден актьор е Фатих Берк Шахин. Младеж е не е много известен  ще пробие в екшъна.  Батко му Чаатай ще му донесе късмет.
Фатих ще играе брата на Левент.
Героят му ще се казва Рюзгяр.
Нищо не знам за младежа ако някой от вас го е гледал някъде да разкаже.
Талантлив ли е.
На снимки е симпатяга.
Режисьор е Синан Йозтюрк с опит в екшъните.
Сценарият в момента се подготвя.  Надявам се да не се пише на парче.
Друго нещо си е на платформи ,но ще свикваме и с тоя начин и  стрес на работа. Отвикнала съм да гледам по 3 часа епизоди.
Да видим коя ще ни лепнат за партньорка дано да не е дразнеща.
В Терзито с Шифа се измъчих направо.. не говоря само за външност.  
Някой я харесват всеки с вкуса си и възприятията.
След Терзито започнаха да я разпознават и канят за главни роли , фотосесии.
Има нов сериал мисля че още не е почнал. Ще си партнират двамата с Айтач Съшмаз.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 20:36 от femmi2

# 141
Дивия

Така мина вечерта и да споделя мнението си за епизода. FlushedLaughing

1. Вечерята както си знаех че ще бъде толкова напечена и така и стана. Братът на Себнем като ощипано момче избягваше погледа на Яман, но той самия вече знае че той е един от главните заподозряни. Rage , но и малката сестра на Яман горкото то и тя вече има съмнения че е той и заради тези неща то припадна.
2. Този Алаз. Ех, ти долно момче. С тази дрога дето пробута на Джесур почти направи беля и за малко Руя да го отнесе. Горката колко беше оплашена само. Ето тук идва Яман и я спасява като рицар на бял кон. Animal Horse
3. Честно казано чаках този шамар на Неслихан към Яман , защото промото ме заблуди, но сцената беше много емоционална , защото тя не го направи нарочно , а защото майчинския инстникт отключи това. Жената цяла нощ не е спала и се е притеснявала да не би пак нещо ужасно да се е случило с Яман. После. Ох, тука сълза пуснах. Просто Долунай и Халит са създадени да са майка и син. Толкова мило ми стана как тя му заши раната и го зави с одеалото и го целуна по челото.
4. Само не разбрах как дядото на Яман разбра за дрогата и Дженсур и преби онези дилъри Thinking
5. Руя и Яман през толкова кръговрати минаха в този епизод , че не знам в бъдещите епизоди какво ще става. Вече има целувка нищо че е по бузката. Има чувства и то доста. Все пак чакаме да става бъдеща Сойсалан. Grinning People Couplekiss
6. Яман е почти убеден че Серхан , Себнем , брат и стоят в отвличането му, но още не мога да го проумея къде Серхан в тази каша....
7. Яман нарече Неслихан "Мамо". Ето тук ревах, ама ревах. SobSob Heart Decoration. Всякаш камък и падна от сърцето че той и каза че тя няма вина в отвличането му. Най-сетне.
8. Промото за следващия епизод явно Несли ще заеме окончателно страната на Яман и това може да обърне цялата игра. Доста неща споделя тя в инста имаше кадър на Халит в болнично легло , но не знам дали репетират сцена... Очакване са в седми епизод да се появи и героя на Таянч.

Тъй че общо взето това ми е от епизод 5. Извинявам се за дългия пост, когато нещо ме плени да гледам се оплесквам да пиша. Grinning

Как да не ги обичаш, толкова са истински. ❤😭

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 23:09 от itshristina

# 142
За добро утро - едни японски палачинки от Истанбул и от мене! ❤️
Времето е чудесно, а аз не съм срещнала още ни НЧ, ни Шюки, ни Енгин... 😂
Днес ще се запътя по море да ги потърся. 😂
А вие дръжте фронта, че за 3 дена много ще пропусна и ще задавам въпроси после. 😂

# 143
Пепелче 🌹 приятни емоции в Истанбул.
Ако видиш НЧ или някой друг веднага да се похвалиш и снимаш.
Ти Босфора ли ще преплуваш😁

Героят на НЧ от какво е болен в Шербета? Някой да разкаже, ако може.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:54 от femmi2

# 144
Доколкото разбрах, НЧ е получил нещо като аневризма някъде в мозъка при катастрафота, но била на такова място, че не може да се оперира. А лошото при това е, че може внезапно да се "пръсне" и .... в повечето случаи краят е неизбежен. При него някак си понякога се разширявала, понякога ставала по-нормална, затова и има тези случаи на тремор и други ефекти. Доколко медицински е вярно, не знам, може би приблизително е така.

# 145
Дивия
Скрит текст:
шок , бомба във второто промо на дивия за епизод 6 май се разбира че Серхан не е истинския баща на Яман/Али.

# 146

Буракджъъъъм Heart Eyes страхотно лудо  психо превъплъщение прави . Заслужава си похвалите

Вааааал , айде давай питието .
Завиваме към Сърбия с гръцки кавър. Класика в жанра !
Да и имам роклето и тялото на тази
https://www.youtube.com/watch?v=EX7nHaRVsuQ
Наздраве !

# 147
Ех,Феми......
Все стари и хубави хитове
Развълнува ме...
Пък и Буракджиммммм......ох!
Нали казах,че съм близнаци-та той и ТОЗИ

направо ми бъркат в сърцето

Ето ти един поздрав от сърце и наздраве на компанията!!

https://www.youtube.com/watch?v=WnTeq96bpCs

За роклето не завиждам
По цял ден това правя и ми е писнало от камъни и кристали

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:57 от VAL*

# 148

Трейлър с Онур Туна в ролята на Ататюрк

Сериала на Айча Туран и Серкан окапа на 5 - ти епизод . Фокса им реши съдбата и цар рейтинг. Жалко , но това е язък за труда на всички! 

ДЧ за жалост и той не е с добри цифри.  Независимо от това ще се задържи поне 13 епизода заради продажби или уговорки . Чапкъна сравнение със сезон 1 сега  пада надолу заради сценария . Продуцента да му мисли ...

Вааал:tulip: как се надушихме с тебе ... Аз съм Зодия Огън с рогата напред .  
Любимката ми. Пее, като звяр и флиртува с публиката .
Скъпо уиски , точно в целта Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.vbox7.com/play:bee79110e1
Да и имам гласа . Като я слушам настръхвам . SleepingSleepingHeart Eyes

Валл , харесва ли ти пича кажи ?

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 17:23 от femmi2

# 149

Трейлър с Онур Туна в ролята на Ататюрк

Сериала на Айча Туран и Серкан окапа на 5 - ти епизод . Фокса им реши съдбата и цар рейтинг. Жалко , но това е  Язък за труда на всички .

ДЧ за жалост и той не е с добри цифри.  Независимо от това ще се задържи поне 13 епизода заради продажби или уговорки . Чапкъна сравнение със сезон 1 сега  пада надолу заради сценария . Продуцента да му мисли ...

Вааал:tulip: как се надушихме с тебе ... Аз съм Зодия Огън с рогата напред .  
Любимката ми. Пее, като звяр и флиртува с публиката .
Скъпо уиски , точно в целта Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.vbox7.com/play:bee79110e1
Да и имам гласа . Като я слушам настръхвам . SleepingSleepingHeart Eyes

Валл , харесва ли ти пича кажи ?

Ехей,Феми,Чивасссссс....
И пича готин,разбира се
Аз,като една щерка на треньор по спортна гимнастика при мъжете съм свикнала на хубави мъжки,ЕСТЕСТВЕНО направени мускули и плочки
Затова не се впечатлявам много
Ама колко дълго чаках да мога да пиша отново,че последният пост беше моя...
Затова,отсега да си кажа "Наздраве" за довечера-започвам с мъничко,така де-обяд е още!:satisfied:
Един поздрав за теб с едно малко,сладко момченце,дето стана красив мъж!!
И от вчерашния епизод на Цветята-ама как се сдържат тези турски мъже?!?Боже,ще кажеш,че целукупния турски народ е правен само с гледане!Уф!Как се сдържа този Баран/Баръш-направо ми идеше аз да скоча в телевизора и да награбя Дилан
Гоооолям сладур ми е той!!!

Общи условия

Активация на акаунт