Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Дими😍, и аз така се вбесих на майката на Гамзе, че реших тук да си излея всичкия гняв. 👿 😈 👿
Как успява тази жена всеки разговор да го превърне в чутовен  скандал с толкова гнусни обиди към всички.
И тъкмо, когато си помисля, че нещо се пречупва в нея и ще се извини или поне промени малко, тя вдига кръвно 😉 и отново всички стават виновници за съдбата й.

Другото нагло влечуго, съпруга на Ниса 👿 , няма да го коментирам, просто ще го удуша следващия път. 😂  

Малко ми се губи защо Виждан не е била подходяща партия за Тарък, не са ли били просто едни деца?! 🤔

И Омер докога ще се прави, че работи.
То и учителстването му беше под натиска на баща му.
Ама стига вече.

Хайде лека нощ, да видим кой ще ми е следващият сериал за вечерта. 😂 😀

# 211
Gaddar ще бъде излъчен в понеделник или петък по FOX, Мелиса Шенолсун е най-силният кандидат за главната женска роля.

Да ме питате в кой понеделник-не знам
Копирано от групата във Фейса

# 212
Валл , 🍷видя ли го на мача снощи от ШЛ в Турция. Играл е любимият му отбор Галатасарай и феновете го налазиха и снимаха.  
Много е отслабнал в страхотна супер форма е за екшъна.  👌👌👌🔥🌟👏

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 03:58 от femmi2

# 213
Не,не съм видяла Феми
Пускай да го видим този сладур

# 214
Не,не съм видяла Феми
Пускай да го видим този сладур

Кефи отвсякъде зверчето ни с тая невероятно секси походка. Nature Fire
Гледал е отбора и срещата от специално място и се е изнизал от там от където и футболистите.
Колко спокойно се го снимат , аз ако съм направо ще си изпусна тела:joy:
Като се обърне и погледне..

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:08 от femmi2

# 215
Въобще няма спор

# 216
Тийзър за новия сериал на TV8 “ Aşka Düşman”
https://www.youtube.com/watch?v=oFt0pp6TJsM&t=47s

Birsen Altuntas съобщава, че Баръш Ардуч  е подписал договор с O3 Medya и ще продължи да участва в проектите на продуцента Saner Ayar, включително телевизионни сериали и филми. Тя обаче не уточнява за какъв период е сключено споразумението.

# 217
Аху Сунгур се присъедини към “Кошница за пране”.

# 218
Здравейте, къде мога да гледам сериалът Кървави цветя с превод??? Намирам само до 20 епизод....

# 219
Здравейте, къде мога да гледам сериалът Кървави цветя с превод??? Намирам само до 20 епизод....
Само на руски.
Вече 171 серия

# 220
За "Омер" един чаршаф. Blush

Онче, не бързай с рижата досада. Като стигнеш до 27 и 28 серии, ще ти стане много тъжно за нея. Повече спойлери няма да давам, но ще се сетиш какво съм ти казала.  Wink
/quote]
Лу Hug, изгледах 27 серия на Омер и 28 до половината. Ами да ти кажа честно рижата досада продължава да ми е неприятна. Да, разбрах, че и е било тежко, като я е изоставил Тахир, но това по никакъв начин не обяснява поведението и сега. Например стремежа да раздели Омер и Гамзе. Според мен си има план и си го следва. Събужда жалост, а у Тахир и Решад и вина.
И като теглим чертата досега, какво стана до средата на 28 серия- само Решат, бабата и тя с дъщеря си останаха в къщата. Всички други- децата и внуците на Решат се изнесоха. Това е показателно. Рижата бавно и постъпателно си следва плановете. Особено ме ядоса ехидната и усмивка- няколко пъти я показаха- подхилкваше се точно в моменти, когато събуждаше жалост. Също толкова неприятно и показателно беше качване и в стаята на Омер и как ровеше из вещите му. Лицето и, когато видя портрета на Гамзе. Frowning1
Ами не ми е много мъчно за нея, честно. Ако за миналото и я съжалявам, за настоящето- не, поражда в мен неприятни емоции.
Освен това има много въпросителни около живота и. Защо не е работила нещо друго, самотните майки само като метреси ли могат да преживяват? Да не е само тя майка с дете? Задавам си и въпроса дали наистина дъщеря и е дете на Тахир, може и за това да лъже.
Като цяло- тъмна личност ми е тя. И се ядосвам, че в последните серии е във фокуса на вниманието.
За другото, което сте споделили, момичета за сериала съм съгласна. Майката на Гамзе и мъжът на Ниса са шампиони като отрицателни герои. А Решат е като махало- от едната крайност в друга. Колкото беше строг, сега е милозлив даже към тези, които не заслужават. Не може да намери мярата.

Разписах се и аз... ама хайде, лека нощ Nature Sparkles, че утре трябва да се става за работа. Добре, че е петък.Smiley

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 00:24 от oncee

# 221
С тези сменени дни нещо се омотах кое кога дават.
Добра серия на Hudutsuz sevda, чак връщах да изгледам отново. Има дупчици за попълване, но поне лиготии и преигравка и врещане безразборно тропане не на място няма, празен хилеж и тн.
Достойно се бори за място срещу Чапкъна.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 01:11 от janakrasi

# 222
Чапкъна го закопаха тази вечер.. окончателно!
Сценаристите да си хвърлят дипломи и там каквото имат.Пълни бездарници.То и предишния сценарист не беше цвете .. но направи страхотен хит с този сериал.А тези новичките за нищо не стават.Аз щях да го напиша по-добре.

# 223
Чапкъна го закопаха тази вечер.. окончателно!
Сценаристите да си хвърлят дипломи и там каквото имат.Пълни бездарници.То и предишния сценарист не беше цвете .. но направи страхотен хит с този сериал.А тези новичките за нищо не стават.Аз щях да го напиша по-добре.
Какво стана сега? 😀

# 224
Върнаха Пелин бременна.. а хронологически е невъзможно.Тя идва бременна в 6-7 месец , а евентуално може да са били заедно в 19 епизод , първи сезон .Първи сезон завърши с 36 епизода.В 32 Пелин каза на Ферит , че от месеци не я е докосвал.. и излиза , че като е искала да се самоубие е знаела , че е бременна от него.Тотални глупости .. все едно ако знаеше , нямаше да го използва.
На всичко отгоре Ферит се зарадва , че ще става баща!😅
Искрено се надявам Мерт и Афра да приключат този сериал , сигурна съм , че не искат да играят тези образи , които са в момента.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 13:58 от Marbellaa

Общи условия

Активация на акаунт