Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Да аз мисля че LV им е любима за копиране 😂.Но всички български марки се движат в един и същ диапазон на цените

# 121
  • гр. София
Здравейте, някоя от вас има ли този пуловер Dream in colors или тази парка Vacation on my mind?
Как са като качество, топлят ли, парката цялата ли е с пух отвътре? Отговарят ли си на размерите?
Благодаря предварително! На крачка съм да поръчам, но реших да се консултирам с вас първо. Grinning

# 122
Парката я имаме доста от момичетата тук, топли, но не е цялата отвътре с тази бялата подплата, с черна капитонирана е, както повечето от другите им якета (черна ватирана шушлякова подплата). За пуловера и аз съм в чуденка, от парката съм доволна, като се има напредвид, че я носих бременна, топлеше доста, но аз не съм много зиморничева. Не е смазана от носене, за момента съм доволна, нямам видими тежки следи от носене.

# 123
Аз получих пуловерчето, на мен ми хареса... Пробвах да го снимам, но не се получи добре, ще пусна снимка утре на дневна светлина. Нежно е, цвета е мааалко към жълтеникав, плетивото е същото като на пуловерите с голямото кръгло лого, и е плътничко, според мен ще топли и си го оставям, размера си отговаря и ръкавите са къси Grinning Иначе получих и графитеното поло, хареса ми и поради тази причина ще дам шанс на новите плетени блузи-поло от новата колекция. Като цяло мисля, този път има хубави ежедневни моделчета, но да видим какви други цветове ще пуснат... Иначе имам и парката от миналото преиздаване, но ме посмях да срежа етикета, най-вече ме плаши белия пух Joy, но тази зима ще работя от офис и ще я нося. Много е кукленска Heart

# 124
Аз също я имам зелената парка ,като цяло добре е и топли ,но аз й изхвърлих качулката заради естествения пух ,не видях добре в описанието.

# 125
Да, много гадно с този естествен пух, няма ли да спрат най-накрая (всички, не само те...). Аз също не мисля да нося качулката, много огромна ми идва ... Иначе видях, че едно от новите якета е с изкуствен пух, което е супер!

# 126
  • гр. София
Благодаря на всички за отговорите! Flowers Bouquet
Мии май ще поръчвам значи. Grinning

Аз съвсем наскоро се зарибих по дрехите на Алеса, все още имам само 3 неща, но мисля да увелича колекцията лека-полека.
Винаги съм ги избягвала заради цените им, но реших, че заслужавам да се глезя с поне по 1 по-скъпа дреха на сезон с надеждата да издържат във времето.

# 127
Emerald ,за българските марки естествения пух е все още нещо хубаво и признак на луксозност ,но почти всички световни и скъпи го премахнаха от колекциите си и заменят с изкуствен и качествен който е двойно по -скъп обаче ,а ако използват естествен някъде идва от легално ферми и сертифициран.Незнам аз лично не бих се окичила с естествен пух ,мое лично мнение .

# 128
Те пускат по някой нов модел на седмица , може да пуснат нещо и другата седмица .
Със сигурност от нещата ще има и в други цветове .

# 129
Наталия, да напълно съм съгласна и те подкрепям. Аз съм си купувала точно 3 неща с естествен пух, и парката е едно от тях...просто много ми хареса... Но чанти и обувки няма как, мъчих такива от изкуствена кожа, но не стана и накрая ми писна... говоря за тези в ниския ценови клас. Иначе за съжаление аз мисля, че в България не самите брандове, а по-скоро клиентелата все още държи на това, както казваш ти. Изобщо темата е дълга...

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 21:20 от *Emerald

# 130
Според мен каквото и да пуснат ще върви .
Миналогодишната парка пак е с цена нагоре .

# 131
posh, докато беше бременна твоят си размер ли поръча или един нагоре от парката? Че и аз и се чудя, а мерките са много коварни 😅
Спира ме и мен естественият косъм на качулката , в морална дилема съм 😔
Парката я имаме доста от момичетата тук, топли, но не е цялата отвътре с тази бялата подплата, с черна капитонирана е, както повечето от другите им якета (черна ватирана шушлякова подплата). За пуловера и аз съм в чуденка, от парката съм доволна, като се има напредвид, че я носих бременна, топлеше доста, но аз не съм много зиморничева. Не е смазана от носене, за момента съм доволна, нямам видими тежки следи от носене.

# 132
posh, докато беше бременна твоят си размер ли поръча или един нагоре от парката? Че и аз и се чудя, а мерките са много коварни 😅
Спира ме и мен естественият косъм на качулката , в морална дилема съм 😔

Ами аз бях с много малко коремче, зелената ми е в S, бежовата бях поръчала в М, уж за по-късните месеци. ама пак ми беше голяма, та я замених и нея за S.

Тук даже съм с рокля на алеса S размер, в края на 7-ми. А преди около 2 месеца си поръчах от тези евридейките, в L и ми е супер 🤦🏼♀ А съм по-малко килограми в момента от преди да забременея, та то с алесата… много зависи материя/кройка и дали въобще отговаря размера. За най-лесно поръчай и двата и ще можеш да прецениш 🤗

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 20:53 от posh95

# 133
И аз се чудех за таи парка и я поръчах, че има и останала М-ка. Иначе получих същият цвят зимно яке от новата колекция, хубаво е, но не е моето. По-скоро самото закопчаване. Та надявам се с парката да нямам проблеми, че черната не ми харесва така или иначе.

# 134
  • Варна
Posh, блазе ти! Моят беше гигантски и не веднъж са ме питали "тактично" близнаци ли са. В края на деветия се нацепих ужасно, диастазата ми се отвори пак и в момента родила изглеждам като теб в 7мия 😭

Общи условия

Активация на акаунт