Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 033
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Отчаяно търся  топа   в хс , ако някоя от вас реши да се раздели с него , моля да ми пише.
Нямало подходящ плат и за това сега няма да го преиздават .

Преиздали са го в няколко цвята, но не и в червено - https://alessa.bg/what-a-delight-krop-top-ekryu.
Да , но от този цвят нямали подходящ плат

# 556
Момичета, последните седмици видях по улиците черната, зелената и бежовата парка 😂. Определено най-много ми хареса бежовата, днес се появи една бройка S и я поръчах с подарък някакви чорапи. Спомням си, че се обсъждаше много от момичета, които я имат, но беше преди месеци и не помня. Отговаря ли на размера? Има ли проблем с този бял пух на ръкавите? Дебела ли е?

# 557
На мен бежовата ми е най-малко любима. Черната и зелената на кантар - всяка си има нейните плюсове. Бежовата е с обърнат пух по външната част на ръкавите - най-големият минус. Уголемена също. Иначе държи на пране в пералня. Ще я видиш като я получиш. Аз не съм и излизала 2-3 дни в големия студ, а и иначе съм от колата до място, нямам студуване, та за мен са прекалено дебели даже.

# 558
  • Стара Загора
За дебела е достатъчно дебела за мен. Аз съм доста зиморничева и ме топли. Взех си С-ка широчка е, но не бих казала, че ми е голяма, просо модела е по-широк. Но и така предпочитам да ми е по-свободна. Белия пух по ръкавите е недостатък -да. Моята е прана доста с пуха- не е мръднала. Нямам други техни парки и не мога да сравня.

# 559

Момичета, издирвам тази блузка в “Л” размер, но изобщо я няма в наличност….Sad и най-вероятно няма да се преиздава..Sad
Ако някой иска да се раздели нека ми пише 🙃☺

# 560
  • Стара Загора
Искам да попитам , някой може ли да сравни двата блейзера. Кой е с по-свободни ръкави? Че са много стегнати обикновенно, отговарят ли си на номерата?
.

# 561
Момичета, последните седмици видях по улиците черната, зелената и бежовата парка 😂. Определено най-много ми хареса бежовата, днес се появи една бройка S и я поръчах с подарък някакви чорапи. Спомням си, че се обсъждаше много от момичета, които я имат, но беше преди месеци и не помня. Отговаря ли на размера? Има ли проблем с този бял пух на ръкавите? Дебела ли е?

Аз бях я поръчала в С, беше ми голяма, дори с щипсовете за стесняване към кръста пак. Не ми се седеше никак добре, иначе е сладка заради каракула ама пуха на качулката не беше от най-големите

# 562
И аз искам дълъг ръкав блуза на нормално деколте. Надявам се, за пролетта да изкарат.

И аз това чакам, но уви... Тези 7/8 ръкави отначало страшно много ми допадаха, ноо ... голямо дърпане пада на ръкавите под сака и връхни дрехи. Може ли някоя от вас да сподели тези "новите" стари блузи от плетиво с къс ръкав добре ли стоят? Аз имам от старите със синджирчето, но ми правят раменете малко широки. Иначе днес получих пуловера с емблемата в зелено... Тя е доста голяма, пуловерчето е широчко, не е по тялото като други от предни колекции, които съм взимала. Но цвета е много хубав, мисля все пак да му дам шанс Grinning Чудя се дали ще има хубави блейзъри на намалението? То и за ботуши е късно май вече... Ако успея да се размина само с бански и хавлии, ще е супер! Joy

# 563
И аз искам дълъг ръкав блуза на нормално деколте. Надявам се, за пролетта да изкарат.

И аз това чакам, но уви... Тези 7/8 ръкави отначало страшно много ми допадаха, ноо ... голямо дърпане пада на ръкавите под сака и връхни дрехи. Може ли някоя от вас да сподели тези "новите" стари блузи от плетиво с къс ръкав добре ли стоят? Аз имам от старите със синджирчето, но ми правят раменете малко широки. Иначе днес получих пуловера с емблемата в зелено... Тя е доста голяма, пуловерчето е широчко, не е по тялото като други от предни колекции, които съм взимала. Но цвета е много хубав, мисля все пак да му дам шанс Grinning Чудя се дали ще има хубави блейзъри на намалението? То и за ботуши е късно май вече... Ако успея да се размина само с бански и хавлии, ще е супер! Joy
да по прибрани са от предните, кройката е различна .

# 564
Чудя се.. Имам три пуловера с етикет дойдоха преди празниците от разни замени и нямам касови бележки. Не искам пак да правя замяна, защото те са ми ен поред..и няма с какво. Много са ми къси до пъпа и дали ще ми върнат парите така без касова бележка?

# 565
Мерси за снимката malinka, да определено по-добре стоят. Относно връщането без касов бон, възстановяване на сумата като депозит /без реална замяма точно сега/ със сигурност може. Вече ако искаш да ти върнат парите по сметката, аз бих звъннала да питам как стоят нещата.

# 566
На мен са ми връщали пари и без да пазя бележката.

# 567
Докато чакаме намалението, да дам малко вдъхновение с една от любимите ми комбинации ☺️

# 568
  • гр. София
Оххх аз отдавна се чудя за тази пола, но тази снимка ме нави. Heart Eyes Изглеждаше ми малко твърда материята на снимките в сайта, а всъщност май не е така.

А полото също е страхотно, аз имам блузката в този принт и всичко в нея много ми харесва  - и кройка и цвят и десен и материя. Heart

# 569
  • Стара Загора
И аз имам полото в същия цвят. Много е нежно. С полата се съчетава  много добре. Чакам намаленията, иска ми се някой блейзер да си взема , но се притеснявам да не са тесни ръкавите.

Общи условия

Активация на акаунт