🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 753
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
БгБокс ми харесва много, въпреки че не я взех. Розова флорална и мицеларна вода винаги ще влязат в употреба, пигменти не ползвам обаче. Пяната очаквам да е хубава- имам тази с лайка на марката и е приятна. Нутри козметиката според мен е много интересна идея и я приветствам.
Почудих януарската кутия на Чарли. Харесвам си я, въпреки че споделям мнението за книгите- не са нищо особено. По- скоро си взимам кутия като харесам останалите дреболии.
Бел Бокс никога не ме е привличала особено. Аз много харесвам малки опаковки и това не ми е никакъв проблем, дори е плюс за мен. Бързо ми омръзват продуктите и искам да мина на следващ. Освен това малките са ми много удобни- за дребни подаръчета, за пътуване, дори за вкъщи. Но не ме интригува често кутията първо, защото не обичам декоративна козметика в кутиите, а те често имат. Второ подборът на продукти не е много мои тип. Най- често поръчвам, когато харесам разкрития продукт- дори само заради него си заслужава цената. Ако харесам нещо от всичко останало, ще е бонус. Ако не- ще зарадвам някой. Сега с промяната цена според мен дават заявка и за по- интересен подбор, поне така бяха написали. Така и очаквам. За февруарската кутия подсказките звучат обещаващо, макар че не съм фен на Авант.
Този месец очаквам само Гууд Бокс аз.
А какво ще кажете за новата кутия на Некс Бокс с Калиначи? Според мен е отличен вариант да се пробват продуктите с доста добра отстъпка. Подборът е страхотен, а ще има и еднократен код за -30% на сайта на Калиначи. Много се чудех дали да я взема, предвид, че имам всички продукти, освен серума, който само реално ми трябва. В крайна сметка се вразумих и си поръчах само два него от сайта- имах еднократен код за добра отстъпка.

# 586
  • Варна
Оля честно казано кутията е повече от добра ,но за запознаване с продуктите е малко ту мач. Това е кутия за фенове. Направо казвам,че за мацки с тънки и бързоомазняващи се коси е решение за превенция и справяне с предстоящия пролетен косопад.
Възстановяващата маска за лице ми е любима както и душ гелът,а мицералния мист с морска вода от Бретан е нов,непрезентиран продукт на марката,който дори не е пусната в продажба  на сайта още.
 Аз лично няма да я взема защото съм със сух скалп и ползвам и предпочитам дамската маска,серуми имам 2 цели,ама пустият мист много ме чопли Smiley

# 587
На някой да са му избили пъпки от нощният крем на Скон? :Д

# 588
  • Бургас
Даааам.
Хем съм с много суха кожа.
Но някак не попива добре и стои като филм върху кожата.

# 589

Да, коментирахме го малко по-назад. Няколко бяхме с първоначално добри впечатления, но после не особено доволни.

# 590
Жалко, иначе този филм, който остава не ми е неприятен, като цяло се усеща добре крема. Но се замислям дали ще ползвам дневният от следващата кутия.

# 591
Довършвам втора опаковка от нощния Скон, със серума под него, проблеми не съм имала, малко по- бавно попиваше, но не оставяше филм при мен, с нормална кожа съм

# 592
# 593
  • София
Аз като чуя Скон и вече се изприщвам Joy С кремът на Leonia е същото положение (пъпки + зачервяване + сърбеж).
Аз се отказах в крайна сметка и от Беллебокс-а. Единствено се чудя за на Чарли кутията, но май ще е от другия месец, че вече имам кутия за бижута и втора няма да ми трябва.

# 594
Оля честно казано кутията е повече от добра ,но за запознаване с продуктите е малко ту мач. Това е кутия за фенове. Направо казвам,че за мацки с тънки и бързоомазняващи се коси е решение за превенция и справяне с предстоящия пролетен косопад.
Възстановяващата маска за лице ми е любима както и душ гелът,а мицералния мист с морска вода от Бретан е нов,непрезентиран продукт на марката,който дори не е пусната в продажба  на сайта още.
 Аз лично няма да я взема защото съм със сух скалп и ползвам и предпочитам дамската маска,серуми имам 2 цели,ама пустият мист много ме чопли Smiley
Аз определено съм фен и да, също смятам, че кутията си заслужава. Но имам и двете маски- ползвам си ги само за скалпа, ду- гела не ме изкушава толкова, маската за лице ми е интересна- само нея нямам от четирите. Мистът също ми е интересен, обаче е почистваш продукт, доколкото аз разбрах.
И вместо цялата кутия, си взех един серум и така😄.
Поръчах си и една от новите кутии на Cult Beauty, чакам Good Box и евентуално Hey Bea, а кой знае още какво ще разкрият тези дни🤷🏻♀

# 595
Аз съм супер доволна от нощния крем на Скон и втора зима съм с него. Просто ми е страхотен този крем за сухата кожа, която преди да го използвам от студа се белеше и сърбеше до кръв, а сега с масления серум картинката е просто УАУ. Взех още една кутия Скон за всеки случай, но кожата ми е много суха зимата. Имам чувството откато го започнах от ноември до сега, че ми се изчисти повече кожа и не съм имала една пъпка по бузите от месеци, даже си ги гледам на огледалото и им викам - я какви гладки сте станали /обаче може да е, че от няколко месеца пия алое, знае ли човек/. Чакам с нетърпение дневния крем от Кибрит-януари да видя дали пак ще се разберем добре, но определено тази козметика е моята за лице за зимата, но не бих се навила да я поръчвам от официалния сайт на цени 60 ев кремчето. Идва ми в повече.

# 596
И аз съм от доволните с нощния Скон.Обаче ми свърши и съм с магнет маската вечер на Дерм.Чакам с нетърпение сега дневния, ползвала съм го, доволна бях също преди година.

# 597
Аз се отказах от серума, не мога да понасям толкова мазни серуми.

Нощния ми се струва ок за сега,но е доста плътен.

# 598
Здравейте  момичета,
Понеже виждам, че темата се посещава и коментира от много дами, реших да поканя тези от Вас, които са от град Пазарджик да се присъединят към група за размяна, споделяне на опит и продажба на ненужните за нас продукти от абонаментните кутии. Предполагам, че всяка от Вас има любими продукти и съответно такива, които не харесва и не би употребявала. При това положение, можем да ги разменяме за други продукти или да ги продаваме на територията на град Пазарджик чрез лично предаване, като по този начин няма да се затрупваме с ненужни продукти, а ако искаме да се сдобием с даден продукт от някоя абонаментна кутия, която не сме поръчали бихме могли да сме си взаимополезни и да не плащаме куриерска такса чрез личното предаване. Не пиша това с цел реклама на групата и нямам никаква изгода от това, освен тази, която всички в групата бихме могли да имаме, а именно да се сдобиваме с любими продукти.  При интерес името на групата е  -  Пазарджик - BelleBox, Кибрит , Pick'n'Dazle, Lady Box и др.
Усмихната вечер от мен! Simple Smile

# 599
А, кутията на Кибрит за януари отново е налична за поръчки...
Иначе утре чакам да дойде моята, имам имейл от Спиди.

PS: Някакво "Стягащо масло за лице" ще има (вижда се от клипчето във ФБ профила им), някой знае ли какво би могло да бъде?

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 20:25 от CassCassius

Общи условия

Активация на акаунт