🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 814
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Много приятни аромати и текстури на бб за коса и лице жалко,че са толкова малки само

# 571
Момичета, чета много коментари и във фейса и тук за беллето, че се излагат с тия малки размери.Но  реално концепциата на самата кутия е именно тази. Стоян (мисля, че така се казва собственика) беше споделял в някакво  интервю, че това е смисъла на кутията им. Да ти предоставят мини размери и да можеш да ги пробваш и да ти стигнат да прецениш дали е за теб и вече да си купиш пълноразмерния продукт. Макар , че някои неща няма къде да ги намериш, като avant, simbiosis и така нататък. Пък и реално, ако отидеш в един магазин от ранга на лили или дъглъс няма как да си пазариш всичките неща.
Но тези гъбички определено бяха голяма греда. Моя приятелка ми даде спрейчето за коса и мирише добре, надявам се да има и ефект Simple Smile

# 572
Аз дори предпочитам мини продукти, за да мога да пробвам по-често нови неща.
Но а съм си така за всичко, просто ми е интересно да сменям продукти.

Стига да не са глупости като гъбите...

А тези пигменти в Алито са по 2-3 лева, доста надценка 28...

# 573
  • Бургас
Спиралата от ББ е хубава.
И палитрата от миналия месец.
Обаче другите продукти...

# 574
Аз за това не си взимам вече ББ, предпочитам да не се занимавам, защото рядко се случва повече от 1 нещо да ми харесва. Понякога из групите си намирам, ако нещо ми е харесало. Сега само термозащитата ми се прииска да пробвам, приятелка ми я подари. Не съм я отворила, но има хубав аромат, казаха, че е траен , ама ще си я запазя , като пътувам да имам. Спиралата ми се искаше, но само за нея не мисля да взимам кутия.
Другата седмица ми е интересно какво ще има в кибрит и ГБ.. Днес мисля, че идваше БГбокс , някой дали я взе вече..

# 575
Ето бгбокса

# 576
Като изключим тази ужасна кърпа, всичко друго е супер!
С пяната се разбрах достатъчно добре, за да я потърся отново. Розовата и мицеларната вода бяха причината да взема кутията като цяло.

Бонбоните ме изненадаха - тях си ги купувам редовно от магазина, но в найлонова опаковка, а не в метална кутия. Едно от любимите ми сладки неща са.

Пигментът още не съм го пробвала, но и се чудя как реално се ползва - като сенки или трябва да го смеся с нещо?

# 577
Да не е върху сенки?

# 578
Най -добре с праймър за пигмент.

Например на Никс Glitter primer, Revolution  също имат.
На Inglot Duraline е за това

# 579
# 580
# 581
  • София
Neznam, това е на Charley Wilde

# 582
Това е кутията на Charly Wilde, много е приятна. Мисля, че имам постоянен код за техните неща. Ако някой иска ще го потърся точно как беше и да го напиша, беше на едно листче от стара поръчка за 10%. Но имат интересни неща, аз се чудя дали да я взема, но имам предни книги за четене, а нямам толкова време честно казано.. Но определено си заслужават ..

# 583
Аз имам абонамент за Charly Wilde и кутиите на Даян Шаер. Двете са с книги, но има и други интересни неща, освен книгата. За мен тези кутии са по-интересни и вълнуващи от козметичните.

Това е януарската на Даян, като цялата тематика е мед и пчели. За абонаментите винаги има нещо допълнително, което е изненада.

# 584
На мен книгите по тези кутии не ми харесват в повечето случаи, четиво "Един път прочел и забравил"

Но кутията за бижута е много сладка.

Общи условия

Активация на акаунт