🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 743
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Какво мислите за януарската кутия на BelleBox ? Струва ли си според вас и какво точно включва?

На мен лично най-много ми допадна червилото, защото имах нужда от матово точно такъв кафеникав нюанс. Спиралата също е приемлива. Термозащитния спрей не ми хареса, прекалено сладникав ми е и най-вероятно няма да се използва. Гъбичките,подобия на бюти блендери,са доста забавни,малки и със смешна форма. Ще ги ползвам колкото да разнеса по веднъж фон дьо тен. Последният продукт беше някакъв крем за лице или маска(ако не се лъжа), но вероятно също няма да се използва.
Като цяло приемлива е, но е имало много по-добри варианти от ББ.

# 661
  • София
Момичета и аз си взех кутията от Кибрит и аз имам проблем с това за устните. То според мен е нещо счупено или не знам. Не виждам как ще излезе продукт.
Скрит текст:
Вижте как е

Нито има тръбичка, нито нищо. При вас така ли беше...
Това е вакуумна помпичка, те нямат тръбичка. Като изкарат въздуха, започват да пускат продукт, затова иска упорито натискане в началото.

# 662
Моето си излезе с помпане, на мен си ми харесва. Много съм доволна от януарската кутия, чакам мартенската, тъй като изтървах февруарската 🤣

# 663
Това е airless помпичка. Работи след като се изпомпа въздуха, след това започва да помпа продукт.

# 664
Аз поръчах тази кутия с маски Митомо,мисля че не е абонаментна .Вчера я взех и още не съм ги пробвала,но постоянно чета добри отзиви за тях.

Колебаех се за февруарският Кибрит и докато се реша се изчерпа.Нищо,ако много ми хареса вероятно във ФБ групата за абонаментните кутии ще успея да я намеря(винаги има дами, които се отказват и ги продават).

Откъде поръчахте?
https://bestcare.bg/ винаги имат нещо намаленичко и все си харесвам нещо. Има код за отстъпка за допълнителни 10%, дори и на намалени неща. Има доста, но в една група събират сума да я даряват BR10. Ако решите да ползвате Simple Smile

# 665
Сега гледах една инфлуесърка ,похвали този сайт https://www.barecare.bg кода за -20% е barecare.

# 666
  • София/Севлиево
И от barecare съм поръчвала няколко пъти, най-вече шийт маски,и съм страшно доволна и от тях.

# 667
Barecare ми е един от любимите сайтове. На черен петък добре напазарувах, много добри намаления имаше. Винаги изпращат мостри и от обслужването съм много доволна.
От февруарския Bellebox май ружа чакам най-вече. Другите продукти ще ги мисля.
“Бюти блендерите” от януарската са малко странни. Фдт с тях не знам дали ще успея да разнеса, ще ги използвам за коректор и за течен руж/хайлайтър.

# 668
  • Варна
Момичета и аз си взех кутията от Кибрит и аз имам проблем с това за устните. То според мен е нещо счупено или не знам. Не виждам как ще излезе продукт.
Вижте как е

Нито има тръбичка, нито нищо. При вас така ли беше...
Това е вакуумна помпичка, те нямат тръбичка. Като изкарат въздуха, започват да пускат продукт. С ползване на продукта дъното започва да се движи нагоре и така винаги има продукт горе и няма нужда от тръбичка.

# 669
Не разбирам каква е идеята, но не е моето хаха
Плюс това имам доста продукти с такава помпа и не е нужно да ги натискам 30 пъти, за да "захапе". За мен това си е опаковка фейл. Иначе 100 лв ли беше "реална" цена. Затова не харесвам кутии и се отказах...

# 670
Идеята е, че изразходваш всичкият продукт и не остава нищо в опаковката, както е с обикновени тубички за стискане, или помпички с тръбички. Също, продукта се запазва чист, когато е затворен във вакуум.

# 671
Съгласна, но когато опаковката е направена така че да не трябва да помпаш 30 пъти, за да "захапе" и това да се счита за норма. За мен това е супер евтин материал. Но нормално, това е продукт, създаден специално за кутия. Там не се влагат средства.

# 672
Обикновено не са нужни толкова изпомпвания, за да тръгне продукт. Явно всички имат проблем с тази опаковка, според мен самият продукт сигурно е по-гъст и трудно тръгва, но тръгне ли веднъж, вече би трябвало да е по-лесно.

# 673
  • В морето
От PrettyBox са обявили новата кутия, изглежда интересно, поне е нещо ново. Някой да познава или ползва такава козметика?

Преоткрийте българската козметика 🇧🇬
Поръчайте ФЕВРУАРСКОТО❤️ СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ на PRETTY BOX🎁.
Получавате 6 маркови продукта само за 37 лв.(70% отстъпка)
Покажете на кожата си,че я обичате.
В кутийката за месеца на любовта ❤️и виното🍷 ще преоткриеш родната 🇧🇬 козметика.
Четири от продуктите ще са на три наши любими български🇧🇬 бранда,с два от които ще си партнираме за първи път.
Озаряващия спрей- мист за лице и тяло на VODITSA.Комбинацията от хиалуронова киселина и екстракт от алое вера ще подобрят хидратацията 💦 на кожата Ви.
ANGEL’S 🪽TOUCH ANTI- AGING EYE CREAM от българския 🇧🇬 бранд VODITSA Околоочен 👀 крем против бръчки с екстракт от тубероза полиантес. Околоочният крем укрепва и енергизира отпуснатата кожа,подобрява
еластичността и релефа,така че кожата да изглежда и да се чувства
по-гладка и стегната. Съчетанието на масла от синя слива,лен,оризови 🍚
трици,камелия и пшеничен зародиш с коприна и патентовани съставки
намалява вече съществуващите бръчки, забавя появата на нови и хидратира
в дълбочина.
Освен всички тези изкушения ще откриете и още един български 🇧🇬продукт на любим наш партньор…
Запазете блясъка ✨на своята кожа с кутийката за месец ФЕВРУАРИ ❤️
Поръчайте Вашата PRETTY BOX 🎁 сега само за 37 лв.

# 674
Ох като чуя “марков” и видя някакви марки, които никога не съм чувала през живота си и се изприщвам.

Общи условия

Активация на акаунт