🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 778
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • В морето
Ако имаш предвид кутията с маските, и аз я взех 2 пъти и е страхотна! Но в Дъглас имаше намаление на митомо и се заредих (има все още, - 25% на маските ).
Дали някой поръчва от кутиите на bare care? В момента има кутия с продукти за коса LADOR, но предходни месеци съм мяркала и кутии с бяла козметика.
Митомо имат специален линк за тримесичие, там идват на 50% с безплатна доставка. Понякога има и в един месец подарък. Там също може да си избирате маска или ампула. Избирате си 8бр, каквито искате. Там е най - изгодно за мен. Др където ги има на добра цена в сайта на BestCare има и допълнителен код за още 10% остъпка.
Нещата на barecare не са лоши, кутията е хубава. Но за най-голяма отстъпка 20% , ползвайте кода на Север, все пак кутията е посветена на нея..

Моля, дайте някакъв линк за тези с 50% отстъпка. благодаря!

# 646
Марката на серума я имаше в една кутия на bgbox. Там беше серум за крака и много добре се отразяваше на петите. Много доволна бях.
Ако става въпрос за Beautypro, аз съм с добри впечатления. Първоначално пробвах шийт маски (а аз рядко харесвам шийт маски), скоро взех и кутия с техен серум със сквалан. Не са с висока официална цена, но ги нареждат в добре подбрани кутии, за реномирани продукти. Предпочитам такива, отколкото уж баснословните цени на Avant, Eclat skin, страшните звезди, а после - продуктът нищо и половина.

И на мен кутията с 10 продукта ми се струва, че ще е пълнеж на едро. Ще съм пас. Бройки не ми трябват, взимам, когато нещо наистина ме привлече, а Symbiosis и Skin Sense не си струват според мен, колкото и винаги да ги промотират като любимци.

# 647
Скрит текст:

Ако имаш предвид кутията с маските, и аз я взех 2 пъти и е страхотна! Но в Дъглас имаше намаление на митомо и се заредих (има все още, - 25% на маските ).
Дали някой поръчва от кутиите на bare care? В момента има кутия с продукти за коса LADOR, но предходни месеци съм мяркала и кутии с бяла козметика.
Митомо имат специален линк за тримесичие, там идват на 50% с безплатна доставка. Понякога има и в един месец подарък. Там също може да си избирате маска или ампула. Избирате си 8бр, каквито искате. Там е най - изгодно за мен. Др където ги има на добра цена в сайта на BestCare има и допълнителен код за още 10% остъпка.
Нещата на barecare не са лоши, кутията е хубава. Но за най-голяма отстъпка 20% , ползвайте кода на Север, все пак кутията е посветена на нея..
Точно тази си взимам и аз, плюс те дават и 50% на серуми на Iren и Yasumi, когато да поръчани с кутията. Супер доволна съм.

Може ли да споделите за тази кутия с маските? Както и този тримесечен абонамент Relaxed

# 648
Момичета, след сгряване на маслото за устни и при мен тръгна с 3-4 напомпвания. Харесва ми, бързо попива, но не усетих “plumping” ефект.
Действам малко по-предпазливо с ретиноиди, лист маските и козметика за очи, тъй като в момента съм бременна и трябва да избягвам някои съставки. За сега ще стоят и ще ме чакат за след някой друг месец. Крема за лице на Скон ще отворя, когато ми свърши текущия.
Много ми харесва серума за ръце. Имам много суха кожа и зимата положението е страшно, но от както го ползвам кожата ми изглежда супер. При мен се усеща воднист, като дезинфектант за ръце 😀 и изобщо не ми е мазен, което е плюс.

# 649
  • В морето
Ето ги от Кибрит първите два продукта:

🤩SNEAK PEEK! Нашата февруарска кутийка ще те очарова със:
1️⃣ 2 в 1 Околоочен крем и праймър от Symbiosis Skincare на стойност 180 лева.
2️⃣ Втората изненада е любим продукт от британския бранд SkinSense и техният Луксозен нощен крем на стойност 76 лева.

# 650
Скрит текст:

Точно тази си взимам и аз, плюс те дават и 50% на серуми на Iren и Yasumi, когато да поръчани с кутията. Супер доволна съм.

Може ли да споделите за тази кутия с маските? Както и този тримесечен абонамент Relaxed
Ами, на мен ми ги пращат по Имейл и я взимам покрай групата за Корейска козметика във  FB. Може би да питате в сайта на Митомо.

# 651
Скрит текст:

Ами, на мен ми ги пращат по Имейл и я взимам покрай групата за Корейска козметика във  FB. Може би да питате в сайта на Митомо.

За кутиите My Mitomo Box има линк за абонамент за всяко тримесечие. Следващ линк ще има в кая на март месец за второто тримесечие 04, 05 и 06 месец.
Ето тук може да добиете представа какво представлява кутията и какви са привилегиите, които имат абонатите.
https://www.facebook.com/groups/145303837461853/permalink/765840698741494/

# 652
Какво ще кажете за Кибрит разкритите продукти? Май прочетох назад, че не са нищо особено.Но ми трябва точно околоочен и нощен крем.

# 653
Скрит текст:

Края на декември пуснаха за 1вото тримесечие. Ще пуснат нова форма март месец. Най-сигурно е да пишете на  mmb@mitomo.bg или се обадете 0878 888 123. Там може да ги помолите, като пускат, да ви пратят на пощата и да се запишете. Всичко е обяснено, когато си попълвате нещата. Същото така дават и неща с 50% от редовната цена. Аз ги знам от групата https://www.facebook.com/groups/174017800910151 , както и на Нели от (без)опасна красота имаше линк този път!

# 654
Good box обявиха кутията за февруари. Ще има продукт на Dr.H, които харесвам и я поръчах.

# 655
  • София/Севлиево
Аз поръчах тази кутия с маски Митомо,мисля че не е абонаментна .Вчера я взех и още не съм ги пробвала,но постоянно чета добри отзиви за тях.

Колебаех се за февруарският Кибрит и докато се реша се изчерпа.Нищо,ако много ми хареса вероятно във ФБ групата за абонаментните кутии ще успея да я намеря(винаги има дами, които се отказват и ги продават).

# 656
Аз поръчах тази кутия с маски Митомо,мисля че не е абонаментна .Вчера я взех и още не съм ги пробвала,но постоянно чета добри отзиви за тях.

Колебаех се за февруарският Кибрит и докато се реша се изчерпа.Нищо,ако много ми хареса вероятно във ФБ групата за абонаментните кутии ще успея да я намеря(винаги има дами, които се отказват и ги продават).

Откъде поръчахте?

# 657
  • София/Севлиево
От Best care,даже имаше и намаление.

# 658
Какво мислите за януарската кутия на BelleBox ? Струва ли си според вас и какво точно включва?

# 659
Момичета и аз си взех кутията от Кибрит и аз имам проблем с това за устните. То според мен е нещо счупено или не знам. Не виждам как ще излезе продукт.
Вижте как е

Нито има тръбичка, нито нищо. При вас така ли беше...

Общи условия

Активация на акаунт