Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 407
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 010
Честитоооо🤍🤍🤍🤍🤍

# 2 011
  • Телиш/Плевен
dd_desi, много прилича на положителен, но вероятно е твърде рано и затова чертичката е толкова бледа. Повтори след няколко дни или си пусни кръвен, който ще покаже със сигурност.

# 2 012
dd_desi, много прилича на положителен, но вероятно е твърде рано и затова чертичката е толкова бледа. Повтори след няколко дни или си пусни кръвен, който ще покаже със сигурност.
Благодаря! Ще ида на кръвен тази седмица!

# 2 013

Това е снимката на теста, преди да бъде "отворен".

mmlyubov,и двата теста са невалидни заради вашето любопитство.
Тези тестове не са като тест лентите,не се разглобяват.
Направете друг!
[video][/video]

# 2 014
На мен престо при 2 дни закъснение дори с първа сутрешна ми даде съвсем бледа втора черта и то чак на 9-10 мин, помисмих я за изпарителна. Другите марки дадоха ярка втора. Тук дори не със сутрешна е доста по ярка. Има надежда 🤗

# 2 015
  • Телиш/Плевен

Не виждам втора черта, съжалявам...

# 2 016
Аз виждам, но за 8 дни закъснение тестът трябваше да свети.

# 2 017
На мен престо при 2 дни закъснение дори с първа сутрешна ми даде съвсем бледа втора черта и то чак на 9-10 мин, помисмих я за изпарителна. Другите марки дадоха ярка втора. Тук дори не със сутрешна е доста по ярка. Има надежда 🤗
Ами доста негативни мнения изчетох за престо и за това реших да попитам. Резултата е на 6-та минута, не съм го чакала повече (от 5 до 10 мин пишеше). Утре ще проверя и с Sure check, a в четвъртък и с кръвен тест да видим (дано все пак не ми дойде, че знам ли 🤷😢)

# 2 018
Ами доста негативни мнения изчетох за престо и за това реших да попитам. Резултата е на 6-та минута, не съм го чакала повече (от 5 до 10 мин пишеше). Утре ще проверя и с Sure check, a в четвъртък и с кръвен тест да видим (дано все пак не ми дойде, че знам ли 🤷😢)
Според мен тази вечер няма да ти дойде, спокойно. Утре пробвай друг тест! Stuck Out Tongue

# 2 019
mmlyubov,има бледа черта,но е като за 1 ден закъснение,а вие споменахте,че сте с 8 дни.
Не бих била склонна да вярвам на теста,щях да изтичам в някоя лаборатория за кръвен.

# 2 020
dd_desi, според мен е положителен Simple Smile
Аз също правих Престо и ми даваше много бледа черта (със сутрешна урина), а последното ми ЧХГ беше 21. Мисля, че в урината е трябвало да има поне 10 единици. Дори отварях да чета листовката с каква чувствителност са, защото при предната ми бременност, преди почти 6г, бяха много чувствителни. Явно са ги развалили. Тест-лентичките на Clear choice според мен са в пъти по-добри. Успех🍀

# 2 021

Здравейте мами и бъдещи мами и за много години❣️
Знам, че чертата е много слаба, но се появи още на третата минута, а съм два дена преди МЦ, вчерашната черта беше по-слаба от днешната. Обикновенно, когато пада на третия ден преди МЦ чертата е много слаба, а на два дена преди МЦ вече я няма, а сега е по-силна.
Това ми дава надежда, че този път се захвана по-добре. Знам, че не трябва да се вълнувам, защото за мен това е лошо, но просто не мога да си контролирам вълнението. Ще ви пиша пак след 2 дни, ако чертата в деня на МЦ е още по-силна, за сега ще се опитам да не се вълнувам!

# 2 022
  • Sofia

mmlyubov,и двата теста са невалидни заради вашето любопитство.
Тези тестове не са като тест лентите,не се разглобяват.
Направете друг!
[video][/video]

Аз виждам втора черта. Стискам палци 🤗

# 2 023
Здравейте, днес трябваше да ми дойде и понеже ми е по-точен от часовник, а нямам никакви симптоми, си направих тест. Има много бледа втора, но за толкова години за 1ви път изобщо виждам такава. Дори още не смея да се зарадвам. Правен е сутринта, но с 2ра урина.

# 2 024
Здравейте, днес трябваше да ми дойде и понеже ми е по-точен от часовник, а нямам никакви симптоми, си направих тест. Има много бледа втора, но за толкова години за 1ви път изобщо виждам такава. Дори още не смея да се зарадвам. Правен е сутринта, но с 2ра урина.

Моят беше същият, в момента ме рита Grinning

Общи условия

Активация на акаунт