Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 335
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 130
Romu, Believe, преди това правихте ли тестове и какви са ви симптомите? Тъй като и двете сте с немалко закъснение, а чак сега сте видели двете чертички. ☺ Честито и до финал! 🤗
Правих преди около седмица, беше отрицателен (не беше шуър), но аз по принцип съм с по-късна овулация. Утре ще повторя и ще пусна и кръвен.

# 2 131
Шуърчек засича при ЧХГ над 25. На мен преди него са ми отчели само Easy@Home и Believe
Romu, Believe, преди това правихте ли тестове и какви са ви симптомите? Тъй като и двете сте с немалко закъснение, а чак сега сте видели двете чертички. ☺ Честито и до финал! 🤗
Правих преди около седмица, беше отрицателен (не беше шуър), но аз по принцип съм с по-късна овулация. Утре ще повторя и ще пусна и кръвен.

# 2 132

Здравей те!
Този тест е направен 4 дена преди датата на М
Днес пак си направих същото показа,а утре е датата.
Има ли бременност или е изпарителна🙂

# 2 133
На коя минута се показа? Изпарителните са почти към края на времето за засичане.
Тестът изглежда да е Лейди. На 141 страница коментират, че не е особено достоверен и често заблуждава с розови изпарителни.

# 2 134
  • София

Здравей те!
Този тест е направен 4 дена преди датата на М
Днес пак си направих същото показа,а утре е датата.
Има ли бременност или е изпарителна🙂

Аз бих казала, че е положителен ❤️

# 2 135
Имам 10 дни подраняваме на цикъл който е много слаб и кафеникав и болка ниско в корема на какво може да се дължи

# 2 136
Krasimira31,къса лф?

# 2 137

Не знам. Преди да се случи имах болки точно като пред М и аз помислих че ми е подранило обикновенни ми е 3 дни а сега беше 2 и мн слабо кафеникаво. Някакви мнения ?

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 16:00 от Krasimira31

# 2 138
  • София
Добро утро, имам въпрос към опитните тук. За първи път ползвам марката белив про. Имам 4 дни до датата на МЦ. Получих категорични две дни супер наситени. Много чакано второ детенце ми е и ме е страх. Какъв е шанса да се видят толкова ясни черти 4 дни по-рано. Следена ову с лентички 06-10.01.

# 2 139
Как так овулация 6-10?? Няма овулация 4 дни. Явно не знаеш кога е била, така че не знаеш и кога си забременяла. Като идеш на преглед ще го умувате с лекаря според размерите на сака/ембриона евентуално

# 2 140
  • София
Как так овулация 6-10?? Няма овулация 4 дни. Явно не знаеш кога е била, така че не знаеш и кога си забременяла. Като идеш на преглед ще го умувате с лекаря според размерите на сака/ембриона евентуално

Тогава беше пика според лентичките. За първи път ги следя.

# 2 141
Добро утро, имам въпрос към опитните тук. За първи път ползвам марката белив про. Имам 4 дни до датата на МЦ. Получих категорични две дни супер наситени. Много чакано второ детенце ми е и ме е страх. Какъв е шанса да се видят толкова ясни черти 4 дни по-рано. Следена ову с лентички 06-10.01.

Положителни са, честито! 🤩

# 2 142
  • Телиш/Плевен
babyboo, за толкова категоричен резултат, овулацията трябва да е била по-рано. Честито и лека бременност! Heart

# 2 143
  • София
babyboo, за толкова категоричен резултат, овулацията трябва да е била по-рано. Честито и лека бременност! Heart

Поръсвам ви всички с късмет и да видите тела чаканите две черти ! Мен ме е страх да се зарадвам, но това е тема за друг пост.

Пожелавам на всички успех, много положителни тестове и успешен финал ❤

# 2 144
Препоръчвам тестовете от шийн, за 4 лева 10 броя.
Не остават изпарителни линии 🤩
Ако някой иска код 43598673

Общи условия

Активация на акаунт