Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 000
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 310
Здравейте! Снощи си направих тест, след закъснение и в друга тема ми казаха, че е положителен въпреки бледата черта. Аз обаче, съм си Петко неверника и днес направих още три.. и трите ми изглеждат супер бледи и не знам какво да мисля и да правя вече..
Първата снимка е от снощи а другата от сутринта, с първа урина.

# 2 311
  • София
Положителни са.

# 2 312
Откога това дали е бледа отхвърля бременност? Разбира се, че са положителни.

# 2 313
  • София
Откога това дали е бледа отхвърля бременност? Разбира се, че са положителни.
Освен да се бърка с тези за овулация. 😃

# 2 314
Да беше дала 20 лв за кръвен след като си "Петко неверника". Тестовете ми изглеждат положителни, така че от мен - честито! : )))

# 2 315
  • Под Сините камъни
Моята бледа чертичка е вече на 18г 😄
Честито

# 2 316
Здравейте, момичета! Остават ми 6дена до МЦ, овулацията ми беше на 10/11 фев., работихме по въпроса с мъжа ми. Днес си направих един тест на Believe pro, който е за 1 седмица преди МЦ. Резултатът беше отрицателен. Да се отчайвам ли? 😔

# 2 317
  • На изток от Ада
Една седмица преди МЦ само кръвен. Даже и за него е рано

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 17:51 от nasito8988

# 2 318
7-8 дни след овулация е много рано. Поне 10.
Здравейте, момичета! Остават ми 6дена до МЦ, овулацията ми беше на 10/11 фев., работихме по въпроса с мъжа ми. Днес си направих един тест на Believe pro, който е за 1 седмица преди МЦ. Резултатът беше отрицателен. Да се отчайвам ли? 😔

# 2 319
Прекалено е рано. Изчакайте и повторете в деня на очаквания МЦ.

# 2 320
Айде да видим престото пак ли си играе с хората или този път не…
Долният е с чувствителност 25
Един ден до датата на М

# 2 321
Sunflower737, на моя тел чертите на престо излизат сиви,а на теста в средата изобщо не виждам черта. За ранно тестване има и Белив про - пак са 2 теста вътре. 100 пъти по-добре,отколкото престо. Стискам палци,тествай пак на закъснение и дано е положителен!

# 2 322
Розова е, но по-тънка. Аз на тях им вярвам само ако изкарат дебела червена черта, иначе не. 😂 а белив никъде не намирам вече, писна ми с тея аптеки. Зареждат само престо и шуър, а шуъра загрява много бавно.

# 2 323
Розова е, но по-тънка. Аз на тях им вярвам само ако изкарат дебела червена черта, иначе не. 😂 а белив никъде не намирам вече, писна ми с тея аптеки. Зареждат само престо и шуър, а шуъра загрява много бавно.

Има ги в онлайн аптеки. Аз от там си поръчвам с доставка до удобен офис на куриерска фирма.

# 2 324
Положителен е този тест, ако е излезнала в оказаното време.

Общи условия

Активация на акаунт