Втора бледа черта на теста за бременност

• 132 489
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 415

1 ден закъснение☺
Преди няколко дена със лентичките бях тествала и там ми показа пак бледа черта☺
Бела, моят тест изглеждаше по същия начин, сега спи в кошарата Stuck Out Tongue Честито!

# 2 416
Strawberry.,има някаква черта,но не знам дали е реална,предвид чувствителността на шуърчек.
Никой не може да ви гарантира бременност,кръвния тест ще покаже най-точно.

Пуснах ЧХГ през 48 часа и първо беше 201 и след това 366, но прогестерона ми беше доста нисък- 22.000 nmol/l.
Вчера бях на преглед и съответно нещо не се видя, което е нормално за това ЧХГ и имам час за другата седмица и предписан "Утрогестан".
Някоя от вас имала ли е подобна ситуация и как се развиха нещата?

Благодаря Ви.

Моя прогестерон беше 15nmol/L първоначално. Много се бях стресирала, тъй като това е критично ниско. Веднага отидох на спешен кабинет, но оттам ми казаха, че няма как толкова рано (4+5) да ми изпишат прогестеронов препарат, защото все още не се визуализира ембрион. След ден се свързах с АГ, която към ден днешен си ме следи, изписа ми Утрогестан 2*1, минимална доза за толкова нисък прогестерон, но все пак си я спазвах. След седмица пуснах пак прогестерон, беше 25nmol, продължих с Утрогестан до 12г.с., вече съм в 14г.с. Hug
Така, че спокойствие и пийте прогестерона - всичко ще е наред! Two Hearts

# 2 417
Здравейте дами! От 4 месеца правим опити за бебе. Преди да започнем опитите цикъла ми беше около 28-30 дни продължителност, а от както започнахме опитите са около 31-33. Пия пикозитол, глюкофаж и спиронолактон - заради СПКЯ. При последните прегледи при доктора той каза, че всичко изглежда добре - нямаше кисти и тн. Овулацията този месец предполагам, че е била на 18-19 ден от цикъла респективно на 28.02-01.03 заради едно розово зацапване продължило около 36ч. Вчера на ден 32 от цикъла реших да проверя какво се счучва направих тест лентичка на 2-та минута се появи една бледа розова черта ще прикача снимка. Днес на ден 33 от цикъла (или според последните 3 цикъла - деня на закъснението) направих sure check и отново лентичка, които бяха отрицателни. На sure check като че ли имаше някаква сянка, но го приех за отрицателен. Единствените симптоми, които имам са болки ниско в корема и подуване. Та въпроса ми е - възможно ли е вчера теста да е бил положителен, а днес отрицателен? 

# 2 418

Здравейте този тест е преди цикъла ми не знам дали вижда те но се вижда бледа чертичка и не знам какво означава моля ви кажете ми какво е!😩

# 2 419
  • София
Честито! Повтори теста след 2 дни Wink Моята подобна черта, че и по-светла беше, сега е пети клас Wink

# 2 420
Аз не виждам нищо. Повторете теста според мен. Може и изпарителна да е.

# 2 421
Същата бледа черта имах и аз,в момента е на 2г 😁Честито.

# 2 422
  • София
Розова е.
Ясно е какво значи. Пише го на опаковката.
Изчакай закъснението, за да си сигурна, че не е биохимична и 2 седмици след това иди на преглед.
Ако е необходимо някакво лечение, съпътстващо бременност, направи кръвни тестове и почни лечението.

# 2 423
Същата бледа черта имах и аз,в момента е на 2г 😁Честито.

Мерси многоо!❤

# 2 424
Nani02,не виждам нищо,може би сте се филмирали от "закъснението".
Опитайте след няколко дни отново.

# 2 425

Здравейте този тест е преди цикъла ми не знам дали вижда те но се вижда бледа чертичка и не знам какво означава моля ви кажете ми какво е!😩
Теста е полижителен...вижда се слаба, но розова черта, което е нормалнобкато се има в предвид че е правен преди закъснение и знаем , че шуарчек са с по- ниска чувствителност... Ако направите една обикновенна тест лентичка от 1лв с чувствителност 10miu/u ..ще видите много по ясна черта. Успех Ви желая!

# 2 426

Пак съм аз … от днес на първата минута.
Положителен е нали?

# 2 427
  • На изток от Ада
Положителен е

# 2 428
  • Под Сините камъни

Пак съм аз … от днес на първата минута.
Положителен е нали?
Да, честито

# 2 429