Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте,
Преди известно време имаше мнение за серумите за коса на Елсев. Върнах цялата тема, но не го откривам Може ли помощ - трябва ми против косопад и подхранване.

# 436
  • София
И аз използвах загряващия крем против целулит на Кройтерхоф, това нещо не се търпи, истински ужас е!
Аз ги търпя, нямам проблем, даже на Кройтерхоф не е от най- страшните, на които съм попадала. Но наскоро козметичка ми каза, че загряващите кремове не са ок, понеже помагат за целулита, но кожата изтънявала и се отпускала. Вие чували ли сте за подобно нещо?

# 437
Здравейте,
Преди известно време имаше мнение за серумите за коса на Елсев. Върнах цялата тема, но не го откривам Може ли помощ - трябва ми против косопад и подхранване.

Против косопад Елсев имат само този, който е от новата им серия:

За дължините ето от това олио съм много доволна. Сравняват го с Mythic oil от профи серията на Лореал:

# 438
Здравейте,

Против косопад Елсев имат само този, който е от новата им серия:

За дължините ето от това олио съм много доволна. Сравняват го с Mythic oil от профи серията на Лореал:

Хубави са олиата на Елсев, ползвала съм 2 вида Extraordinary oil, а също и този с анти фриз ефект. Не е лош, наистина заглажда прилично.

# 439
За крака точно не, но Балеа имаха загряващ лосион за тяло миналата зима. Аромат супер, но като загрее, направо пари, едвам се търпеше.
Сега знаете ли дали се предлага? С търсачката не ми излезе.
Този някой дали го е ползвал с конски кестен?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/workaholic-s-zagryavasht-balsam- … 801017002172.html

# 440
  • София
Не знаех, че Скинклопедия е българска марка и затова казах на Фрау, че сигурно ще доставят.
Беше ми препоръчан от една жена и купих с витамин С и Хиалурон + витамин В 5. Доволна съм!

# 441
И на мен много ми допадна препоръчания от Aniamo, но сякаш много бързо ми свърши. Сега ползвам този, също съм доволна, и е по-икономичен:

# 442
Момичета, някой има ли идея как да оправя бързо омазняващия си скалп? На втория ден вече е мазна косата ми, по-малко от 24ч след последното миене...

# 443
Какъв шампоан използваш?

# 444
Ползвам шампоана от тази серия. Може би косата ми е свикнала с него? Другата подробност е, че понякога ползвам доста топла, гореща вода при измиването на косата си. Дали е възможно това да играе някаква роля...

# 445
Ползвам шампоана от тази серия. Може би косата ми е свикнала с него? Другата подробност е, че понякога ползвам доста топла, гореща вода при измиването на косата си. Дали е възможно това да играе някаква роля...

този шампоан е хидратиращ, според мен е за суха коса

# 446
  • Light of Zartha
И аз се излъгах с хидратиращия на елсев. А уж можело и за по-мазна коса. Че и голяма разфасовка взех...

# 447
Разбира се, че може за мазна коса.Аз също съм с мазен скалп и въртя хидратация и протеин.Хидратацията не значи повече
омазняване, а точно хидратиране на скалпа, за да не се омазнява прекомерно, защото понякога именно дехидратацията кара кожата да отделя себум, за да пази кожната бариера.Това важи и за лицето.

# 448
Горещата вода води до пресушаване и на лицето, и на скалпа и не се препоръчва.

# 449
  • Deutschland
И аз ползвам същият шампоан /балсам и не ми се омазнява косата.. Изплаквам със студена вода винаги.

Общи условия

Активация на акаунт