Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Рядко имам път към Лили, но днес си набелязах някои продукти за проба и искам да питам кой магазин във Варна е най-добре зареден с Nyx и корейска козметика?

# 451
Доволна съм от зареждането на Лили във Варна мол и Лили на бул. “Владислав Варненчик”.

# 452
Аз си взех този за мазната ми коса и определено виждам подобрение и то цялостно. Не се омазнява бързо и дължините ми са подредени и краищата не стоят сухи. Въобще мога да се измия, изсуша и няма нужда от допълнителна топлинна обработка, правата ми коса си е чиста и права, не метла.

В makeup имаше много добра цена на разфасовката от 739мл, но сега не е наличен, може би в друг сайт.

https://makeup.bg/product/273447/?gclid=CjwKCAjw-b-kBhB-EiwA4fvK … ut-xoC2IsQAvD_BwE

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 00:12 от deska90

# 453
Купих си от лили ексфолиращата маска за ходила, която е на промоция.На нея пише, да не се подпомага механично процеса на излющване на мъртвата кожа. Което значи да не ползвам пемза и за колко време? А с крем мога ли поне да се мажа вечер? Това не е упоменато?
Одавна взимах такава маска , но на дм. Бях следвала инструкциите и полза не видях. С тази как да действам? Нямам нацепена кожа или люспи по ходилата .

# 454
Не се използва и крем. Да ти кажа и моите пети са меки, не знам защо си купих такава маска. Нищо не се обели, защото просто нямаше какво, само ми се втвърди кожата, което беше много неприятно. Даже маникюристката ме пита какво се е случило с петите ми, защото почти нищо не пада по принцип, а след тази маска бяха много гадни. Та съвета ми е да я подариш. 😅

# 455
Моите бяха така след въпросната балея. Имам мъртва кожа според мен, която се забелязва след баня само. Просто от топлата вода седи като мазол, иначе на сухи крака въобще не се забелязва. За това искам да пробвам тази маска. С пемза не може да се премахне. То си е меко и нежно. Не мога да си обясня какво е. Нито се бели, бито е грубо. С пемзата само се наранявам.

# 456
"То си е меко и нежно. Не мога да си обясня какво е. Нито се бели, бито е грубо"
Аз имам такова на безименния пръст на крака в/у фалангата. От триенето в обувките. Нищо не може да се направи, то не е мазол, а жива кожа и плът

# 457
Имате ли отзиви за тази база за под очи.
 https://shop.lillydrogerie.bg/wibo-energy-shot-baza-za-pod-ochi-1-br-532650

# 458
На Балеа маската за крака нищо не направи за мен.Но сигурно е ок за непроблемни ходила.Моите пети са леко груби, сухи, имам вроговявания тук-таме
по ходилата.Затова този тип ексфолианти ми
помагат да ги поддържам.

# 459
"То си е меко и нежно. Не мога да си обясня какво е. Нито се бели, бито е грубо"
Аз имам такова на безименния пръст на крака в/у фалангата. От триенето в обувките. Нищо не може да се направи, то не е мазол, а жива кожа и плът
И аз мислех да е протрито от обувки, обаче не помня да съм ходила толкова продължително време с неудобни обувки, че да се получи на двата крака почти симетрично. Не знам да имам такива обувки. По-скоро ми е като пренабито, защото ходя " на пети" и съм си ги травмирала. Но съм упорита и ще го премахна. Не е отдолу на петата, а отстрани от външната част. Тези дни като имам време ще се кисна с чорапите.

# 460
На Балеа маската за крака нищо не направи за мен.Но сигурно е ок за непроблемни ходила.Моите пети са леко груби, сухи, имам вроговявания тук-таме
по ходилата.Затова този тип ексфолианти ми
помагат да ги поддържам.

В зелената опаковка купувам аз и съм много доволна.

# 461
И аз мислех да е протрито от обувки, обаче не помня да съм ходила толкова продължително време с неудобни обувки, че да се получи на двата крака почти симетрично. Не знам да имам такива обувки. По-скоро ми е като пренабито, защото ходя " на пети" и съм си ги травмирала. Но съм упорита и ще го премахна. Не е отдолу на петата, а отстрани от външната част. Тези дни като имам време ще се кисна с чорапите.
Не е нужно обувката да убива и да усещаш болка докато ходиш. Просто ходилата са различни на всеки човек, походката също, а обувките са по калъп, унифицирани, съответно се случва на едно и също място да подпират. Там, тялото като защитен механизъм образува удебеляване-дали мазол, дали кокалче, дали както при нас с теб-жива плът.

# 462
На опаковката на ексфолиращите, които ползвах, изрично пишеше да не се мажат стъпалата с нищо омекотяващо, докато не се обелят. Вероятно важи за всичките от този тип.

# 463
Не мажа с нищо и не използвам пемза, след като съм си направила маска на краката. По препоръка на темата си купих маски от Алиекспрес. Обикновено след 3-4-5 дни след като съм си направила маската започва обилно падане на люспи кожа. Спя с чорапи и сутрин като ги махна винаги са пълни с паднала мъртва кожа. Вечер също чорапите ми са пълни след цял ден ходене.

# 464
  • Light of Zartha
Аз за втори път си взимам такава маска. Миналият път нямаше ефект, но при мен случаят е като описаният по-горе. Сега ще видим как е, като от месец не съм пипала с пемза. Не ми харесва, че с нея е голяма играчка и е краткотраен ефекта. С пилите е добре обаче като завършваща процедура, само с пила не мога да мина.

Общи условия

Активация на акаунт