Отговори
# 195

Hearts

Добро утро*

Скрит текст:

Notes Microphone

# 196
Здравейте, момичета!

Едно от важните неща е умението да започваме отначало - кафето, денят, хубавите мисли и мечтите...

Каквото и да правите, забавлявайте се! Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!
Много слънчеви мигове през почивния ден!

15 октомври – Световен ден на чистите ръце

15 октомври е Световен ден на чистите ръце. Чества се от 2008 г., която е обявена от Общото събрание на ООН за Световна година на хигиената. Основната цел на тази мащабна акция с поддръжката на ООН е да привлече вниманието на обществеността към простата хигиенична процедура, която може да спаси живота на милиони хора.

Скрит текст:

Подреждам си поста и с удоволствие откривам и музикалния поздрав, свързан със Световния ден, и пожеланията за късмет.
     Благодаря ви, момичета!

# 197

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ*
каква изненада си ни подготвила,
казвай че нЕма да издържа на любопитството
откъде ще ни споходи многото късмет днес..
Sunglasses Joy
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ*
нали сме луднали по нероден Петко - екшъна на любимеца,
и чисти ръце го свързвам единствено със сценария на проект,
който Толга всеки момент ще обяви..
Joy Joy

Flowers Rose ДЖАКИ*

# 198

Софи, екшъна на Толга вече го и сънувам. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Желанието ми да видя Толгахан в екшън продукция е огромно, а чакането става непоносимо.
     Дано късмета, за който ни намеква Цеце да е свързан с нов проект на маминия. Hands Pray
     Вчера забравих за рождения ден на Есра Билгич, която беше партньорка на Толга в "Една надежда стига" и определено ми харесаха като тандем.

Изненада за рождения ден на Есра Билгич на снимачната площадка

Известната актриса Есра Билгич отпразнува рождения си ден с изненада, поднесена й от екипа на снимачната площадка на "Bir İhtimal Daha Var"/"Има друга възможност".
Bilgiç беше извикана на снимачната площадка, защото ѝ казаха, че има сцена. Тя се изненада от внезапната песен за рождения ден и аплодисментите.
Тя поздрави новата си възраст и духна свещичките на тортата, донесена на снимачната площадка.
Красивата актриса, която е обичана от екипа на снимачната площадка и работи в хармония с екипа, беше много щастлива от тази изненада на съотборниците си и преживя емоционални моменти докато приема поздравленията.
Източник: gecce.com.tr

# 199

ЕМИ*
Есра Б не съм я гледала никъде, само на фотки
от разни светски клюки и нямам какво да кажа
освен че ми се вижда симпатична..

за чакания проект на Толгахан
си давам сметка че сами го вкарахме в екшън проект
само за да не е дервиш* и докато не каже официално
какво ще снима няма да се успокоя..
вярвам че с новата пострижка
 няма да ни разочарова
Hands Pray

# 200

Ето го и видеото с интервюто на Толга. За съжаление нищо не мога да разбера, при мен излизат субтитри само на турски език. Ако някой намери видеото на англ. ез. моля, пуснете линк.
     Софи, надеждата умира последна. И аз се чудя за какво да се закача, но арабските фенове ме окуражиха:
Цитат
tsayisman.fans
Yeni Röportaj | Etiler 📌
Е, това е от нашето ново интервю 🫶❤️
Знаех за това интервю по-рано, но по начина, по който той го обяви официално, вълнението ми се умножи за новия проект 😌🩵

# 201
Софиии , специално за теб го споделям.
В момента съм на празника на тиквата в Севлиево много народ ,времето е супер.
Познай какво си хапнах за десерт. Никога не съм яла такова нещо.  Сладолед от тиква.
Много ми хареса.
Нещо като пюре само че охладено.
Също и смокиня ядохме.
Има много украси и неща от тикви.
Довечера ще има купон с певци, няма да стоим.

# 202

Уауу, ФЕМИ* моля те, виж или питай тези
които произвеждат и предлагат тиквеното изкушение
имат ли в София фирмен магазин или щанд поне в някой магазин,
най-малкото вземи визитка с името, телефона и мейл адреса
за връзка , поразпитай, не вярвам само днес
за празника да продават без да им е бизнес..
Rolling Eyes

# 203
СофиииFlowers Four Leaf Clover

За феновете на Семейство

Kiss

# 204

Цеце, благодаря ти, че ме подсети как да си изкарам автоматичния превод на интервюто в YouTube. Тотално си изкукуригах, ама простено ми е... годинките си казват думата. Stuck Out Tongue Winking Eye Но няма да поправям поста си, в който на показ съм поставила своята некомпетентност. Да стои за назидание на непросветените като мен. Joy
     Ще се опитам утре да напиша превода само на тази част от интервюто, която е свързана с новия проект на Толга - останалото си го знаем.
      А тази вечер ще се наслаждавам на 15-ти епизод на "Семейство" с бг. превод.
     Хиляди благодарности на момичетата, които рискуват спокойствието си и губят свободно време, за да ни доставят това удоволствие.

Скрит текст:

# 205
Добър вечер, момичета!
Семейство Йозил!
Месут празнува рожден ден!

gulseamine:
Честит рожден ден толкова се радваме че те имаме много те обичаме тате 👨 👩 👧 👧❤️
Честит рожден ден живот мой ❤️

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 19:32 от Цвети &

# 206
Добре де, защо не ми е излезе в предишния пост линка за 15 еп. на Семейство
Тия телефони за нищо не стават, друго си е с компа

Семейство- 15 еп. бг суб.

https://ok.ru/video/6779980548787
https://videa.hu/videok/film-animacio/15-sorozatok-HBzLpyZZNrYf8fgw
https://archive.org/details/15_20231015

Благодарности на работливите ни пчелички!

# 207

Месут празнува рожден ден!

gulseamine:
Честит рожден ден толкова се радваме че те имаме много те обичаме тате 👨 👩 👧 👧❤️
Честит рожден ден живот мой ❤️
      Цвети, благодаря ти, че ни подсети за РД на Месут. Днес нямах време да прегледам Instagram и съм пропуснала този момент. Снимката на семейство Йозил е страхотна! Да са живи и здрави!
      От сторито на Месут:

Скрит текст:

Джаки, доста ме озадачи предишния ти пост, но реших, че просто изпращаш целувки на феновете на "Семейство".
     Благодаря за уточнението и линковете. Тази вечер ще се поглезя с епизод 15, преведен на български език. Удоволствие е да гледам Киво и Серенай - страхотни са! Велик тандем!

# 208
Цитат
Flowers Cherry Blossom ЦВЕТИ*
и аз благодаря за фотката от РД на Месут,
хубав повод за да видим Амине

..трето поколение европеец Joy

# 209

..трето поколение европеец Joy
    Без думи ... Joy Joy Joy
     Софи,
     За баланс - един истински турчин...

Общи условия