Отговори
# 210
Момичета, замислих се, човек така е устроен, с времето приема и свиква с много неща. Така и ние - с Месут и Алмеда.

# 211
Момичета, замислих се,
 човек така е устроен, с времето приема
 и свиква с много неща.
 Така и ние - с Месут и Алмеда.

Flowers Cherry Blossom ЦВЕТИ*
приемам го за закачка в стил - :
" и една маймуна като ти я покажат
100 пъти, започваш да я харесваш.."
 какво да правим, всеки сам си
  избира домашния любимец
Joy Joy

Two Hearts

# 212
Flowers Cherry Blossom ЦВЕТИ*
приемам го за закачка в стил - :
" и една маймуна като ти я покажат
100 пъти, започваш да я харесваш.."
 какво да правим, всеки сам си
  избира домашния любимец
Joy Joy

Two Hearts

Софи, след твоя оригинален пост, който ме разсмя от сърце, моите "откровения" се обезличиха, но няма да трия нищо... Stuck Out Tongue Winking Eye заради снимките.

Цвети, много си права. Ние заради любимците правим всякакви "жертви". Не харесвам Месут и Алмеда, но ми е приятно да чета, че Толга и Амине обожават половинките си. Създадоха здрави семейства и дано остареят на една възглавница, както казват турците.
     А ние ще продължаваме да им връзваме кусури, да ги елиминираме и да се шегуваме с тях. Няма по-красиви от Толга и Амине. Алмеда и Месут само ни загрозяват гледката.

# 213

Flowers Bouquet ЕМИ*
смей се и не трий нищо
но и не изпускай ножицата от ръцете си
че обожаваните половинки те вдъхновяват
за най-страхотните колажи..
Joy Joy

# 214
Нощта е по-дълга от деня за тези, които мечтаят и денят е по-дълъг от нощта за тези, които осъществяват мечтите си.
Джак Керуак

Понякога през нощта съм буден в леглото и си задавам въпроса: "Къде съм се провалил?" Тогава един глас ми казва: "Ще ви отнеме повече от една нощ."
Чарлз М. Шулц

# 215

Heart Добро утро* Heart

16 октомври Flowers Maple Leaf

Скрит текст:

# 216
Здравейте, момичета!

"Талантът ви определя какво можете да правите. Мотивацията ви определя какво сте готови да направите. Отношението ви показва колко добре ще го направите."
Лу Холтц

Красива и успешна нова седмица,
изпълнена с много обич и сбъднати мечти!

Софи, ти си акцентирала на Световния ден на хляба и храната, а аз ще отчета деня на шефа...

16 октомври – Международен ден на шефа

16 октомври е Международен ден на шефа. Началото на този празник сложила преди повече от 50 години Патриция Хароски, която била секретарка в застрахователна компания. През 1962 става официален празник, утвърден от губернатора на Илинойс.
Първоначалната идея била служителите да изразяват своето уважение към началниците си и да им благодарят, че са били честни и добри с тях през годината.  Идеята днес е по-скоро хората да се замислят, че да си ръководител на екип е умение и това е работа без почивен ден. Ръководителят носи отговорност, изисква се труд и търпение.
Въпреки че някъде празникът се приема със смесени чувства, традицията за отбелязването на Деня на шефа се разпространява по света.  Днес се празнува в Австралия, Индия, Южна Африка, Ирландия и Великобритания. В Индия на този ден шефовете подаряват подаръци на служителите си, а американците благодарят на началника си за това, което са научили от него и че ги подкрепя.

„Шефът има право“
 Правилник на шефа

Pushpin Шефът не спи – той си почива.
Pushpin Шефът не закъснява – той е възпрепятстван.
Pushpin Колкото повече критикувате шефа, толкова по – малка става заплатата Ви.
Pushpin Шефът не е слънце, но може да те изгори.
Pushpin Шефът не чете вестник през работно време – той се информира.
Pushpin В кабинета на шефа се влиза със собствено мнение, а се излиза с мнението на шефа.
Pushpin Не стой далеко от шефа, защото може да ти изстине мястото.
Pushpin Шефът не пие – той дегустира.
Pushpin Шефът не крещи – той Ви убеждава в своето мнение.
Pushpin Шефът не е страхлив- той е предпазлив.
Pushpin Шефът не подслушва- той следи за мнението на своите служители.
Pushpin Колкото повече се мисли за шефа, толкова по-лесно се прави кариера.

Big boss

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 10:29 от Emiliya

# 217

Flowers Bouquet ЕМИ*
с денят на шефа днес ми беше много весело
особено с най - представителния..
Joy
хляб няма да ям тази вечер
но ще уважа друга любима храна
и ще я преглъщам с любим елексир,
на всички да ни е сладко!!
Wine Glass

# 218
От правилника на Шефа:

Pushpin Шефът не чете вестник през работно време – той се информира

Софи, в Световния ден на храната да се погрижим и за шефовете. Гладни не могат да стоят, че подчинените ще го отнесат.

# 219
Joy Joy Joy
Цитат
Sunglasses Уиски за шефа, хляб за персонала

# 220

Pushpin Шефът не пие – той дегустира

Pushpin Шефът не крещи – той Ви убеждава в своето мнение

Pushpin Шефът не подслушва- той следи за мнението на своите служители

# 221
# 222
Здравейте, момичета!

"Човек е създаден, за да се радва, а светът е пълен с неща, които носят радост, стига да не сме твърде горделиви, за да им се насладим, или твърде алчни, за да търсим в тях полза, вместо чисто удоволствие."
Джон Ръскин

Усмихнат вторник!

17 октомври - Световен ден за изкореняване на бедността

Отбелязва се от 1993 г. по инициатива на бившия генерален секретар на ООН Хавиер Перес де Куеляр и на френската благотворителна организация "АТД - Кар Монд", одобрена с резолюция на Общото събрание на ООН от 22 декември 1992 г.
Основната му цел е да осведомява и насърчава хората да предприемат различни действия, с които да бъде изкоренявана бедността и нищета в световен мащаб. Това е много важно за  развиващите се страни и онези държави, чиито природни, климатични и политически дадености не създават благоприятни условия за развитие на занаяти, индустрия, туризъм, от които хората да печелят и да си осигурят един добър и обезпечен живот.

Скрит текст:

# 223

Цел 1: Изкореняване на бедността във
 всичките ѝ форми и навсякъде до 2030 год
Rolling Eyes

# 224

Софи, с този Световен ден за изкореняване на бедността щях да си навлека големи проблеми. Прочетох две статии и се взривих на глупостите, които са написали. Без да се замисля седнах и "излях чувствата си" в поста. И докато търся гифки, за да онагледя, разсъждавах върху коментара си. Беше толкова политически оцветен, Stuck Out Tongue Winking Eye че за отрицателно време щяха да ме блокират във форума и да не ме допуснат никога вече да пиша в темата.
     Жертвах се заради маминия, не съм готова да го оставя, та изтрих всичко и направих нов пост, безобиден и безличен.
      Утре чакам новини от Толга, който в стори беше пуснал някакъв текст. Не разбрах кой, но предизвиква маминия красавец да участва срещу него в пехливанска борба. А Толгето му благодари и казва, че е горд, че са избрали него и благодари. Това силно ме притесни. Аз стискам палци Чачо да не участва в сериал като пехливанин, да не се окаже, че Толга ще го играе като такъв в следващия си проект. Това ще ме довърши.

Общи условия

Активация на акаунт