Отговори
# 705
Общите фотосесии на Толга и Алмеда винаги съм ги харесвала.

Днес се поглезих, не че съм спирала или по точно приятеля ме глези иска и в Италия да ме води. Не мога да се оплача миличкият ми той:blush:

# 706
Общите фотосесии на Толга и Алмеда винаги съм ги харесвала.

Днес се поглезих, не че съм спирала или по точно приятеля ме глези иска и в Италия да ме води. Не мога да се оплача миличкият ми той Blush
     Да ти е живо и здраво момчето, Феми и да продължава така да те глези, за да мислиш по-малко за Чачо.
     И аз да се похваля - тази седмица ми върви на празници - Днес рожден ден има Халил, любимецът ми от "Наследство", в неделя пък маминият златен е роден, а събота е личен и чакан за моето семейство празник.
     Та започвам отсега. Да е честит рожденият ден на Халил, да продължава да участва в нови сериали и да не спира да пее. Хубав глас има.

# 707
Ха ,ха много ще ме глези тогава:joy:

Халил знам, че пее но не съм му слушала песните.

# 708
Халил знам, че пее но не съм му слушала песните.
    Веднага ти пускам още една от песните му:

И нещичко от сета на „Arjen”, колкото да спомена, че Толга се снима в нов проект.

# 709

Christmas Tree Heart Eyes

Christmas Tree Добро утро*
не вярвам на очите си..
ЕМИ* най-накрая прие снахата*
а ФЕМИ* винаги харесвала общите фотки
на двамата..
мдаа, по Коледа стават чудеса..
в нашата тема със сигурност
и по-рано..
People Santa Joy

# 710
Здравейте, момичета!

„Усмивката е лифтинг на лицето, който е в ценовия диапазон на всеки!“
Том Уилсън

Нека денят ви изненада с нещо необичайно, различно и мечтано, а усмивката да не слиза от лицата ви!

Christmas Tree Добро утро*
не вярвам на очите си..
ЕМИ* най-накрая прие снахата*
а ФЕМИ* винаги харесвала общите фотки
на двамата..
мдаа, по Коледа стават чудеса..
в нашата тема със сигурност
и по-рано..
People Santa Joy
    Софи, ако Толга продължава да се спотайва ще сложа портрета на албанката и на шапката в темата ни. Да се знае, че поне един член от сем. Сайъшман е на преден план. Joy
     Маминият снима по нощите, а аз украсявам с портрети на снахата.
     Сбъркана работа е и моята, ама...
     От сторито на Толга:

От сторито на Езги:

# 711
Добро утро !

Софиии , не бързай с чудесата. Имам предвид че харесвам общите снимки от фотосесии.

# 712
Да се посмеем и в нашата тема.

Цитат
Tubisko🫐
Колко минути остават? Колко минути остават? Започнете сега, ще гледам бебето си по телевизията след дълго време 🫠
#Gaddar

# 713
Нова фотосесия на Мелиса Дьонгел . Красавица ! Фотографа си го бива .

# 714

Красавица е Мелиса! Сега участва в "Kirli Sepeti" - „Кош за мръсно пране” заедно с Халил. Ще трябва да започна този сериал, но кога?!

# 715

Красавица е Мелиса! Сега участва в "Kirli Sepeti" - „Кош за мръсно пране” заедно с Халил. Ще трябва да започна този сериал, но кога?!

Насъбраха ти се сериали.. финала на Терзито , Гаддара, коша за пране . Докато излъчат Ариен ще има с какво да запълваш времето.  Каста на коша е добър . Повечето актьори ги знам и съм ги гледала.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 17:10 от femmi2

# 716
Феми, аз добре съм подредила сериалите, които искам да гледам, ама ако можеше и денонощието да удължа, та белким сколасам.
Ново със стара фотка от сторито на Толга.

Скрит текст:

# 717
Това тату на врата му какво изобразява ? Гледам и не мога да разбера Rolling Eyes
Дали е за ролята или така му харесва?
За екшъните любимите ни актьори са с почти еднакви прически къси.

# 718
Това тату на врата му какво изобразява? Гледам и не мога да разбера Rolling Eyes
Дали е за ролята или така му харесва?
За екшъните любимите ни актьори са с почти еднакви прически къси.
    Феми, за татуто не зная, но най-вероятно е за ролята. А какво изобразява, иранските фенове продължават да гадаят. Стигнат ли до истината, ще разберем и ние.
    Толга ни "изненада" и с изглед в сторито си! Дори музикално го е оформил!

# 719
Щедри са днес Толга с пейзаж  

Видео от Гаддар

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:49 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт