Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 849
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
И аз бих предпочела 2 вариант

# 586
Вариант 2 и от мен.

# 587
Благодаря за мненията! Ще се насоча към вариант 2 и без това цената е почти една си съща - 100 и 120лв.

Весели празници!

# 588
Вчера направих втора ялупро. Доста хубава терапия, но поне при мен доста болезнена. Лекарката вместо да ме успокои и да е по внимателна, започна да ми се кара, че изпитвам болка...

Какво количество се слага на една процедура и колко процедури се правят по протокол?
От една има ли смисъл?

# 589
  • при Arctic Monkeys
Слагат се 3 мл. Протоколът е няколко през 2,3 седмици. Ако кожата е в добро състояние и от една ще има ефект.

# 590
Здравейте, момичета! Може ли препоръка за център или дерматолог в Бургас за поставяне на ботокс в мимически бръчки на челото, гневна бръчка и изглаждане на бръчки под очите?

# 591
  • Sunshine state
Слагах ботокс юни, вече имам мимика, но не е силна. Сега ще ходя в петък да подновявам. Направо съм изумена колко време ме държа, та чак се чудя това възможно ли е? Какво мислите за Dysport? Много ми го хвалят в клиниката, в която ходя, а е значително по-евтин от ботокса и xyomin и това ме притеснява.

# 592
Пилингът Bio- Repeel наистина ли е толкова хубав и има стимулиране на нов колаген, както ми обясниха? Казаха ми 4 процедури през месец.

# 593
  • София
Пилингът Bio- Repeel наистина ли е толкова хубав и има стимулиране на нов колаген, както ми обясниха? Казаха ми 4 процедури през месец.

Да, хубав е!

# 594

Да, хубав е!

За мен е много хубав, но от към изравняване на тен, свиване на пори и т. н. Но никак не мога да се закълна, че стимулира производството на нов колаген. Simple Smile
При всички положения, според мен, много си заслужава и ще си го правя регулярно.

# 595
  • Sunshine state
Да се отчета - поднових ботокса 20 единици в гневната и 1/6та от спринцовка рестилайн в две линии, които ме дразнеха над горната устна. Останалото количество ще видим кога и как ще употребим. Друго нямам за правене за сега. Да сме свежи за празниците Simple Smile

# 596
Pupitka, когато подновяваш ботокс, само на една зони ли правиш?Все по-често попадам на мнения, че е добре да се правят трите зони.

# 597
  • Sunshine state
На една - гневната. На 6м или два пъти годишно го правя. Ами нямам нужда другаде и докторът не мисли, че има смисъл. Всеки според нуждите си. 🤷🏼♀

# 598
  • Варна
Здравейте! Темата е доста обширна, прегледах някои коментари, но направо се изгубих в тях. На 28 години съм, не съм полагала почти никакви грижи за кожата си и в резултат от стрес, недоспиване и тютюнопушене, изглеждам много състарена. Имам ясно изразени и дълбоки бръчки на челото, пачи крак, тъмни кръгове под очите. Акне също. Планирам да направя почистване на лицето и сред това да посетя дерматолог, който да ми препоръча някаква грижа за лице. Направих проверка в няколко сайта, то не е ботокс, лазери, хармоника и т.н., толкова много информация, почти нищо не разбрах. Самите процедури не са евтини, а за да се поддържа някакъв резултат, сигурно трябва да се правят системно. С какви процедури се започва стартово? Каква сума отделяте годишно, за да се поддържате? И бихте ли ми препоръчали лекар за гр. Варна? Благодаря!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт