💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 274
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 405
Редът и дисциплината не са еднолично решение и това раздразнение към чуждото щастие или мнение много ме дразни.

От показаното не виждам причина някой от мъжете да мрънка. Не е като момичетата да не са минали трасето и да не са участвали в играта, че да са им длъжни. След три седмици река - да, ще се изкъпят, да ще се помоткат. Нито едно от нещата, които направиха не е било в ущърб на мъжете, но очакването, че щото са жени ще им приседнат и прислугват без да гъкнат - ми не мерси.

# 406
Искам вече Цецо аут.. зверски нагъл, че и агресивен. ГанЮ е силен като има подкрепа, тъй че ще му спихнат гемиите като се замине другарчето, ще почне да слушка. И няколко водни битки да повторят и съвсем ще залезе. Жал ми беше, обаче тази простотия не трябва да се толерира.
А какво точно се очаква от мъжете?

# 407
Момчил е умен. Гледа да играе с жените. То с тия двамата женомразци не е трудно да изпъкнеш.
На жените им трябва малко дисциплина - факт. Ама да се сърдиш кой на кое място седнал и да им четеш конско вечерта вместо да ги оставиш първия ден да си починат малко е абсолютно чудовищно. Трябва да знаеш как да получиш каквото искаш, Цецо е клоун. Не може и да минутка да не е шеф.

Викито вече в повече ми идва, все едно и също. Иска все на резиденция да ходи. Кои е казал че точно теб ще трябва да те харизат? Че и все някой трябва да я спасява. Явно в ергена не са я взели.

# 408
Всъщност на реката наистина спят най-много, защото няма почти нищо за снимане и ако свикнали да спят през деня 3 седмици, ще им излезе джигера на стопанството. Там наистина работят просто не дават всичко, защото е скучно, пък и Фермата е в друга телевизия.

# 409
Теодора ме разочарова, силна е в игрите, но не посмя да поеме отговорност да стане капитан. Уплаши се от отговорността, явно сама си е избрала да се крие в сенките и по кьошетата, вместо да изпъкне.

# 410
Значи Цецо ,че е дребнав  мрънкач е факт.Гатьо си е просто Гатьо Smiley,но не можем да не отбележим и  факта, че без тези двамата и Момчи жените нямаше да помиришат нито стопанство пък да не говорим за резиденция. SmileyРазбирам ги момичетата  след всичко ,но разбирам и онез двамата пичуи  Smile Ще видим това племе ми е най-интересното за проследяване.

# 411
Няма нужда Ралица да замества Димо, просто при монтажа на епизода трябваше да се направи един воисоувър на коментара му на цялата битка и готово

# 412
“Момчи, защо иска да мие чинии” , ех гатьо, чувал ли си, че това са жени и трябва да си джентълмен. Нищо няма да ти стане да измиеш 5 чинии.

Аз пък напълно подкрепям мъжете и в частност Цецо.
Ако не бяха той и другите двама,амазонките щяха да си отвисят на реката, победа да не видят.
Не само,че не са им благодарни,но и не показват поне малко уважение към хората,които са ги измъкнали от тинята.
Не е въпроса за миенето на 5 чинии или за беленето на 2 картофа. Ама не може да чакаш на готово трима мъже всичко да ти вършат,а ти от благодарност дори не уважиш местата им за сядане или поне единия да направят капитан в знак на респект.
И какво й пречи на Ситнилска да си смени мястото,след като Цецо каза,че там по традиция е негово?!
"Еее, нищо,другия път" Rolling Eyes
До вчера спали дупе до дупе на прахоляка,сега вече с големи претенции.

От ден първи не ги харесвам Амазонките и искам всяка седмица една по една да си заминават.
Само Оряшкова е топ,голям Човек наистина.

# 413
Скрит текст:
La Vikinga, взе ми думите от устата … толкова ли не може Ралица да го замести … нали и тя взима хонорар за водещ ?!
Май имаше един-два епизода в предишни сезони, в които Димо отсъства, заради ангажименти в театъра, но не помня дали Ралица коментира битките.
[/spoiler]
Да, Ралица винаги е била на съветите, но според мен сега е наложително да го замести … то е ясно, че човекът има проблем !!
да го замести , но трябва първо да се върне от гинеколога Smiley

Димо и утре ще е без глас. Sob
в стопанството май сокошки няма, да ми дадат едно яйце сурово!
ти си участник в игрите? Мъдева ли си ???
за следващият сезон ще има сокошки.   rotfImbo 

Че то излиза че по цял ден е там … все пак получава хонорар за водеща на предаването  … трябваше да вземат друга пък тя да си ходи по лекари Simple Smile

# 414
  • Другата България
Добре де, що се гаврят с Димо? Явно е някакъв здравословен проблем, Ралица бременна, не може да стои в жегата....ами друг ще го замести, ние няма да имаме против, това си е подигравка с този човек. Пфффф!

Иначе Цецо да, все повече ми се затвърждава мнението, че скоро ще е аут. Очаквах момичетата да номинират само Момчи, но вече мисля, че ако имат съвет тази седмица, Цецко ще иде на елиминационна битка. Да видим де, относително е все пак, ама става нетърпим.
Иначе и аз съм на мнение, че девойките не се представят в най-добрата си форма, сещам се миналата година жълтите на стопанството, ами май нямаше чак такива мрън-крън-врън-мръсно е-да си преместим леглата-обичаме да спим-амащотакабеМиме...и т.н. Вероятно е и от монтажа, но много пасивни всички, Ситнилска дума не обелва, Теди два пъти повече, Оряшкова завоалирано се опитва да спасява положението, Ива гледа виновно....една Мудева с половин уста нещо каже.....някак....никак не им върви на тези момичета от самото начало. И не, не са им виновни САМО мъжете, определено не са.

Големият печеливш от тях е именно Цвети. Голяма услуга ѝ направи Виктория, дано осъзнава колко голяма.
Впечатлена съм и от поведението на Моника на реката, не мрънка, не крънка, не плаче, не е отчаяна от живота. Дени и мама ѝ са ясни. То Дунев май повече мрънка от тях.

# 415
Преценката на близначката си беше правилна.  Ясно, че Пеньо се води по акъла на Цецо. Пеньо, стегни се, пак се изложи. Следва обръщение към българския мъж- хора, обичайте- себе си, но и другите. Цецо, да си Бог на секса, в което се съмнявам, няма момиче, което да дойде с теб. Е, докато нямаш поне 100 млн долара

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:15 от victoria vassileva

# 416
  • BG-DE
+1 нехаресващ Амазонките, наистина само Оряшкова е супер 🙂

# 417
Няма нужда Ралица да замества Димо, просто при монтажа на епизода трябваше да се направи един воисоувър на коментара му на цялата битка и готово
Къде да се сетят … явно са решили да се гаврят с него Simple Smile

# 418
Подкрепям мъжете и аз.Цецо се опита да им отвори очите ,как се побеждава , че благодарение на тях излязоха от реката.А те легла взеха да местят ,вместо да идат и да помогнат в готвенето.После наготово седнаха.Абе пълна анархия при жените.

# 419
ГатЮ и Цецо нададоха боен вик ,мислят че са при гладиатори и ще сплашат някого , ама не са познали. Насреща 5 жени ги гледат безинтересно и с леки полуусмивки. На тях точно седнали да обясняват как се върши домакинска работа. Ред и дисциплина искали. 😁
Оряшкова со кротце со благо и с усмивка ,все едно на малки деца обяснява: "Само спокойно ,ние така по принцип си живеем."😁
И ГатЮ наведе глава. "Ми , хубо кЪт не ИскатИ"
🤣🤣🤣
Да внимават в картинката бабаитчетата ,че насреща им не са кои да е ,а две световни шампионки в бойните спортове. 😉😁

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 13:31 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт