💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 029
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Цвети ми става все по-неприятна. Негативен човек и мрънкало. А е младо момиче.

# 2 521
  • софия
Брутро, диванна армия! Кафе и кифлички за всички!
 Морунката бая зор ще види в битката. Сега в интервюто по нова каза, че са го викнали от днес за утре и изобщо не е бил подготвен.
 За Радослав малко размисли. Отдавна имам чувство, че нещо там няма да ми хареса. Снощи ми се затвърди мнението. Рълев водеше преговори и за двамата, когато трябваше да оцеляват, като бушони. Пазеше и себе си и него. Сега плувецът от его и арогантност не иска малкото пръстче да си мръдне. Той е в зоната си на комфорт и изобщо не му дреме за останалите с които игра до сега и му пазеха гърба.
 Ок, интроверт, вълк единак бил. Ами, да беше играл самостоятелно и когато беше под заплаха, като е такъв единак. Тогава удобно се скри зад гърба на Рълев. Накрая Гатьо ще се окаже прав, че е мамин,  гален и егоист на макс.
 Май до сега никой не ме е разочаровал толкова в този сезон. Той успя.
 Лекарите на терен си бяха професионалисти. Разбира се, че ще се опитат да я стегнат, тя беше готова да припадне на арената. За мен постъпила така, както трябва.
 И не се ядосвайте на другарчетата с широко отворено "трето око". Аз по-скоро се забавлявам. Явно имат някаква потребност да се доказват пак и пак. Лошо няма.

# 2 522
С темата за спойлерите е много лесно- не я четеш, за да не се объркаш и да започнеш да пишеш тук. А ако там ти е по-интересно- чети тук, но не пиши никога...
Е, чак пък никога... 😵‍💫
Темата за спойлерите ми е любима, много си харесвам бандата детективи, както и информаторите, които ни пускат спойлери пъзели 😁 (тип "Форест Гъмп"). Чета и тази тема, понякога пиша в нея, но никога не си позволявам да "гадая" за нещо, което зная. 😉

Иначе да си кажа, че тази седмица Крум и Рълев от червените бяха страхотни. Много ми се искаше да гледам Жорката и през този сезон, но за съжаление, Калоян само визуално се доближава до него. Радо ми е... странен. Мастагарков и Дунев - безинтересни. Дени ми е много симпатична. Точно както при Крум огън гори в нея. Чак неприятен участник май нямам... Виолета ми е по-скоро "крипи", както би се изразила дъщеря ми. 😁

# 2 523
Не е само до интровертност. С Цвети се сдърпаха не заради нейно мрънкане, то щото той малко е мрънкал като е гладен, а за рескцията ѝ при падането на Дани, след което тя се е разтроила и се е почувствала неуверена. Щом нямало какво да направят, не трябвало да им пука - позицията на Радо. Това не е интровертност, по друг начин се нарича и лично на мене ми е по-противно и от какво да е мрънкане, и от намилането на Мастагарков и Елвиса срещу Моника.

# 2 524
Претендентът, който ще се състезава с Морунов довечера,  е гадже на Ралица от миналия сезон

# 2 525
Скрит текст:
Брутро, диванна армия! Кафе и кифлички за всички!
 Морунката бая зор ще види в битката. Сега в интервюто по нова каза, че са го викнали от днес за утре и изобщо не е бил подготвен.
За Радослав малко размисли. Отдавна имам чувство, че нещо там няма да ми хареса. Снощи ми се затвърди мнението. Рълев водеше преговори и за двамата, когато трябваше да оцеляват, като бушони. Пазеше и себе си и него. Сега плувецът от его и арогантност не иска малкото пръстче да си мръдне. Той е в зоната си на комфорт и изобщо не му дреме за останалите с които игра до сега и му пазеха гърба.
 Ок, интроверт, вълк единак бил. Ами, да беше играл самостоятелно и когато беше под заплаха, като е такъв единак. Тогава удобно се скри зад гърба на Рълев. Накрая Гатьо ще се окаже прав, че е мамин,  гален и егоист на макс.
 Май до сега никой не ме е разочаровал толкова в този сезон. Той успя.

Скрит текст:
Лекарите на терен си бяха професионалисти. Разбира се, че ще се опитат да я стегнат, тя беше готова да припадне на арената. За мен постъпила така, както трябва.
 И не се ядосвайте на другарчетата с широко отворено "трето око". Аз по-скоро се забавлявам. Явно имат някаква потребност да се доказват пак и пак. Лошо няма.
Същите усещания за Радо и при мен, СлаБе. От фаворитит постепенно се превръща в такъв, който по-скоро ще се радвам, ако отпадне от жена Grinning

# 2 526
Каква беше тази некадърна лекарка, която казваше, че Моника си е изкълчила ръката (луксация), че всичко ще е наред. Дяволо и други в темата веднага са писали, че е счупване. Само лекаря на терен не беше разбрала. На всичко отгоре докторката демонстрира липса на емпатия, подходи с недоверие и почти обвини Моника, че преувеличава. Дано не се налага такъв доктор да ме лекува. Сакън!

Съвсем нормално да опита да я успокои. Станалото станало, каква полза да обяснява на жена в шок, че има счупено. А и то без рентген не се познава, ако не е жестоко счупване.

# 2 527
  • При семейството си
Радо си е странен, но го разбирам донякъде.
Жените все искат да са равноправни играчи, да спечелят Игрите и после-уплаших се, разстроих се, некомфортно ми е.
Даваш заявка, че си по-добра от Гого, изведнъж, уплаших се. Все едно той да се уплаши да плува, защото видял, че някой нагълтал вода и тръгнал да се дави.
Аз поне така го разбрах.
Допълнително, ако някой ти мрънка, то той натоварва, разколебава и теб самия. Може би предпочита някой, който го стимулира, вдъхва му и на него увереност, а не обратното.

# 2 528
Искам Теди да се спаси!
Тя е най-добрата жена на сезона!
Но не е име, интригантка , не прави сеири и драми и като нищо ще я сготвят!

А аз мисля, че Дени точно на тази игра щеше да отвее всички, дори и Момчил.
Ами възможно е,но не гледахме това!
Ако Дени е такава отвевачка,да беше отвяла изгубените и още от началото да влезе в племената.

Ами почти ги отвя. На първата изключително тежка битка беше трета след Васил и Михаил(преди Р.Р. и малкия Рълев), а на втората спечели -победи и Михаил и Румен и Рълев. Не и се наложи да влиза след положителни вотове и разни подпирачки от продукцията. Няма какво да спорим, всеки си има мнение но играта нататък ще покаже кой е по-добър. За мен Денислава няма женска конкуренция във формата.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 11:39 от ESPACE

# 2 529
Радо обвини Цвети в проява на слабост, когато падането на Даниел я е разстроило. Щом той е толкова стабилен психически, ще изтърпи нейното мрънкане без да стига чак до пълен игнор. А и не искам Рълев да се превръща в буфер между тях.

# 2 530
  • София
По повод вчерашната актьорска игра на Теди/ и преди имаше такава, не помня от кого/ си мисля, че по-първична щеше да е радостта на групата, ако бяха влезли заедно, отколкото вторичната радост и чувството на разочарование, че са се хванали на въдицата..  То е ясно, че е режисьорски чалъм и е насочен към зрителите, за да има съспенс, но племето се хвана и някакси останаха с неприятно чувство. А и Теди има черна точка от Гатьо...

# 2 531
Привет, банда!
Моята равносметка след снощи:
Радо притежава емпатията на статуя, а в социален план е топ дървото на сезона. Постиженията и възможностите му олекват, защото освен тях зрителят търси и човешко същество, в което да припознае част от себе си.В крайна сметка никой не се кефи на крайни егоцентрици.
Мартин рязко ми опротивя. Нахвърли се като чакал на Моника, защото вече нямаше нужда от нея, иначе щеше да си я държи до последно. Гнусно поведение на интелигентен, но арогантен и нарцистичен индивид.
Моника си е Моника. Надиграха я, но ще бъде запомнена като добродушен и чистосърдечен човек, който се бори с всички сили.
Мяу-мяу, а.к.а Вики, си тръгна /най-сетне/ и ми спести ужаса от предстоящ флирт с някого. Беше ми абсолютно безинтересна, като фонов шум.
Радев и Мудева  директно превъртях. Нищо лично, симпатични са, но мелодрамите не ме грабват.
Гатьо е топ! 😀 Сега разбирам защо амазонките го определят като душата на компанията. Някак се позагладиха ръбовете, можело да бъде и нормален в среда, извън комфортна му зона.
Момчи и Теди бяха страхотни! Надявам се да са сред финалистите.

# 2 532
  • София
И аз съм леко резервирана към Радо от началото. Уж много да го харесам, а нещо ми пречи. Към момента изглежда, че това е липсата му на емпатия и на социална обиграност. Като логика е прав, че няма смисъл да се ядосваш за нещо, което не можеш да промениш, но той седи твърдо убеден в правотата си и не иска да отстъпи и на йота, дори в името на "общото благо". Хубаво, не му е приятна Цвети, ама полицемерничи малко, бе човек, я гледай всички останали в тоя сезон! Grinning

Рълев малко ме дразнеше как всячески се опитва да се сближи с всички, но като теглим чертата, май това е успешната тактика.

_Hope_, едновременно сме охарактеризирали Радо. Grinning

# 2 533
  • Другата България
Привет, банда!
Моята равносметка след снощи:
Радо притежава емпатията на статуя, а в социален план е топ дървото на сезона. Постиженията и възможностите му олекват, защото освен тях зрителят търси и човешко същество, в което да припознае част от себе си.В крайна сметка никой не се кефи на крайни егоцентрици.
Мартин рязко ми опротивя. Нахвърли се като чакал на Моника, защото вече нямаше нужда от нея, иначе щеше да си я държи до последно. Гнусно поведение на интелигентен, но арогантен и нарцистичен индивид.
Моника си е Моника. Надиграха я, но ще бъде запомнена като добродушен и чистосърдечен човек, който се бори с всички сили.
Мяу-мяу, а.к.а Вики, си тръгна /най-сетне/ и ми спести ужаса от предстоящ флирт с някого. Беше ми абсолютно безинтересна, като фонов шум.
Радев и Мудева  директно превъртях. Нищо лично, симпатични са, но мелодрамите не ме грабват.
Гатьо е топ! 😀 Сега разбирам защо амазонките го определят като душата на компанията. Някак се позагладиха ръбовете, можело да бъде и нормален в среда, извън комфортна му зона.
Момчи и Теди бяха страхотни! Надявам се да са сред финалистите.
Подписвам се под мнението! Hug
И със следващото за Рълев.

# 2 534
Искам Теди да се спаси!
Тя е най-добрата жена на сезона!
Но не е име, интригантка , не прави сеири и драми и като нищо ще я сготвят!

А аз мисля, че Дени точно на тази игра щеше да отвее всички, дори и Момчил.
Ами възможно е,но не гледахме това!
Ако Дени е такава отвевачка,да беше отвяла изгубените и още от началото да влезе в племената.

Ами почти ги отвя. На първата изключително тежка битка беше трета след Васил и Михаил(преди Р.Р. и малкия Рълев), а на втората спечели -победи и Михаил и Румен и Рълев. Не и се наложи да влиза след положителни вотове и разни подпирачки от продукцията. Няма какво да спорим, всеки си има мнение но играта нататък ще покаже кой е по-добър. За мен Денислава няма женска конкуренция във формата.
Разбира се,че няма да спорим!
Всеки си има мнение!
Пък и остава да видим кой ,какво ще покаже.
За сега нямам база за сравнение-изгубените имаха по една битка на седмица, а амазонките поне 2, поставени при почти еднакви битови условия.

Общи условия

Активация на акаунт