💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 966
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 820
Гарганела, когато имаш време и желание най-вече, ти препоръчвам сезон 3. За мен, като отношения между играчите, това е топсезона. И победител и Дечо.
С удоволствие! Smile Още повече, че ние с дъщеря ми загледахме Игри на волята именно заради Неделчо. Случайно хванахме една от финалните битки, в която Неделчо победи някакъв як тип. /А Неделчо е любимец на дъщеря ми от книжките "Българ"/. Тогава си казахме, че ще го гледаме 4 сезон. Иначе сме сървайвър фенове и презирахме Игрите.

# 2 821
Надкастарите и чакалкаста казаха ли защо няма подкасти с отпаднали участници? Не съм гледала, ако някой знае ще има ли изобщо.

# 2 822
  • София
Хубавото Вики отговоря на едни шашави въпроси:

Студентката по право се включи в забавния блиц F*ck, Merry, Kill и вижте как отговори:
https://gong.bg/oshte-sport/multimedia/video/viktoriia-ot-igri-n … za-momchil-756302

# 2 823
  • Sofia
Скрит текст:
Във вестник Уикенд от петък пише победителите и последните трима, както и много от развитието, така че който не иска да знае да не чете.
Може ли накратко, на лични? Интересно ми е и нямам проблем да знам развръзката преди финала. Ще си държа устата затворена, обещавам! 😊

# 2 824
  • София
С риск да ме оплюете, аз пък много харесвам тези постоянни промени в играта. Точно очаквай неочакваното и за участници и за зрители. Тамън си създадат коалиция някаква и си мислят че са непоклатими и бааам греда. Никой нищо не може да предвиди. Гледали са вероятно миналите сезони и си мислят, че горе долу знаят как върви играта, ама  баам греда.
Интересно ми е така
И честно не искам Никола Дунева да влиза. Нищо не е показала досега, ще е в тежест на племето,баща и ще се чуди как да я подпира

По този начин не оставят играта да се развива по естествен начин и пречи на играчите, които със собствени усилия са си изградили някакво предимство в играта.
Едно е да направиш, един/два туиста в сезона, а не всяка седмица по няколко.
Става манджа с грозде и страшно олекват.

# 2 825
Надкастарите и чакалкаста казаха ли защо няма подкасти с отпаднали участници? Не съм гледала, ако някой знае ще има ли изобщо.
СлаБе писа вече - от продукцията не им разрешават да участват.

# 2 826
Скрит текст:
Във вестник Уикенд от петък пише победителите и последните трима, както и много от развитието, така че който не иска да знае да не чете.
Може ли накратко, на лични? Интересно ми е и нямам проблем да знам развръзката преди финала. Ще си държа устата затворена, обещавам! 😊

И на мен ми е интересно и ще помоля за лични Simple Smile Благодаря !

И аз като дяволо искам веднъж да пробвам с прогнози и да видим бива ли ме да прогнозирам 🫣😀
Относно понеделник си мисля , че Старейшини в никакъв случай няма да останат четирима души . Със сигурност ще има някакво вливане на кръв , но понеже продукцията обича този сезон да го прави пълно мазало и му изтърваха края без правила и хаос , затова смятам , че е Напълно възможно Виктория Пенелова да влиза в игрите и да опропастят страхотен играч за съжаление .. най - хубаво щеше да е тази седмица да видим закриване на Чистилището и да се разпределят участниците служебно по отбори , но явно няма да е скоро и самото предаване ще се проточи твърде дълго , дори не знам как ще стане номера финала да е Декември ! Та , залагам на Виктория .

Територия мисля , че Амазонки ще спечелят резиденция поради факта , че само те не са били на резиденция ? Старейшини на стопанство и гладиатори на река , като за последното дори не съм сигурна възможно ли е да се случи с оглед на толкова силни мъже и играчи и слабо нямат , но нека пробвам с тази прогноза !

Съвет - амазонки и старейшини според мен ?
Отпаднали - ако действително влиза Виктория , стрелям , че тя ще е едната номинирана от старейшините , втория номиниран ще е може би Дунев ?
Амазонки - Гатьо и Оряшкова може би , защото нали в предаването Теди каза следващите … , т.е явно ходът им е да избират най - силните играчи от племето си , за да си гарантират запазването на племето си цяло + грошове .

Отпаднал - не мога да предвидя изобщо , така че тук няма да прогнозирам .

# 2 827
Хубавото Вики отговоря на едни шашави въпроси:

Студентката по право се включи в забавния блиц F*ck, Merry, Kill и вижте как отговори:
https://gong.bg/oshte-sport/multimedia/video/viktoriia-ot-igri-n … za-momchil-756302

Забравил си кавичките на 'хубавото'. Grinning

# 2 828
Туджарката е чел дискусията ни около кривата дъска,  на която пуснах снимка (и отгоре Момчи с прът на главата). Спомена го в разговора с Михаела, бил се хванал за главата какви конспирации сме мислели.

Обаче, виж сега Славе, конспиративните теории не бяха есенцията в случая с тая дъска, защото изрично написах, че кривото е още някъде на средата, където вероятността Момчил да падне заради дъската не е чак толкова голяма.

Акцентът беше върху това че продукцията А) пести (вместо да изхвърли кривата дъска) и Б) не изпипва детайлите.
Като не изпипваш детайлите, даваш храна за конспиративни теории. Тъй като забелязвам че имаш смелост да критикуваш продукцията - ей тия две неща може да ги кажеш някой път.

# 2 829
Не съм гледала стари сезони и съотвено нямам сантимент към бивши играчи, та снощната серия съвсем я гледах на превъртане. Пък и в тези игри между стар участник и нов кандидат ми става много мъчно за новия, а и играта изглеждаше изтощителна, особено с тези вериги, които трябваше да мъкнат. Харизматичен ми се стори Морунов, макар и не в топ форма за състезание.

Относно намаления състав на Старейшините, най-логично ми се вижда да им пратят някоя Амазонка. Продължавам да се чудя на лошата форма на Никол, която така и не ми е станала толкова дразнеща, както на повечето тук. Странно ми е, че баща ѝ не е знаел за формата ѝ.
Относно реакцията на Рълев, когато му казаха за брат му - мисля, че той знаеше, че са го взели под лекарско наблюдение, което беше преди онази битка, в която той (Рълев1) изпъкна много. Затова и тогава няколко пъти повтаряше, че това е за брат му. Снощи по-скоро разбра, че Малкия е вън от играта окончателно. За сравнение РР също беше временно вън под лекарско наблюдение, но го върнаха.
Интересни ще са ми разговорите с близките. Значи Радо ще може да избере дали да говори с родителите си или с брат си, правилно ли чух? Ако избере Мишо, това ще е голям стимул за Мишо, ама то май сред Загубените не останаха неспециални играчи.

И се чудя защо епизода не ми беше особено интерес, а то май нямаше включване от Гатьо. Оказва се, че в неговите разбори за участниците има голяма доза истина.

# 2 830
Няма да се учудя ако Радо се окаже психопат (това не е толкова рядко явление - счита се че между 1% до  3% от населението са психопати. Рълев му казва - абе напъни се малко да не се дърлите, в името на коалицията, в името на успеха, оня не - той си живее сам за себе си (в случая с кофата прането и маркуча, Гатьо ми направи лошо впечатление като един фелдфебел, но като гледахме разговора на Радо и Рълев за Цвети, сега премислям нещата наново.

# 2 831
Чак пък психопат! По-добре да не лепим етикети и раздаваме диагнози.

# 2 832
  • София
Юлиян се заканва и приканва... 💪

# 2 833
Е, хайде сега Радо пък психопат !
Как  ги поставяте тези диагнози даже не с лека ръка, ами направо без   да се замисляте колко е неетично и грубо да се говорят такива неща.

Може би не знаете самия смисъл на всички думи, които използвате.
Значи не може нещо от поведението на някой да е просто черта на характера, трябва непременно да е с медицинска патология, че даже и подкрепена със статистика колко процента от населението били такива.
Здраво, право момче , спортист, шампион да наречете психопат, защото се дразни от капризите на Цвети и я игнорира е просто прекалено и обидно. Ами той си каза, че тя търси внимание. Не знаем как го е търсила и какво точно е търсила, не ни показват.  Тя не му харесва - не иска да контактува с нея и това е.

И в реалния живот сума хора игнорират такива, които ги дразнят с поведението си - дайте всички да ги наречем психопати, така ли излиза ?

# 2 834
  • София
За интересуващите се от спойлера на "Блиц":
споделил съм Ви го още на 27.09 в 00:21 (пост 977, стр. 66 от тази ни тема). И - надявам се - повечето пишещи тук знаят какво е "Инфоагенция Блиц".
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт