💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 937
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Purple Heart

Gift Heart

# 121

Ново от снимачната площадка на ДЧ. Кой ли епизод снимат сега?
И вижте само рейтингът на Див по Фокс във вторник вечер…
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 10:21 от Cocodoggo_mom

# 122
Добър им е рейтинга на Див, обаче другата седмица започва втори сезон на Семейство, а той имаше добри позиции и доста го гледаха, та Див може и малко да задържи. Ще видим.

Миси, Мики, благодаря за фрага и за превода.
На мен ми стана забавен честно казано. 12 епизода разтягаха локуми и сега изведнъж Атеш си грабна чантата, каза им сбогом, зарязва и деца, и фирма, и Лейла... Няма лошо, нека има малко драма все пак. Ще го изгледам аз. Колкото и да не ме грабна сериала, колкото и да ми беше тегаво да гледам последните епизоди, някак ми е тъжно да им гледам последните снимки. Добър каст имаха, но тази идея със смяна на сценаристи и режисьор само след няколко епизода не я разбрах. Не, че и по другите сериали не се случва, де. Не само се надявам да не чакаме още 2 години за нов проект на Керем, но и много се надявам да не се съгласява да участва в такова нещо (не знам, какво определение да му сложа на този проект Grinning )

Да ви кажа, че сега като превеждаме епизода на ДЧ ми стана още по-интересен. Изясняват се някой неща, за които лично аз се чудих. Въпреки че, не беше толкова драматичен и динамичен, за мен е много добър. А и както каза Коко (Cocodoggo_mom, как да ти казвам накратко? Simple Smile ) все пак не сме тексаското клане.

# 123
Благи, я Коко, я Ели Grinning
И аз се надявам да не чакаме много Керем, животът си тече, а той е в разцвета си. Не му отива на годините(и не го казвам с лошо) да играе в такива проекти. Според мен и екранната партньорка не му пасна. Прекрасно младо момиче е, но лично в моите очи не бяха подходящи един за друг. А не съм от хората, които ги сравняват със СЧК. Дано го чака светло бъдеще! Flowers Four Leaf Clover Да я видим и Ханде какво я чака, че бяхме много надъхани, уверени и сигурни, ама нищо не се знае… Може би и ние сме критични, но нали сме верни фенове и ни се иска да са не просто успешни, а да са на върха! Hug
Леко и безпроблемно, пчелички! Сигурна съм, че ще е интересно! От кой сайт превеждате от английски? Бих могла да помагам извън работно време с превод от английски на български. Но като тръгнах да ровя вчера, много куцат английските преводи, на които попаднах…
Ново от Ханде Animal Paw Prints

Ново от Керем:

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:27 от Cocodoggo_mom

# 124
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ели, по принцип от руски и испански основно, а от английски за проверка при неточности и липса на превод.

От този сайт превеждах трети епизод, понеже преводите на рускините не са достъпни в момента. Искат рубли. Satisfied

https://ondizi.com/shows/bambaska-biri/episode-3/1788

Сега от превод няма нужда, готов е като цяло, на тайминга сме вече. Следващият път ако имаш желание да превеждаш, само ми пиши. Веднага съм ти намерила работа. Satisfied

Скрит текст:

Кратко интервю с Хафса. Предполагам, че са задавали още въпроси.

https://twitter.com/kb_sck/status/1706949911986524372

Какви бяха първите ви впечатления от Керем? Какво е да работиш с него?

Много положително. Когато за първи път се срещнахме, харесах неговата енергията. И ми се струва, че заедно с него успяхме да постигнем отлична химия в сериала. Той е много забавен и подкрепящ партньор.
Много съм щастлива, че успях да се срещна и да работя с него.

Имахте ли очаквания от съвместната ви работа? Всички ли са оправдаха?

Разбира се, на снимачната площадка могат да възникнат неочаквани моменти. Но преди да започна работа, споделих с Керем моите очаквания от нашето взаимодействие и той ме подкрепяше във всичко. Затова на снимачната площадка всичко върви чудесно.

Керем и Хектор

https://twitter.com/Diliana_G/status/1706973790062670254

Flowers Hibiscus

# 125
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз най-после изгледах 2-ри епизод с бг буквички, за което специални благодарности на преводачките Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Какво имам като впечатления, като се опитвам да не повтарям вече казаното.
В ТV новините се появява един истински убиец, казва истината за убийствата, но ... никой не го възприема като убиец. Сериозен проблем!!!
Отмъщението на Доган ще настигне и бащата - осиновител, според мен, защото гибелта на 14 деца е останала неразкрита или по-точно - прикрита. Е тук ще е баш драмата прокурорска.
Доган е имал проблеми с личностната идентичност и преди пожара (по думите на Ирфан). Странни работи е говорел. Значи не пожарът е първопричината, отключила психичното разстройство. Вероятно тя се крие в случка, свързана с истинските му родители и попадането в дома за сираци.
И последно - Доган все повече превзема Кенан наистина като отмъщение за спокойния живот, който е водил.

# 126
# 127
Тъжно е когато не се дава шанш на някой сериал да се развие, а веднага решават заради рейтинга  с лека ръка да го финализират. Сега става така с сериала на Керем.

Сладури

Освен блестящ актьор Керем е и доста добър певец. Много го бива.

# 128
Миси JoyJoyJoy
Ама моля ти се, като на сестра ти се моля Hands Pray дай жокер, че ще има меме на финала на поста ти.
Например TrollfaceTrollface Joy

От сериала на Керем са номинирни той и Арвен.
и момчето, което играе Айдос е номинирано, но някъде ми изчезна снимката.

# 129
Инфо:
"Най-обсъжданите герои на седмицата (20-26 септември)"

Simple Smile

# 130
Новина от преди няколко часа:
Ханде отследва Гюнфер.  Час по - късно Гюнфер също я отследва.
Дано скоро и Керем я разкара, че кариерата му да тръгне нагоре.

# 131
Здравейте Animal Bee

Доколкото разбрах Гюнфер е лайкнала нещо за Ханде. Не знам положително ли е, отрицателно ли е, но се зашумя и явно Ханде се е сетила да я махне. Joy
Ето за този пост в инстаграм става дума.

Ще ме извините за отсъствието, но цял ден си занимавам с буквичките. Да ви кажа изгледах първия 1ч от епизода и вече разбирам защо рейтингът беше надолу. Май е обективна оценката. Някак мудно върви епизода, има прекалено дълги диалози, от които не научаваме нищо ново. Като гледах без субтитри ми се струваше, че повече неща станаха, може би са били във втората половина на епизода. Grinning Харесва ми като цяло, гледам с интерес, но си казвам с чисто сърце, че ми върви малко мудно и ако някой е сменил канала, то е напълно разбираемо.

# 132
Инфо:
Адба обяви са Най-популярните актьори/актриси на екрана! (20-26 септември)
Скрит текст:

П.С.
То както е тръгнало всяка седмица актьор или актриса отследва Гюнфер.... то хора няма да и останат .. Simple Smile Stuck Out Tongue Winking Eye
Purple Heart

# 133
Много некоректна, да не кажа подмазваческа постъпка на тази жена. След толкова време след като лъга и замазва,  че чак Акиф заплашва, се сетила за Ханде. Добре, че девойчето я отследва. Светът ще е много по- добро място ако хора като Гюнфер не са фактор.

# 134
Да се отбележи:
За първи път от почти 2 години и феновете на Керем ( Керемките) и тези на Ханде ( Ерчелките) са в еуфория, че Ханде и Гюнфер са се отследвали в Инстаграм ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Simple Smile

Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт