💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 32 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Току- що Гюнфер изтри харесването

Много двуличен човек..

# 136
Наистина е премахнала лайка си. Проверих. Да отбележа, че до момента не съм била съгласна с коментарите на Тина и Яси относно Гюнфер, но с тази изцепка днес...какъв мениджър е тази жена? Тя собствения си имидж не може да управлява като хората, а за чуждия ще се грижи. Joy

# 137
Добър вечер , от Турция.
 Хавса  и Хавса и Керем като двойка също са номинирани за наградите Altin 61, вече гласувах, но не мога нищо да качвам, не можах да гледам 13 епизод по YouToube с превод, няма го в Турция. Нищо не може да се качва. Керем ще участва на представянето на турското кино в Холивуд  3-5 ноември, видях че сте го качили.
Хубава вечер!

# 138
  • Dupnica
Привет на всички,
Благодаря, че ви има. 💐Мога само да Ви чета и да се информирам за развоя на нашите и проектите им.
Нямам време от работа и пътувания да гледам и не съм гледала сериите. 😥При първа възможност ще гледам с превод благодарение на вас работни момичета. 🍀❤️😍
Благодаря за новия дом на Мики❤️

До скоро и лека нощ с нови предположения за героите ни 😋🤯💫💖

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:33 от gali-viki

# 139
Здравейте, мили момичета Flowers Hibiscus и прекрасни пчелички, Animal Bee

Много благодаря за интересните постове! Вълнуващо е как мненията ни толкова много съвпадат!

Кате, Flowers Hibiscus цитирам поста ти, за да допълня още нещо:
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз най-после изгледах 2-ри епизод с бг буквички, за което специални благодарности на преводачките Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Какво имам като впечатления, като се опитвам да не повтарям вече казаното.
В ТV новините се появява един истински убиец, казва истината за убийствата, но ... никой не го възприема като убиец. Сериозен проблем!!!
Отмъщението на Доган ще настигне и бащата - осиновител, според мен, защото гибелта на 14 деца е останала неразкрита или по-точно - прикрита. Е тук ще е баш драмата прокурорска.
Доган е имал проблеми с личностната идентичност и преди пожара (по думите на Ирфан). Странни работи е говорел. Значи не пожарът е първопричината, отключила психичното разстройство. Вероятно тя се крие в случка, свързана с истинските му родители и попадането в дома за сираци.
И последно - Доган все повече превзема Кенан наистина като отмъщение за спокойния живот, който е водил.

В трети епизод бащата на Кенан - старши прокурор Туран отправя молитва за помощ към своя бог. Разбрал от Идрис за връщането на Доан, провел разговор с жена си, която го уверява, че изявлението е прочел друг човек, не нейния любим и единствен син Кенан, сам видял странния поглед на сина си по време на излъчването, прокурор Туран вече знае истината. Настоява пред Главния прокурор делото за убийството на Хамди Атълбай да продължи да води неговата подчинена - младата и според старите кадри - още неопитна прокурорка - Лейля. Държи тя да му докладва всичко - и най-малката подробност.

Туран провежда много силен разговор със сина си, в който го моли да се обърне към него, ако има какъвто и да е проблем или нужда от помощ. Обещава му винаги да бъде до него. Прегръща го силно, а Кенан едва не се разплаква от тази силна проява на бащина обич.

Заболя ме сърцето докато гледах и чувах как се моли да получи помощ от Бог.

Изпитах ужас като си представих как ще се почувства тази мила и грижовна жена - майката на Кенан, когато научи горчивата истина. Майчиното сърце не може да бъде излъгано. То най-добре познава своето дете. Тя първа ще тръпне от ужас.

Преди да започне сериала се чудех защо предварително ни казват кой ще е убиеца. Във всяка уважаваща себе си криминална история, истината се разкрива на последната страница. Дотогава тръпнеш от напрежение, четейки страница след страница, чудейки се - кой от всички герои е злодеят. Обикновено - най-малко възможния.

Тук, обаче, ще ни карат да съчувстваме, да проявяваме емпатия. На невиновните за болката им, на пострадалите - за изживяната трагедия, на отмъстителят, че убива по този начин и себе си.

Трогна ме Кенан, когато осъзна състоянието си. Толкова е плашещо - да видиш по новините себе си и да не помниш нищичко. Красивото момиче, в което се влюбваш, да ти каже, че си я целунал, а ти да нямаш спомен. Да оправдаваш дяволът в теб, че ти е откраднал най-сладкия миг, че не е устоял.

Разсъждавах и аз за болестта на Кенан. Кои ли са били истинските му родители и какво се е случило с тях? Каква ли загадка се крие тук? Има ли връзка Идрис с тях?

Праволинейната, живееща според идеалите си за доброта и честност, прекрасна Лейля, която е вкарала дори родния си брат в затвора, ще бъде разпъната на кръст между любовта и дълга, между обичта към баща си и справедливостта. Кое, според вас, ще победи?

В тази история ще има много житейски драми и възможности за избор, предопределящи съдбата на героите.

Ние, зрителите, ще имаме възможност да обсъждаме как раните в душата се превръщат в болест.

На гръцки "психи" означава душа. Оттам - психология е наука за душата.

Всички се тревожат за раните по тялото, а кой може да излекува раните в душата?

Спомних си за една разкошна песен на A-ha - Crying in the Rain:

Лирическият герой плаче само под дъжда, за да не позволи на другите да видят колко го боли разбитото му, наранено сърце.

Хареса ми текстът под видеото:
Скрит текст:
"Crying is the best way to release emotional pain, yet it also shows how weak a person is. So, not everyone used to express their feelings and show their inner selves nudely to others, even to their friends and family. They would have taken everything by themselves and put on a strong face in front of the others, so that everyone is happy and not worrying about him/her.

However, everything on this earth has its limits, and when one is pushed to the edge, he/she will have a mental breakdown. He/she needs to cry, to release all of the pain and sorrow that he/she has oppressed, and learn to let go what had maimed his/her life all this long.

Throw away the pride and ego that suffocate you; let off others emotion that chained you; put down the worries that stop you from marching forward; release yourself and set yourself free. Live for yourself, do whatever you want and enjoy every moment of it. Then you'd realize... "c'est la vie!""

"Плачът е най-добрият начин за освобождаване на емоционалната болка, но също така показва колко слаб е човек. Така че не всеки го използва да изразява чувствата си и да показва вътрешното си аз - разголено пред другите, дори пред своите приятели и семейство.

Но всичко на тази земя има своите граници и когато човек бъде изтласкан до ръба, той/тя ще има психически срив. Той/тя трябва да плаче, да освободи цялата болка и скръб, които е потискал, и да се научи да пуска това, което е осакатило живота му/й през цялото това време.

Изхвърлете гордостта и егото, които ви задушават; пуснете чуждата емоция, която ви е приковала; отхвърлете тревогите, които ви спират да вървите напред; освободете се. Живейте за себе си, правете каквото искате и се наслаждавайте на всеки момент от него. Тогава ще разберете... "c'est la vie!""

Crying in the Rain
by A-Ha

I'll never let you see
The way my broken heart is hurting me
I've got my pride and I know how to hide
All the sorrow and pain
I'll do my crying in the rain

If I wait for stormy skies
You won't know the rain from the tears in my eyes
You'll never know that I still love you so
Only the heartaches remain

Raindrops falling from heaven
Could never take away my misery
Since we're not together
I pray for stormy weather
To hide these tears I hope you'll never see

Someday when my crying's done
I'm gonna wear a smile and walk in the sun
I may be a fool
But till then, darling, you'll never see me complain

Since we're not together
I pray for stormy weather
To hide these tears I hope you'll never see

Someday when my crying's done
I'm gonna wear a smile and walk in the sun
I may be a fool
But till then, darling, you'll never see me complain

Ще плача под дъжда

Никога няма да ти позволя да видиш
 как ме ранява разбитото ми сърце,
 ще прегърна гордостта си, защото знам как да скрия
 цялата си болка и тъга -
 ще плача под дъжда...

Ако чакам облачно небе
 ти няма да разбереш за дъжда от сълзи, валящ от очите ми,
 никога няма да разбереш, че все още те обичам толкова силно,
 единствено болката в сърцето ще напомня...
 Ще плача под дъжда...

Дъждовните капки, падащи от небето
 никога няма да отнесат мъката ми.
 Докато не сме заедно
 ще се моля за облачно време,
 за да скрия сълзите си, надявайки се никога да не ги видиш.

Някой ден, когато сълзите ми пресъхнат,
 ще сложа усмивката си и ще се разхождам под лъчите на слънцето,
 може би ще съм глупак,
 но до тогава, скъпа моя, няма да ме видиш да се оплаквам,
 защото ще плача под дъжда...

Докато не сме заедно
 ще се моля за облачно време,
 за да скрия сълзите си, надявайки се никога да не ги видиш.

Някой ден, когато сълзите ми пресъхнат,
 ще сложа усмивката си и ще се разхождам под лъчите на слънцето,
 може би ще съм глупак,
 но до тогава, скъпа моя, няма да ме видиш да се оплаквам,
 защото ще плача под дъжда...
 Ще плача под дъжда...
 Ще плача под дъжда...
 Ще плача под дъжда...

Лека нощ и хубави сънища!

Вълшебен нов ден ви пожелавам!

# 140
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 141
Здравейте, 🌞
Циркът продължава..
Керем и Дилара взаимно се отследваха в Инстаграм.. 😂
.. Следва продължение 😎

# 142
Здравейте Animal Bee

Тина, ще има купон значи днес в туитър. Керем е освободен! Joy Дано само не я последва пак утре, както направи през декември месец. Joy

За "Друг човек" - не ми се искаше да коментираме 3 епизод преди да пуснем буквите, но щом Мирка започна, да си кажа и аз.
В този епизод ми направи впечатление, че явно Доан обича майка си. За баща си каза "той не ми е баща" в предната серия, но в тази серия само като видя майка си и очите му се насълзиха. Имаха много трогателна обща сцена . Майка му го разпозна, но не знам нарочно ли го нарече Кенан и той се ядоса и си тръгна. Ядоса се, че се е оставил на емоциите си. Със сигурност и ревнува Кенан за любовта, която майка им изпитва към него.
Мисля, че Туран до последно ще крие от жена си какви ги върши Доан.
Туран накара Лейля да обещае, че ще му докладва за всеки ход, но още същият ден организира нещо зад гърба му.Grinning Играе си с огъня г-жа прокурорката и май няма да бъде толкова лесна за манипулиране , както се надява Туран.
Оказва се, че и Кенан си има характер и то какъв. Когато осъзна, че не помни нищо, премина в атака, стана груб, нападетелен. Дори към приятеля си Мурат се отнасяше грубо. Разбирам, че е притеснен и ядосан, че не помни нищо, но чак такива агресивни реакции не очаквах. People Eyes
Бащата на Лейля за момента не ми се вижда лош. Очевидно е работил за мафията известно време. 🤔

# 143
Мики, уж големи хора, а се държат като деца в детската градина- "На си ти куклите, дай си ми парцалите". Излагат се.
Няма да е много странно скоро пак да се последват. То ще им е за 3 или 4 път.
Гамзе и Керем също да спрат да се следват и вече един път завинаги,  всички по веригата да се успокоят..

# 144
Тина, Гамзе няма да отследва първа Керем, защото не иска да загуби последователи. Joy (така твърдят злите езици Joy ) Чакаме той да го направи, а тя да му върне жеста.

Каквото и да направят, не могат да ме развълнуват вече. Претръпнах...

# 145
Пуснаха ни снимките от последния епизод на "Ако обичаш силно"

# 146
Здравейте! Flowers Hibiscus

Всички избягаха от Гюнфер. Последно Йозге Гюрел я смени и я отследва.

Те голяма любов излязоха Керем и Дилара. Satisfied
Отследват се, последват се, пак са се отследвали.
Да се оправят големи хора са. Още ни занимават с глупости. Animal Hear No Evil

Нося още снимки от 13 епизод.

# 147
С риск да стана досадна, рекордно ниски рейтинги на сериалите в сряда. Все по 1-2 …
Фокс-ката Фара:
Скрит текст:
Това е сериалът с най-висок рейтинг от снощи.

# 148
Ето го и Озетът: ( С Гугъл)
"Децата отиват в дома на Умут. Въпреки че Атеш осъзнава колко много ги обича, той решава да отиде сам. Лейля отново разклаща доверието на Атеш и стигат до кръстопът. Всичко, което Фюсун прави, вече е разкрито. Делото за настойничество над деца е приключило."

П.С.
Местим се към "Семейни войни" Stuck Out Tongue Winking Eye
Накрая да не излезе, че Дилара си пада по Керем .. и съвсем скоро да ни изненадат Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя още не е омъжена ..., така че .. Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С. 2
Очаквах рейтингът на Демет да е около 6 +, честно казано...

# 149
Ели, носи ги, да видим как върви конкуренцията по Фокс. В понеделник ще видим къде сме в графата.

Наистина първата половина на епизода върви по-бавно. Сега като се занимавам с тайминга и виждам превода...ами усеща се. Още тук са превключили канала зрителите. На живото излъчване не ми беше така. Тя не е лоша тази част, но е с повече диалози. Обаче пък втората половина ми хареса. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт