💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 32 299
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
А Бурак кой е отследвал, че го поздравяват. И така се държал истинският джентълмен???
Знаете ли нещо..

# 151
А Бурак кой е отследвал, че го поздравяват. И така се държал истинският джентълмен???
Знаете ли нещо..
Бурак е отследвал въпросния господин, който е коментирал сериала. Очевидно като цяло се е изказал положително, но само Ханде е критикувал / обиждал (така пишат). Та Гюнфер е харесала поста му и после знаете какви са събитията. Satisfied
Голяма мениджърка наистина...
В едни среди работят, едни и същи хора познават. Трябва да знае как да се държи. Работата си е работа. После защо бягат актьорите от нея?

# 152
Благодаря ти Слънце ⚘
Заради тази жена, феновете се настройват срещу Керем. Да се чуди как да замазва положението и накрая, той го отнася.
Всички се бяха концентрирали върху сериалите им и си ги обсъждаха, личният им живот не се коментираше и от снощи пак ХанКер е тема номер 1. И кой е виновен.. ами Гюнфер
Ама и на него като му е толкова акълът и не я е изгонил досега, ще си носи последствията.

# 153
Момичета, къде ги четете тези неща?

# 154
От Туирър и Инстаграм
Момичета, къде ги четете тези неща?

Циркът продължава:
Дилара блокира Гюнфер

# 155

Инфо:
"Епизод 1 на #BambaşkaBiri достигна 10M+ гледания за две седмици, епизод 2 достигна 6,5M+, а епизод 3 достигна 3,5M+ само за 2 дни."
Скрит текст:

Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156
  • София
Циркът не е спирал. Дилара винаги е била тази, която много явно се бърка в личният живот на Ханде. Тя и преди цензурираше дадени снимки. Да си припомним как набързо изтри изтеклите снимки от розовата къща, когато Мая отиде да се види с Ханде и Керем. И тогава феновете побесняха. Та си мисля, дали пък не е добре и Ханде малко да поразчисти т.н. "приятелки". Защо Нилайко не се отследва от Керем. Защо Гамзе не го прави. Винаги Дилара е в центъра на събитията.

# 157
Дамла, Дилара, Гюнфер, Мюнфер, изобщо нямам идея за какво говорите, но явно са неприятни женички, които ви дразнят. Щом не ги харесвате и аз  не ги Joy
Да си кажа, че и аз по едно време, докато превеждах исках да превъртя, но после като го гледах със субтитрите, не ми беше толкова досадно. Но разбирам защо някой може да е сменил канала. Най-странно, че докато го гледах на живо нямаше тегави моменти за мен. Има разтегнати разговори на места, факт. Обаче от фрага и коментарите мисля, че следващият епизод пак ще ни завихри.
Така и не съм успяла да изгледам внимателно епизода, но всеки си прави някакви тънки сметки, накрая ще останат доволни всички смятам. Доан ще отмъщава, Туран иска Лейла за водещ прокурор, защото смята, че може да я контролира и тя е млада и неопитна, Лейла зад гърба на прокурора смята да си разследва, Екрем е принуден да помогне на мафията и смята, че се е измъкнал, но не е познал, противният брат, ще става милионер, но той ще остане доволен. Само горкия Кенан седи като в небрано лозе и се чуди, какво да измисля, за оправдае действията по времето, когато Доан безчинства. Искам да видя накрая Кенан ли ще "убие" Доан или обратното, или никой от тях няма да оцелее (пупу дано да няма гаднен край)
Коко, интересно това с рейтингите. Благодаря, че споделяш. Изумих се на рейтинга на Фара, дадоха брутален трейлър и очаквах да отвеят с як рейтинг, но съм грешала. Не го следя аз.

Миси, не си написала за каква сума е този въпрос? Grinning

# 158
# 159
Flowers Herb Включвам се за малко, с морски пейзаж ...

С благодарност към пчеличките Animal Bee и всички, Вас носещи информация и тук там пикантерия...
Да, аз не харесвам Гюнефер още от участието на Керем в Малага, вечното ѝ присъствие и лукавата и усмивка... Според мен, той трябаше да е там с Ханде!

Не ги мислете, те тръгнаха в различни посоки в личния си живот и може би това ще е добре за профисионалният им такъв. Да на Керем този проект му е слаб, но съм сигурна, че е направил своите изводи! Следващия му проект ще го изстреля високо или напълно ще го откаже... не ми се иска, но логиката е такава.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 00:14 от Yassy_N

# 160

Аха… опитват се Wink явно четат коментарите на феновете… ама малко тъпо, че fox не споделят нищо за тях(в сравнение с останалите им сериали)
Много им е слаба рекламата наистина. Никакво движение няма в профилите им и според мен това наистина се дължи на Фокс. За сравнение в инстаграм последователи на Сапфир вече е над 200 хил., а ние си стоим на 158.

# 161
Коко, най-голямата глупост за мен е да ползват канала на SCK  за промотиране на "Див", вместо ДЧ. Профилът на SCK  в youtube има 2,91млн абонати! А те не качват сериала на Ханде, а това...

Забележете, че е гледан само 1900 пъти за 2 седмици. Всекидневно качват стари сцени от SCK и примерно една сцена от вчера има вече 2000 прегледа. Хората ги интересува това, затова са последвали този профил! Ако рекламират нещо, то поне да е нов проект на актьори от каста на SCK...

Яси , спокойно. Керем няма намерение да се отказва от артистична кариера, напротив, търси варианти и за чужбина. Наистина е казвал, че и режисурата го влече, но според мен това го е оставил за малко по-късен етап.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 20:58 от mikipoli

# 162

Simple Smile

Gift Heart

Малко ретро
2021г

P.S.
И мен това ме дразни, че използват популярността на Sen Çal Kapımı да рекламират чужди сериали. Доста проекти се "облажиха".

# 163
Сладури

Явно втори фраг на финалния епизод няма да има..

# 164
Първият фрагман си беше супер, може и с него да ни оставят, защото иначе ще трябва да разкрият щастливия финал, а така оставят интрига, че може и да няма щастлив финал. Не, че им се вързах. Joy

Общи условия

Активация на акаунт