Осмокласници - 2023/2024 - Тема 2

• 63 172
  • 919
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там...
При нас контролните бяха първите три дни на седмицата - история, физика, класно по МАТ, и още имаше, но не помня по кои предмети.
А госпожата по немски е върхът просто, още вчера са запразнили с въпросния филм на немски. Simple Smile
Ако сте при същия историк като нас, децата много го харесват, голям добряк е. Няма стрес.

# 511
Навсякъде е така. Тази сутрин видях, че в 7.20 дъщерята още не е тръгнала за училище и й казах, че съвсем се е разглезила от това, че живее на 10-15 минути пеша от гимназията. Тя ми отговори, че часовете им ще са по 20 минути, а заради концерт, половината учители ще отсъстват.

# 512
  • София
Наборката още спи Simple Smile Чак не мога да повярвам, че днес не учат. Вчера всичко си беше стандартно, учене до последно, следобеда празнуваха всички от горния курс и се прибра вечерта. Надявам се учителите не са се оляли с домашни, че човек докато се види с роднините, децата с приятелите и минат празниците, и то и ваканцията взела , че приключила. Аз чакам голямото дете да мине някакъв изпит, да защити някакъв проект по генетика и да се прибере тази нощ, за да ми стане наистина празнично. Хубави почивни и празнични дни на всички!

# 513
Тази сутрин замина да празнува Simple Smile
Отново се разбраха с децата да тръгнат по същото време като за училище, за да имат повече време заедно.
След почерпка, размяна по подаръци ще довършват празнуването в МОЛа.
Радвам се, че наистина се чувстват конфортно заедно.

Ваканцията ще е изцяло в планината, няма вече търпение да покара борда.
Освен книга за четене на немски, до сега нямат друго за домашно - дано да успее да я изчете, че като гледам програмата за ваканцията е силно развлекателно - натоварена.

# 514
  • София
Ели си отиде от 7.30 на училище. Не знам колко ще учат, но не е споменавала да е свободен ден. За каките например си е неучебен в СМГ, ще се събират само да си разменят подаръци и да се почерпят.

# 515
При Ели днес също беше свободен ден (имало празник училището). Викаха ги е 11,да си разменят подаръците и да се почерпят. Спечелила и в коледната томбола на училището, не разбрах какво точно , но беше много доволна. После са се организирали да отидат на ледена пързалка и към момента са в мола, не могат да се разделят явно 🤭

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 18:44 от silvery

# 516
Още вчера си настроих  алармата на ваканционен режим.

# 517
Честита Коледа!
Да са изпълнени домовете ви със здраве, любов и топлина!

# 518
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави и благословени! Christmas Tree Gift

# 519
  • ВАРНА
Весела Коледа Nature Sparkles Нека има обич и топлина около всички нас!

Вкъщи за пръв път от непомняколкогодини да има ваканция без грам домашни Simple Smile Във Варна времето е супер и детето само чака да мине и днешния обяд с баба ѝ и дядо ѝ и да поеме по училиците с приятели.

При нас една тревога около племенницата ми. Контузи се в час по фвс. Учителката е от онези комплексирани персонажи нереализирани спортисти. Детето е с счупен крак, патерици и дълъг период на възстановяване. Училището не разполага с рапма и асансьор. Замитат здраво под килима и не показват грам желание да съдействат. Родителите и те леко подценяват ситуацията. Племенницата ми е в пети клас и да няма достъп до учебни занятия за период от две-три седмици нагоре, ми идва на мен малко в повече. Надявам се родителите да поискат поне орес за часовете по бел и мат.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 11:19 от прасунчо

# 520

Минавам да почерпя за имения си ден и да попитам, дали някой има опит със наемане на зала за рожден ден. За София става въпрос. Нещо бройката на поканените деца, рязко се увеличи спрямо минали години и ми се струва добър вариант да наемем зала. Приемам и други предложения, около 20 деца иска да покани девойката 🙄

# 521
  • Пловдив
Silvery,
Честит имен ден!
Здраве и удовлетворение!
(Не мога да помогна с идея за зала)

Светли и споделени празници на всички ви!
Наборката е на ваканционна вълна. Споменават се домашни,но сигурно догодина ще седне да се занимава с тях!

# 522

Минавам да почерпя за имения си ден и да попитам, дали някой има опит със наемане на зала за рожден ден. За София става въпрос. Нещо бройката на поканените деца, рязко се увеличи спрямо минали години и ми се струва добър вариант да наемем зала. Приемам и други предложения, около 20 деца иска да покани девойката 🙄
Партито на малкия ми син след четвърти клас го правихме мисля в "Терен". Беше много приятно, имаше DJ, който им организира и игри.

# 523
  • София
Големите от няколко години празнуват като просто наемат зала.
Носи се хапване и безалкохолно. Поръчвам им пица, а те си пускат каквато искат музика. Нещо като частно парти.
Празнуваха последно в Contrast 1, но бяха и на няколко рд в различни зали на black&white.

# 524
Точно такова нещо си представям и аз, ще ги проверя залите. Благодаря Aila

Общи условия

Активация на акаунт