Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 82

• 58 380
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен,
Видях, че коментирате Ендопредикта. И на майка ти и препоръчаха да го направи. Лекува се в Надежда  от Д-р Петрова. Резултата от Ендопредикта показа 19% и и направиха 4 вливания химия.
Не знам дали и колко има смисъл от този тест, но тя понесе химията тежко. Ако не го бях направила, всеки ден щях да се питам дали е била задължителна и дали можеше да и я спестя.
Аз имам въпрос за частния кабинет на д-р Иван Гаврилов в Дървеница. Звънях няколко пъти по телефона и никой не отговаря. Ходих 2 пъти на място - заключено.
Някой знае ли дали кабинета още работи?

Забравих да допълня, че в края на юни подадох документи за пет скенер в Сити и още чакам да ни се обадят. Звънях им и ми отговориха - евентуално ноември. Много се чака .....

# 91
Много ти благодаря, Opossum! Преди време съм била при Хинев заради една голяма киста, която по-късно пунктирахме и прегледа тогава беше само с палпация, не помня да видях ехограф в кабинета му. Дано при Иванов има или ако няма, да се съгласи да му покажа по-късно резултатите. И аз знам, че е добър лекар, дано всичко мине добре. Утре ще пиша като мина прегледите.

# 92
Хинев има ехограф в частния кабинет.
В окръжна болница не разполага с личен негов.

# 93
Renoir,
Аз бях пациент на д-р Вълкан Иванов. Има ехограф в кабинета си .
Можеш даже да не ходиш на ехографията преди него. Той ще те прегледа, ще ти направи ехография и ще коментирате резултатите от нея. Инфото ми е актуално към 08.2022 г, но не вярвам да е сменил подхода.
Успех!

# 94
  • Русе
Сисе, само тези два хормона ли пусна? Или и другите? Искаш да разбереш дали си в критическа ли?

# 95
Сисе, само тези два хормона ли пусна? Или и другите? Искаш да разбереш дали си в критическа ли?
  Само тези пуснах Ели,естрадиол и прогестерон и да исках да видя дали съм в критическа заради зацапването.

# 96
  • Добрич
Здравейте, момичета. Висок риск съм за рак на гърдата с поне 3 жени от пряката ми рода, починали и борещи се в момента с тази гад. Аз съм с фиброкистична мастопатия и утре имам часове за ехография на млечни жлези, гинеколог за оглеждане за злокачествени образувания в яйчниците и консултация с др Вълкан Иванов. Само че така ми нагласиха часовете, че Вълкан ще може да види само резултата от гинеколога, а ехографията на гърди е след часа с Иванов. И сега се чудя дали изобщо да му показвам гинекологичното изследване и дали е в неговата компетенция, защото от доколкото знам е гръден хирург. Дали той може да направи ехографията на гърди направо или ще иска да дойда с готов резултат, който да коментира? Съжалявам за обърканите въпроси, но не се сетих да изясня това докато записвах часовете, а в града ще съм само за утре и досега не съм се преглеждала в Сити.

За д-р Вълкан Иванов: даже да му занесеш резултат от ехография, той ще направи нова. Така, че това въобще не трябва да те притеснява.

Д-р Хинев в частния си кабинет също прави ехография, вече са ти писали.

Поздравления, March 1234567! Толкова се стараем и когато видим хубав резултат ни е по-лесно да продължим по пътя.
 Успех с химията!

# 97
Здравейте, момичета. Висок риск съм за рак на гърдата с поне 3 жени от пряката ми рода, починали и борещи се в момента с тази гад. Аз съм с фиброкистична мастопатия и утре имам часове за ехография на млечни жлези, гинеколог за оглеждане за злокачествени образувания в яйчниците и консултация с др Вълкан Иванов. Само че така ми нагласиха часовете, че Вълкан ще може да види само резултата от гинеколога, а ехографията на гърди е след часа с Иванов. И сега се чудя дали изобщо да му показвам гинекологичното изследване и дали е в неговата компетенция, защото от доколкото знам е гръден хирург. Дали той може да направи ехографията на гърди направо или ще иска да дойда с готов резултат, който да коментира? Съжалявам за обърканите въпроси, но не се сетих да изясня това докато записвах часовете, а в града ще съм само за утре и досега не съм се преглеждала в Сити.

За д-р Вълкан Иванов: даже да му занесеш резултат от ехография, той ще направи нова. Така, че това въобще не трябва да те притеснява.

Д-р Хинев в частния си кабинет също прави ехография, вече са ти писали.

Поздравления, March 1234567! Толкова се стараем и когато видим хубав резултат ни е по-лесно да продължим по пътя.
 Успех с химията!
Дай боже на всички само хубави новини ! Благодаря за подкрепата !

# 98
  • Русе
Sise, и горните дето ги пише на листа трябват. Не става само с тия двата, но най-добре върви на гинеколог.

# 99
  • София
Аз тепърва започнах с химиото, но ме човърка един въпрос. Знам че след нея ще ми изпишат хормонални. Вероятно Нолвадекс като чета. Обаче моят рак хем е хормонозависим, хем много слабо реагира. Естрогенът е 1+, а Прогестеронът 2+, което разбрах, че реолно означава под 10 % и се чудя тези хормонални въобще ще имат ли някакъв ефект или просто ще ме тъпчат с тях и ще си търпя гадните странични ефекти. Чудя се дали пък да не занеса блокчетата във ВМА за ново изследване на хормоните.

# 100
  • ПЛОВДИВ
Здравейте момичета, от вчера вече съм без превръзки. Онколошката беше много добре настроена и нямаше навиквания. Какво Ви е мнението за Фемара, тъй като ми го предписа?

# 101
  • Русе
Мони, на колко си години?

# 102
Преди малко ми мина прегледа при д-р Вълкан Иванов и съм доста объркана. Наистина си разбира от работата и ми хареса подхода му, но за съжаление нещата при мен ще се окажат сложни. Изпраща ме за ЯМР в София при др Виктор Йорданов, Сити Клиник, както и за генетичен анализ към Геника. Първо обаче трябва да разбера какъв вид е бил ракът на майка ми и сега на сестра й, за да знаят за какво точно да ме изследват. Каза че Йорданов е голям педант и ако му дойда както сега на последния ден от цикъла като нищо може и да отмени прегледа. Цикъла ми от доста време е на 24 дена, а сега е 26-ия и още го няма. И оттам идва голямата главоблъсканица защото час трябва да запазя не знам колко време предварително и то така че да е около 7-10 ден от цикъла. Знаете ли как става запазването на час в Сити София за ЯМР и колко напред записват горе-долу? И за Геника сигурно също трябва да запазя час който обаче едва ли ще се падне същия ден. Трудно ще е заради постоянните отсъствия от работа, но трябва да се направи. А иначе резултатът от ехографа е доста противоречив - имам страшно много хронични кисти, някои от които с противоречив произход и повишена плътност.

# 103
Renoir, в Геника съм си правила кръвен тест и нямаше проблеми да отида когато ми беше удобно. И аз не съм от София и го съчетах с ходене на зъболекар. Стана буквално за пет минути вземането на кръв и не съм чакала.
Не знам обаче твоя тест какъв е и дали ще е толкова просто да си го нагласиш, но недей да подхождаш с нагласата, че няма да стане. Най-дабре обади се и ги питай как става изследването и дали изобщо ти трябва запазен час за него.

# 104
  • Добрич
Renoir, обаждаш се по телефона в Сити Клиник Младост и си записваш час за ЯМР за д-р Виктор Йорданов. Предполагам ще бъде с контраст. Април струваше 635 лв и ме записаха за след два работни дни.
Д-р Вълкан Иванов написа ли ти номера?
☆5544

Общи условия

Активация на акаунт