За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 14 371
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
Ох момичета,днес забелиха пишката на Ванко.Там поплака малко,обаче после у дома беше мн гадно.Лекарката само дръпна кожичката и ми каза като се прибера в нас да го измия и да махна насъбралата се там смегма.Да ама не.Малкия пищи и се дере и не дава да го докосна...Аз успях да махна едня малка част,но има още доста.Това другото стои закрепено здраво в основата на главичката и не иска да се маха.Намазах го с Дефламол,пък дано се оправи малко.

А сега е леко подута пишката.Нормално ли е?Кво да правя?Дайте съвет,че направо ще се побъркам от притеснение...
Сложи реванол на паму4е и така гледаи да не опира пишока на памперса

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 10:43 от tadela

# 241
... че снощи бях и на Максимус и така да ми се спи  Crazy, влязох на бързо да видя  за срещата в събота   Hug
Пуууууууу сама ходиш, а иначе за събота си с нас....... ми що не каза да организираме форумско посещение да видим тия младежи и ние newsm78
. И ние искаме hahaha Rolling Eyes Laughing Mr. Green Naughty

# 242
  • Бургас
За Либра ако ще се взима нещо от там имам вътрешен човек, малко е във Варна ама няма значение :>
Е щом ви се ходи до Варна, няма проблем, аз от Бургас мога да помогна.

# 243
  • Бургас
Искам да ви питам за мнения за доктор УНГ. Мъжа ми има полипи в носа и се налага операция и тук за няколко дни направо се побърках. Всички различно казват и не знам при кой доктор да се оперира. Уж не е много сложна операция, но се прави с пълна упойка и него яко го е хванало шубето. А и ми казаха, че много често след операция пак се появяват. Ужас. До сега ходим при д-р Радославова, тя оперирала в екип с д-р Петков, който е шеф на отделението УНГ. Много ще съм ви благодарна, ако кажете някакви отзиви.   bouquet

# 244
  • Бургас
Искам да ви питам за мнения за доктор УНГ. Мъжа ми има полипи в носа и се налага операция и тук за няколко дни направо се побърках. Всички различно казват и не знам при кой доктор да се оперира. Уж не е много сложна операция, но се прави с пълна упойка и него яко го е хванало шубето. А и ми казаха, че много често след операция пак се появяват. Ужас. До сега ходим при д-р Радославова, тя оперирала в екип с д-р Петков, който е шеф на отделението УНГ. Много ще съм ви благодарна, ако кажете някакви отзиви.   bouquet

Проф.Кунев от София прави прегледи в Оксикома, можеш да провериш на тел.860210, кога ще бъде в Бургас (обикновенно събота и неделя). Препоръчвам ти го, много е добър. Консултирайте се с него, той прави операции с лазер.

# 245
Проф.Кунев от София ще е тук 17.02, аз днес запазих час

# 246
  • у нас

Проф.Кунев от София прави прегледи в Оксикома, можеш да провериш на тел.860210, кога ще бъде в Бургас (обикновенно събота и неделя). Препоръчвам ти го, много е добър. Консултирайте се с него, той прави операции с лазер.

и аз ти препоръчвам него, имах му мобилния, ама не мога да го намеря.

ако не се лъжа прегледа беше 30-40 лв.

... че снощи бях и на Максимус и така да ми се спи  Crazy, влязох на бързо да видя  за срещата в събота   Hug
Пуууууууу сама ходиш, а иначе за събота си с нас....... ми що не каза да организираме форумско посещение да видим тия младежи и ние newsm78
. И ние искаме hahaha Rolling Eyes Laughing Mr. Green Naughty

ами да... Joy Joy Joy

# 247
  • По света и У нас
Привет момичета  Hug

Да се отчета и аз за днес  Grinning

Едвам сега се включвам, че работа  ooooh!

Сутринта говорих с 2та дома, за които ви бях обещала ...
В Дом "Майка и дете", Директорката /Д-р Живка Сабрутова/ я нямаше, но успях да се свържа със счетоводството и след кратко интро, успях да получа следната информация: винаги имат нужда и приветстват  Hug дарения от памперси, АМ Фризолак, пюрета, каши, козметика /най-вече олио, клечки за уши, мокри кърпички ..../ Относно дрехите, наистина  не приемат "втора употреба" за деца до 1 годинка, такова било разпореждането от МЗ /но в последствие говорих с моя позната, тя ми каза, че наистина има пуснато такова указание, но повечето Директори не го спазвали, за късмет  Mr. Green нашата ше оказа от стриктните  Mr. Green/ ... Все пак повече за тяхните нужди, след като говоря със Сабрутова .... За малко да забравя  ooooh!, намерих едно писъмце от 2002 г. в която има инфо за Дома - разполага с 300   #Crazy  #Crazy легла за отглеждане на деца от 0 до 3 /но твърде вероятно сега да има настанени към 200/ и 200 души обслужващ персонал....
В Дома за деца от 3 до 7 години, и там нямах късмет с Директорката - беше заминала да взима някакво дарение в Бургас .... Ноооо успях да говоря със счетоводителката, тя все повтаряше, че е най-добре да разговарям за конкретните нужди с Директорката и все пак успях да изкопча  Grinning , че имат постоянна нужда от обувки, пантофки и чехли .... Капацитета на Дома е 60 деца, а в момента са настанени 63  #Crazy

# 248
 Браво на lucyl30! smile3501
 Аз да ви кажа само, че в момента в този дом тече ремонт, подменят дограмата с ПВЦ, което значи че щом до там са стигнали не са много зле.Предлагам да помогнем на деца, които наистина имат нужда, дори и да не са в Бургас.Все ще се оправим някак с превозването на нещата.И да ви кажа също/то някой вече беше писал, но все пак/, че домовете в Бургас си имат спонсори, получават и дарения и ситуацията в тях не е от най-лошите.Но в събота пак ще говорим.

# 249
  • Бургас
За дома в Кошарица знам,че някои англичани помагат,но информацията ми и малко стара,поне за тези,които знам,че са дали пари.При всички случаи добре е да се насочим към някой извънграски дом.Щом се прави дограма в Майчин дом значи все пак постъпват повече средства.

# 250
Добро утро,
Влизам да се похваля , малко със закъснение. Моето момченце се роди на 25.01 . Казва се Николай.

# 251
  • Бургас / Славейков
Честито на мама zlatinna много да слушка малкият Ники.Едно въпросче мами, давайте съвет ,че сме на рожден ден  на две годишни близначета момиченца, какво да им купим за подарък?

# 252
  bouquet честито за новото бебенце

# 253
  • Бургас
zlatinna,честито и от мен!Да ти е живо и здраво момченцето !    ylinfant

pupelina, не знам до каква сума търсиш,но вземайки предвид моето дете -  в момента най-много си играе "на къщи" - конструктори ,които са с по-големите части.Също така като идея - има едни надуваеми кончета  от Пикадили, музикални играчки и дъска за рисуване.

# 254
zlatinna, честито и от мен   bouquet. Живо и здраво да е малкото бебче!!!

Общи условия

Активация на акаунт