Подготовка за малкия човек - тема 24

• 56 174
  • 884
  •   1
Отговори
# 180
Ползваме вана на stokke, заслужава си парите отвсякъде.

Гърненце ползваме икейско - вътрешната част си носихме даже в Гърция, защото я издържах над нея докато не можеше да седи Simple Smile сега имаме сгъваемо на Потет, което после става и за тоалетна Simple Smile

# 181
Я ми кажете ползвали ли сте сгъваема вана за новородено? Искаме да заменим сегашната, че заема ужасно много място и загледах една. Няма да обикаляме по магазини засега, че имаме още време докато е нужна (не че знам къде ще намеря модела точно), но се чудим дали няма бързо да сдаде багажа като е сгъваема.

Сестра ми имаше сгъваема вана за първото бебе и е доста доволна. Сега със второто същата ще я ползва. И аз купих за нас сгъваема но ще изчакаме до декември за да я пробваме 🙂

# 182
Я ми кажете ползвали ли сте сгъваема вана за новородено? Искаме да заменим сегашната, че заема ужасно много място и загледах една. Няма да обикаляме по магазини засега, че имаме още време докато е нужна (не че знам къде ще намеря модела точно), но се чудим дали няма бързо да сдаде багажа като е сгъваема.

Сестра ми имаше сгъваема вана за първото бебе и е доста доволна. Сега със второто същата ще я ползва. И аз купих за нас сгъваема но ще изчакаме до декември за да я пробваме 🙂

Какъв модел сгъваема сте взели? Simple Smile

# 183
Ето тази 🙂

# 184
  • София
Първото гърне на големия ми син свиреше ламбада. Майка ми го взе Laughing Аз такова нещо не бих си причинила
Мразех го, не спираше да вие. В един момент спираше музиката само ако го треснеш силно. В един момент започна да вие на умряло, включваше се самичко посред нощ. Накрая мъжът ми уж с нож реши да махне механизма, но го проби и бях много щастлива Laughing

# 185
Здравейте! Някоя от вас използвала ли е този тип сгъваеми маси за повиване, чудя се дали са стабилни

Аз поръчах преди няколко дни от амазон като втория. До дни го чакам. Четох там мн ревюта и всички казваха,че е стабилен.
Аз също гледах ревюта на подобни маси в Амазон, но някои се оплакваха, че били много нестабилни, бебетата им падали от тях и леко се стреснах ии започнах да се разубеждавам. Може ли като пристигне да кажеш дали си доволна 🙏

# 186
  • София, България
Лошото при нас е, че и седнал не винаги уцелва, а щръква атрибута нагоре (днес заради това ми го върнаха преоблечен от градина).

В яслата много бързо ги научиха да си натискат пишлетата надолу и до сега ако седне да върши и двете работи така прави Grinning пробвайте да го научите Simple Smile

Много се смях на ламбадата по-нагоре Joy Joy

# 187
  • София
Пърпъл, той може, ама понякога е голяма блейка и се залисва с някакви си негови неща и тотално забравя за такива подробности (вече 1г е без памперс) Grinning

Охх Стокето е мааалко скъпо. Гледахме на една от по-евтините марки (Чиполино или Кикабу беше), но май не може да се сложи стойка отдолу. Почти 1:1 като тази, която Съмър е показала.

# 188
А с какво Stokke-то е по-добро от всяка друга сгъваема ваничка, която може да бъде и със стойка ? 😅

# 189
Друга сгъваема ваничка със стойка не съм намерила до сега. Сгъваеми вани - да (срещала съм само телескопични, които не ми харесват, но може да има и други), сгъваеми стойки - да. Но и двете сгъваеми в комплект не съм срещала и не намерих подходяща, която да сложа на стойка, в реален магазин и да излезе заслужаващо по-евтино, че да рискувам с поръчка онлайн.

Иначе е подходяща за подарък, ние я бяхме сложили в списъка за новородено/погача и ни е подарък от леля ми, чичо ми и двете ми братовчедки. Сгъва се до смешни размери, което беше важно лятото, когато пътувахме за месец до Гърция. Ако я нямахме щяхме да купим друга от там и да я оставим, но това ми е малко в разрез с виждането за купуването на излишни неща Simple Smile А и ако ще си купя отделна вана за път или при пребиваване някъде другаде не виждам как ще излезе по-евтино.

# 190
Аз също имам на Стоки, без стойка. Удобна е и много компактна. Мисля, че всяка сгъваема е окей, просто не всички сгъваеми са така компактни в сгънато положение като Стоки. Може да видите размерите. Отделно като сравнявах на кика бу & стоки - материалите на първата бяха по-некачествени на пръв поглед в магазина.

# 191
  • София
За лятото за морето сме ползвали бебешко басейнче вместо ваничка. От тези най-малките, супер удобно е за път, надуваш и къпеш вътре 😁

# 192
  • София/Севлиево
Тази не е ли бюджетна?
https://www.hippoland.net/cangaroo-komplekt-vana-sas-stoyka-bubble-rozova-6707
ПП-май не съвсем като гледам и други подобни.Преди 2 години бе около 80-90 лв и много ѝ се чудех,но се отказах.

# 193
  • София
Аз по-скоро за такъв тип гледам като на снимката. Стойката ни е тип като тази от линка на Ели и се чудя ще стане ли. Но и все пак някой да си каже дали на местата където се сгъва е имало проблем да изтича вода например.

Цените хич не искам да коментирам Grinning Преди 3г и малко като пазарувахме за баткото не сме оставали чак в такъв шок колко може да струва пластмаса и детски стоки като цяло, а тогава пак не мога да кажа, че бяха евтини.

# 194
Аз също имам на Стоки, без стойка. Удобна е и много компактна. Мисля, че всяка сгъваема е окей, просто не всички сгъваеми са така компактни в сгънато положение като Стоки. Може да видите размерите. Отделно като сравнявах на кика бу & стоки - материалите на първата бяха по-некачествени на пръв поглед в магазина.
И аз взех малкия размер без стойка. Смятам да я слагам върху тоалета или в душ кабината по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт