Моля за съвет.

• 13 523
  • 236
  •   1
Отговори
# 225
Иии баси добрата идея, моята като не ще 3-то дете ще и предложа да си вземем още една жена
Да ви миИ миниите ли 🤣😉

# 226
  • София
Да нямаме развод имаме брак за това я наричам жена ми.Да приключваше  ме беше много силна вилна.Новото момиче си го имам и не бих оставил за нищо на света защото тя е уникален човек.А се прибрах при съпругата си по документи от човешка гледна точка да имам си друго момиче не искам да я нарека с грозната дума любовница защото тя за мен е уникален човек и я обичам до мозъка на костите си.Жена ми ме приключва два пъти в порядъка от две години ако следите темата и последния път съдбата ме срещна с най невероятния човек на света тя също си има детенце и е преживяла адски много.Но проблема сега е че не ме свърта вкъщи и минута и не знам колко и дали ще издържа изобщо.На жена чи не съм казал за другата жена.

Ааа това го бях пропуснала...то и трети човек има. Ся да не се окаже, че през цялото време третия е бил при теб не при нея... Избери си къде си и какво смяташ да правиш... темата много се измени от началото досега. Според мен жената е била права да иска край на отношенията. Разделяйте се и всеки по пътя си, че то това си е цяло изтезания дори и само да се чете.

Уникалната защо не беше спомената в началото, а само евентуалните "грешки" на жена ти са описани... Става все по-съмнителна цялата работа.

# 227
  • Далечният изток
Защото темата е от септември и претърпя развитие...

# 228
  • София
Аха, ясно...и все пак... от праведен и ощетен мъж до мъж с уникална приятелка по време на брака... доста вода е изтекла.

# 229
Ама не е казал на жена си за уникалната, тя очевидно не му проверява чатовете.

Доста вода, ама като водопд се лее, за кратко време и с високо налягане - за 2 седмици заживя с уникалната, нищо че преди това искаше второ дете от жена си.

# 230
Е той искал, тя не искала, че го и напъдила, в крайна сметка станала е на нейната. Проблем няма, поне за съпругата, уникалната обаче ми се струва доста прецакана от ситуацията.

# 231
  • София
Ама не е казал на жена си за уникалната, тя очевидно не му проверява чатовете.

Доста вода, ама като водопд се лее, за кратко време и с високо налягане - за 2 седмици заживя с уникалната, нищо че преди това искаше второ дете от жена си.

На мен баш ми се струва, че уникалната не е отсега...пък нека да греша, колкото повече информация се получава толкова по-ясно ми става, че ситуацията хич не е такава каквато беше описана в началото.

# 232
Е, разбира се, че не е отсега уникалната, нали авторът цял живот я познавал. Поддържал е минимум комуникация с нея, за да може толкова бързо да я навие. А много вероятно и не само комуникация.

# 233
  • София
Авторът говори за "женска комплексарщина", че никоя жена не иска да играе втора цигулка - ни на "уникална" и прецакана любовница, ни на лъгана съпруга.
Като си толкоз мъж и не комплексар, хвърли картите на масата - кажи й на мадамата, дето до вчера й се молеше за второ дете "Виж кво, поигра си с мене, ама аз си намерих друга и вече не ми дреме за тебе, а само за детето ни". А имаш ли капацитета да си поемеш отговорностите и грижите към това дете, бидейки разведен, с грижа за нова жена и нейното дете? Някои мъже го могат това и те не се крият, а си плащат мъжкарлъка. И нямат проблеми с позицията си, защото се позиционират ясно по трасето, поемайки си отговорността за избора си. Но за това се искат топки, моето момче Wink Не да се криеш като мишок и пред едната, и пред другата. Давай смело и покажи, че си мъж!

# 234
Между другото, е много типично и разпространено при изневеряващите, тези, които имат някаква странична връзка, да започнат да подозират партньора си, да търсят, надявайки се да му намерят някакви прегрешения, за да оневинят себе си. Ето тук се следят социалните мрежи на жената, какво разглежда в Интернет, какво пазарува, скрити халби се намират, докато в същото време авторът си поддържа връзка с уникалната. В съседна тема и на детектор на лъжата чак ще праща жената. И не признават, естествено, че поддържат връзка с някоя, че самите те се зарибяват с други, за да изглеждат невинни. Но много рязко и бързо се появява новата, което изключва варианта тепърва след раздялата да са в търсили.

# 235
  • София
Малко офф-топик, но винаги съм се чудила какво точно работят неграмотните, че имат хубава работа и прилични доходи?
То от много грамотните и претенциозни в България не останаха хора за физически труд или за занаят. И ако някой се хване, може и да си изкарва съвсем прилични пари.

# 236
Сетих се един виц по този повод:

Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Професорът се зарадвал, но усмивката му бързо увехнала, когато видял сметката.
- Боже, това е една трета от месечната ми заплата! - възкликнал на глас той.
Е, все пак платил и прибирайки парите, водопроводчикът му казал:
- Пич, ясна ми е твойта работа. Професор по математика. Не взимаш много пари. По-добре стани водопроводчик и ще 'зимаш много повече. В наш'та фирма си търсим нови. Заповядай. Само като кандидатстваш за позицията, пиши че си завършил само седми клас, че там не се кефят много на умници.
Професорът така и направил. Работата била лесна. Парите добри. Позамогнал се и започнал да живее нормално.
Един ден директорът на фирмата решил, че не е много културно всичките му работници да нямат даже и основно образование и решил да ги прати на вечерна гимназия та поне да имат завършен осми клас. Професорът, за да не се издаде, също трябвало да ходи. На първия час по математика, учителят решил да изпита някои от водопроводчиците, за да се запознае с познанията им. Първият му въпрос бил за лице на окръжност и по случайност посочил нашия професор. С усмивка на лице професорът понечил да я каже, но за негов ужас се усетил, че я е забравил. "Е", помислил си той, "това не е толкова фатално. Все ще мога да я изкарам". Започнал да пише по дъската постепенно я напълнил с интеграли, диференциали и формули и накрая получил: -pi*r^2. Този минус, обаче въобще не му харесал и започнал да пише още интеграли и да смята... но пак получил същото. С отчаяние се обърнал към останалите водопроводчици и ги видял всички да му подсказват със знаци и шепнене:
- Размени границите на интервала на интеграла!

Общи условия

Активация на акаунт