Туристическа виза за САЩ /Тема 5/

• 36 843
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
На моето интервю, нищо от това което носех не поискаха да видят. Така че много вероятно и при Вас да се получи така. 🤷🏽♀

# 331
Здравейте! Попълних и подписах формуляра и ми излезе страница с потвърждение. Кой номер да кажа на каса на Изипей за заплащане на таксата и къде после ще ми излезе за избор на дата за интервю? Иска ми се да е в началото на август, но... Знае ли човек?

# 332
Здравейте! Попълних и подписах формуляра и ми излезе страница с потвърждение. Кой номер да кажа на каса на Изипей за заплащане на таксата и къде после ще ми излезе за избор на дата за интервю? Иска ми се да е в началото на август, но... Знае ли човек?

https://www.ustraveldocs.com/bg/bg/depositslip/?fee=73&quantity=1 принтираш тази страница и отиваш в изипей с нея, от там като ти дадат платежното отиваш тук https://portal.ustraveldocs.com/ApplicantHome, влизаш в акаунта си, и с номера от платежното от изипей + потвърждението от DS-160 си насрочваш дата за интервю от календара, който ще се покаже.

# 333
Здравейте! Скоро със съпруга ми ни предстои да кадидатстваме за виза B1/B2 за САЩ. Интересува ме дали се попълват две отделни апликации за двамата или всички данни се попълват в една?

# 334
отделни разбира се
попълват се лични данни, няма как да ги направиш заедно, каква рождена дата ще сложиш?

# 335
отделни разбира се
попълват се лични данни, няма как да ги направиш заедно, каква рождена дата ще сложиш?
А в такъв случай на интервюто двамата ли присъствате? Или всеки приемат поотделно?

# 336
  • Сф
След като попълните формите, платите и се запазва час за интервю. На него може да се явите двамата заедно.

# 337
както искате, може и заедно и поотделно
като маркираш час може да сложиш заедно и поотделно

# 338
  • Sofia
А някой подновявал ли е виза без да се явява на интервю?
Има ли нещо по - специфично?

# 339
  • Сф
Нищо специфично няма. Попълваш документите, плащаш и пращаш паспорта към посолството.

# 340
Здравейте,
Имам няколко въпроса:
1)Необходимо ли е във формуляра да посоча втори братовчед, живеещ в САЩ, при условие, че няма да отсядам у тях, нито ще ме издържа? Реално нямам голямо касателство с него, но да не излезе като премълчаване на роднински връзки.
2)Нямам конкретни планове за места за посещение, съответно нямам и резервации все още. Добре ли е все пак да посоча някакви примерни локации?
3)Някой със скорошен опит - за кога мога да очаквам свободни дати за интервю? Пише, че работят в намален състав до септември.
4)Мислим да кандидатстваме първо само с половинката и после, само ако имаме одобрение, да пуснем и за децата (под 14г). Има ли шанс за отказ за децата при двама родители с визи?

# 341
Пиши нещо примерно за посещение, за какво отиваш най-вече. Не е необходимо да имаш резервации. Децата под 14 са без интервю, мисля че не е вероятно да им откажат, ако вие имате визи.

# 342
Здравейте,
Имам няколко въпроса:
1)Необходимо ли е във формуляра да посоча втори братовчед, живеещ в САЩ, при условие, че няма да отсядам у тях, нито ще ме издържа? Реално нямам голямо касателство с него, но да не излезе като премълчаване на роднински връзки.
2)Нямам конкретни планове за места за посещение, съответно нямам и резервации все още. Добре ли е все пак да посоча някакви примерни локации?
3)Някой със скорошен опит - за кога мога да очаквам свободни дати за интервю? Пише, че работят в намален състав до септември.
4)Мислим да кандидатстваме първо само с половинката и после, само ако имаме одобрение, да пуснем и за децата (под 14г). Има ли шанс за отказ за децата при двама родители с визи?

1) Аз бих го вписал.
2) Със сигурност е добре да имате конкретен план - къде ще ходите, какво ще видите и т.н. Аз също нямах резервации, но ме питаха въпроси по плана, който бях вписал във формуляра.
3) На 23 май запазих час и имаше чак за 18 юли… след това проверявах календара всеки ден в случай, че излезе някой час. Така и стана… около 10 юни излезе един час за 20 юни и го запазих веднага.

# 343
Имам казус с фамилия с тире. В дс160 не приема тирето. Изтрих го и го заместих с интервал. Това ли е правилният начин? Трябва ли на място предварително да обяснявам защо името не отговаря съвсем на паспорта?
При резервации на самолетни билети се е случвало някой сайт да не приема знаци и тогава съм пишела двете фамилии слято, понякога пък с интервал.

# 344
  • Сф
Остави го с интервал. Няма такова значение. После ще издадат визата спрямо паспорта

Общи условия

Активация на акаунт