Време е за ИКЕА! - Тема 41

• 52 243
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мисля, че преди се е коментирало това, за което ще питам, но не го намирам. Как от София може да се поръчва нещо в магазин във Варна и да дойде до София? Онлайн го няма и не е ясно кога ще го има.
Еконт имат услуга "Купи с куриер"
Ще я проуча. Тук обаче проблемът е, че трябва да се платят и поръчат, и до 3 дни да се вземат. Няма ги налични в магазина. Така става ли с Еконт?

# 91
  • София
Здравейте, мисля, че преди се е коментирало това, за което ще питам, но не го намирам. Как от София може да се поръчва нещо в магазин във Варна и да дойде до София? Онлайн го няма и не е ясно кога ще го има.
Еконт имат услуга "Купи с куриер"
Ще я проуча. Тук обаче проблемът е, че трябва да се платят и поръчат, и до 3 дни да се вземат. Няма ги налични в магазина. Така става ли с Еконт?
Еконт пазаруват само налични неща. Вариант да намерите някоя мама/татко от Варна, който от ваше име да вземе поръчката и от там вече по Еконт Simple Smile

# 92
Благодаря! Точно това го нямаше описано в Еконт, даже снощи ходих на място, но не ме обслужиха, защото това отнемало време, пък те били до 18 ч., а беше без 20 мин...

# 93
Момичета, а кк стоят нещата с Пловдив? Искам да поръчам онлайн и да взема нещата от Центъра за поръчки. Тествали ли сте го, мамите от Пловдив?

# 94
Съвсем нормално се взимат от центъра за поръчки.

# 95
Аз веднъж се опитвах да направя такава поръчка online със вземане на място от центъра за поръчки тук в Пловдив. Всичко вървеше нормално, но по спомен ми поиска плащане веднага Online. Пък аз мислех, че мога да си платя на място като дойде.
Може аз нещо да не съм догледала, не знам.

Някой участва ли в тази им игра с регистрирането на касови бележки от покупки платени с карта? Аз регистрирам тука бележки от последните неща, които сме вземали от лятото насан. Уж ми дава "Успешно регистрирахте касов бон", но определено не съм чела точните условия. Дали има ограничение колко стари бележки могат да се регистрират?

# 96
Реистрацията на бележки е от началото на периода на играта. Не помня коя дата беше, но е отскоро.

# 97
Тръгнах си днес разочарована от магазина. Отидох за един шкаф, който ту се появяваше наличен, ту изчезваше, но идеята ми беше поне да видя/пипна мострата, за да преценя дали да го поръчам онлайн като се появи.
Нямали мостра. В системата го виждат наличен в централния склад, но нямат информация кога ще има доставка при нас.
И характерният ароматизатор, на който миришеше в магазина, вече не се усеща. Може би сте го обсъждали тук, направо все едно не бях в Икеа Imp

# 98
Здравейте, някой знае ли с какво покритие са стандартните бели шкафове на Икеа - напр. Besta, Platsa? Искам да наравя една комбинация с плот върху шкаф - ние да си изберем бялото ПДЧ и да го поръчаме да ни отрежат и кантират, но се  страхувам да не размина нюанси на бялото и покритие (мат ли е на Икеа, какво е?). Т.е. от къде да намеря сходно ПДЧ?

# 99
Най лесно е да си носите една врата на беста например и да си сравнявате на място.

# 100
  • In transit
Здравейте, някой знае ли с какво покритие са стандартните бели шкафове на Икеа - напр. Besta, Platsa? Искам да наравя една комбинация с плот върху шкаф - ние да си изберем бялото ПДЧ и да го поръчаме да ни отрежат и кантират, но се  страхувам да не размина нюанси на бялото и покритие (мат ли е на Икеа, какво е?). Т.е. от къде да намеря сходно ПДЧ?

Някакво тънко е покритието, чисто бяло е, матирано. Според мен трудно ще докарате същия ефект, най-малкото защото кантовете им са тънки и не приличат на тези, които продават (кантират) у нас.
Не разбрах точно какво искате да правите, но мисля, че имаше и плотове към Беста. Може да погледнете.

# 101
Явно ще ходя с мостра. Искам да поставя плот от друг материал, пак ПДЧ, но на друга фирма върху шкаф Платса на Икеа, защото горният плот, с който си върви шкафа, го няма нито в нашата Икеа, нито в Гърция, нито в Румъния, нито в Германия и няма данни кога ще го има. Даже от самия магазин ми предложиха този вариант - да ми изрежат и кантират плот някъде,  но тогава още мислех, че все ще ги намеря тези плотове някъде, ако не у нас, у съседите, ама уви - не, та не ги питах нищо за техния материал. Всъщност една от продавачките там го предложи. И сега се чудя какво да направя.

# 102
# 103
  • София
Някой има ли впечатление от тази услуга? https://www.ikea.bg/customer-support/siteservices/home-furnishing-advice/

Сумата от 300 лв може да се използва за покупка и се замислям да пробвам? Харесала съм си кухня Upplov и сякаш имам нужда от идеи за цялото помещение (хол+трапезария) ..

И имате ли спомен Ikea да прави отстъпки за black friday?

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 15:46 от И.И.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт