Facebook / Фейсбук – 7

• 42 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Лъжливи заплахи. Не обръщайте внимание.

# 481
Ако много пъти сте се опитвали да си влизате в страницата чрез смяна на пароли и искане на кодове докато имаше проблем, може да е флагнато автоматично от системата и затова да иска сега верификация с лични документи. Не цъкай никакви линкове през имейл, може да е измама, отиваш на страницата на фейса и минаваш през менюто за помощ, че не можеш да си влезеш в акаунта, следващ там каквото ти казва и така може да се оправи.

# 482
Има рестрикции, чрез които можеш да скриеш Active статуса си само за един опреден човек.
как мога да си скрия статуса за един човек ?

# 483
Отваряш профила на човека в месинджър, оттам - информация - Restrict.

# 484
Да, но така няма да получава известие, ако човекът е писал и трябва да се влиза в Поверителност и рестриктнати. А от компютър може да се скрие статуса и всичко си е нормално.

# 485
Отваряш профила на човека в месинджър, оттам - информация - Restrict.
Показва ми само профила и дали да го блокирам, ние не сме писали във фейса,може би затова не ми дава тази опция

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 21:32 от Dobriana32

# 486
proletno cvete, ползвам месинджър само от телефон. Не съм рестриквала контакт и не знам какъв би бил резултатът, признавам.

Dobriana32, пращам ти направо скрийншот от един досадник, който не ми е в приятели.😀😆 Не ми се занимава да крия имена и снимки и, честно казано, хич не ми пука, че се виждат.
Скрит текст:

Това е менюто на информация на въпросния профил. Ако го ограничиш, ти е изписано какво следва. Не знам как е през лаптоп.🙂

# 487
Имате ли проблеми с Фейсбук или само при мен отново не иска да влезе в акаунта ми?

# 488
  • Deutschland
При мен си работи.

# 489
И аз нямам проблем.

# 490
Аз имам проблем с месинджър. Случва се трети път в рамките на месец, месец и половина.

# 491
  • Варна
От няколко дни ми прави впечатление, че част от разговорите ми са криптирани. Аз не съм правила нищо по настройките, отсрещната страна ли е правила нещо?

# 492
Не, ФБ си го въвежда поетапно. При мен е поне от месец и половина.

# 493
И при мен така.

# 494
  • До морето...
Здравейте. Видях,че е коментирано ,но отговорите бяха различни ,затова да питам знаете ли дали ,ако добавиш погрешка някой за приятел и секунди по-късно се усетиш и откажеш поканата ,дали предложението е видимо за другия?
Припознах се с една съученичка заради имената ,която не бях виждала от много години и влязох в профила да проверя дали е тя ,и докато гледам по невнимание съм предложила.Оказа се,че не е и веднага отказах предложението.С тази нова опция и горе и долу да ми излиза "Добави" не смея и в профил да вляза вече😀

Общи условия

Активация на акаунт