Facebook / Фейсбук – 7

• 42 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, искам да си намеря публикация, която съм публикувала преди 2 години например на 15.02.2022 г. или съм споделила публикация на стената ми / например от група за рецепти съм споделила някаква рецепта. Преди в архив имаше опция по месец и година да прегледаш публикациите си и да намериш това, което търсиш. Сега тази опция не действа или аз не правя нещо както трябва.

Ще съм благодарна на всеки, който помогне Simple Smile Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 361
  • София
И аз вчера се опитах същото, и при мен не стана.

# 362
Как мога да изтрия на куп публикации от определена година?

# 363
За жалост не може вече да се връща назад по месец/дата. Изключително неприятно е...скролваш като луд...или чакаш да ти излезе на спомен. Grinning
Как мога да изтрия на куп публикации от определена година?
На куп - никак. Аз поне не знам начин. Една по една..Confused

# 364
Здравейте, искам да си намеря публикация, която съм публикувала преди 2 години например на 15.02.2022 г. или съм споделила публикация на стената ми / например от група за рецепти съм споделила някаква рецепта.
От аватара отиваш в Настройки и там има Активност и Архив откъдето може да търсиш по година, месец и т.н.

# 365
При мен все още може- моя профил малко по надолу в дясно филтри и си набирате датата

# 366
Малко са им скрити настройките сега, по-рано по-лесно се намираха такива неща.

# 367
Няколко пъти се "сприятеляваме " с даден човек и след това се "разсприятеляваме".И вече на месинджъра ни не ни свети зелената точка .Някой има ли обяснение,защо ?

# 368
Защото не сте на линия по едно и също време? Или те са си изключили видимия статус?

# 369
Има рестрикции, чрез които можеш да скриеш Active статуса си само за един опреден човек.

# 370
Здравейте.
Току-що си изпатих от най-новото условие на фейсбук - прибързано дадох съгласие и ми се премахнаха всичките игри, които играех с години. Рових в техните статии, но не намерих как да ги възстановя. Някой може ли да помогне със съвет? Благодаря.

# 371
  • София
Здравейте, прекрасни. Идвам с един ужасен казус.

На една моя близка ѝ "заключиха акаунта". Казват ѝ, че е за нейна безопасност - тя не е влизала никъде, не е имало хакване и т.н. Казват ѝ влез от устройство, което разпознаваме - правим го, пак стои заключен и не помага. Пробвахме през личния лаптоп, телефон, нищо. Не ни позволява да качим снимка на личната карта и ни казва, че докато не намерим начин да потвърдим, че е тя през познато устройство, което те не разпозвават, нищо не може да се направи.
Някой сблъсквал ли се е с подобен казус и как се оправя?

# 372
Няма ли някакви линкове да цъкнеш под това съобщение? На имейла не са ли й пратили някакво известие от там да цъкне? Или да пробва като се логва да цъкне забравена парола?

# 373
  • София
Няма ли някакви линкове да цъкнеш под това съобщение? На имейла не са ли й пратили някакво известие от там да цъкне? Или да пробва като се логва да цъкне забравена парола?

Всичко опитахме, всичко. Нищо не става, дори кодове в момента не иска да изпрати. Преди като изпращаше - ресетвахме паролата, създавахме нова, опит да влезем - и същото "заключен профил".
Пробвахме през лаптопа, през телефона, кодове на телефон, кодове на мейл и нищо.
Опитахме да им отворим case, уж получихме номер, но все още нищо - от 20.02 е проблемът.
Опитахме да пратим снимка на личната карта - изписва грешка, че не може да се обработи заявката.

Въобще пълно отчаяние.

Доста четох по темата - рових и по чуждестранни форуми, някои писаха, че след месеци от нищото са им отключвали профили, което е безумно...

# 374
Как да си променя името в фейса ?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт