Facebook / Фейсбук – 7

• 42 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • FMSTEREO
Да ви питам има ли някакви ограничения,колко профила мога да имам във фейсбук ? както и забелязвам един нов бъг,примерно нали имам си списък с приятели които са ми в контакти,но да речем за първи път пиша на непознат във фейсбук,и дори да не го добавя в приятели и той мен в неговите,продължава да ми излиза в списъка онлайн или не ?!

# 721
  • софия
Здравейте, знам че темата не е за Tik-Tok, но да питам - Почнаха ли да ви излизат и там досадни реклами , ако клипът е по-дълъг ?

# 722
Да ви питам има ли някакви ограничения,колко профила мога да имам във фейсбук ? както и забелязвам един нов бъг,примерно нали имам си списък с приятели които са ми в контакти,но да речем за първи път пиша на непознат във фейсбук,и дори да не го добавя в приятели и той мен в неговите,продължава да ми излиза в списъка онлайн или не ?!
Моето разбиране е, че Messenger поддържа отделен списък с контакти, който е комбинация от приятелите във Facebook профила + непознати, на които по една или друга причина сме писали +  хора, чиито телефонни номера имаме запасани в мобилните си.

Не съм пробвала, но доколкото знам, Messenger може да се ползва и отделно от Facebook профила. Един вид опитаха се да го еманципират в някаква степен от Facebook приложението. Ако примерно си спрете профила във Facebook, можете спокойно да продължите да ползвате комуникатора Messenger.

# 723
Лимитът на приятели във ФБ е 5000.
Това, че не сте приятели с човек, но ти излиза кога е на линия в М е защото един от вас е приел заявката на другия за съобщение. Един вид все едно сте си "обменили" месинджърите и сега всеки може да вижда другия като не е нужно да се сприятелявате във фейса.
Мен много ме дразни, когато някой не ми е приятел и съм написала два реда с някакво питане примерно, после да ми излиза в Месинджър листата с активни, затова такива ги рестриктвам или блокирам съобщенията изобщо да не ми се мяркат.

# 724
Здравейте,публикувах малък репортаж в една група,имаше харесвания и два коментара,като понечих да отговора на единия,под публикацията ми има само опция "изпращане" и никоя друга-нито харесване,нито споделяне,нито коментиране.В опитите си да променя това чрез трите точки горе,до никъде не стигнах,само опция включване и изключване на коментари,която колкото и пъти да натисках,нищо не се променяше.Стигнах.до извода,че може би админи са се намесили,да има само тази опция.Писах им,но те нито прочитат съобщението,нито отговарят съответно.Реших да я изтрия, защото доста завземащо ми дойде този подход,но преди това,моля,мога ли аз да променя по някакъв начин нещата.И другото интересно е,че като си видя профила в тази група,ми излиза,че не съм публикувала в нея,а пък си ми стои там публикацията.Да не би да са я пресподелили и така да не мога да я управлявам и да са изтрили началната ми публикация?

# 725
Здравейте,публикувах малък репортаж в една група,имаше харесвания и два коментара,като понечих да отговора на единия,под публикацията ми има само опция "изпращане" и никоя друга-нито харесване,нито споделяне,нито коментиране.
Само в тази група ли ги няма бутоните, другаде пробва ли?

# 726
Здравейте,публикувах малък репортаж в една група,имаше харесвания и два коментара,като понечих да отговора на единия,под публикацията ми има само опция "изпращане" и никоя друга-нито харесване,нито споделяне,нито коментиране.
Само в тази група ли ги няма бутоните, другаде пробва ли?
Не,но в началото е можело да се коментира.и харесва,сега -не.Аз не съм променяла в този период нищо,някой друг е променил настройките.

# 727
Защото може да е от приложението на телефона ако навсякъде не можеш да лайкваш.

# 728
Лайквам си навсякъде.

# 729
От скоро наблюдавах един профил кога е на линия ,сега не ми показва и когато отворя месинджъра и цъкна на неговото име ми се отваря чата и излиза това " end to end" не мога да го запомня цялото,сещате се за кое говоря. От това ли не виждам кога е на линия ? ( Не си чатим в Месинджър)

# 730
  • София
От скоро наблюдавах един профил кога е на линия ,сега не ми показва и когато отворя месинджъра и цъкна на неговото име ми се отваря чата и излиза това " end to end" не мога да го запомня цялото,сещате се за кое говоря. От това ли не виждам кога е на линия ? ( Не си чатим в Месинджър)
Отиди в профила му и от там влез в съобщения. Тая маниакалност на фейса за криптирането прави такива номера.

# 731
А може ли да е променил настройките, така че да не се вижда, че е на линия? Аз така съм направила в моя профил. Дори, когата съм на линия, не излизам със статус active на контактите ми във фейсбук и месинджър.

# 732
Не вярвам ,съмнява ме ,че това нещо прави така

# 733
  • Варна
Във връзка с това криптиране преди време питах тук и забелязах, че на много приятели ми изчезна показването на времето кога за последно са били активни. Този проблем го имам и до днес. Също се споменава за загуба и на чатове и други проблеми с активния статус. В някой чужди форуми пишат, че това е проблем само на IPhone, тъй като месинджър не е приложение за Apple. И който има Самсунг например няма такъв проблем. И ми е интересно хора със Самсунг тук в групата имат ли този проблем?
Иначе, ако сте задали Active status OFF, мисля че вие също няма да виждате и кога другите са активни.

# 734
Иначе, ако сте задали Active status OFF, мисля че вие също няма да виждате и кога другите са активни.
Да, така е. Не виждам кой е на линия. Преди да сменя настройките, мой близък така излизаше без информация кога е бил последно на линия, като това беше ситуацията и на самсунга, и на айфона (ползвам си ги и двата). Но не постоянно. По някое време излиза, после изчезва. Появи се на линия, излиза кога е бил последно и по някое време може да изчезне, а може и не. Не знам дали е правил нещо, но после започна пак да излиза кога е бил последно на линия без да изчезва. Не съм го питала дали е правил нещо, но не бих се изненадала ако е.

Общи условия

Активация на акаунт