Facebook / Фейсбук – 7

• 42 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми излиза. Според мен е някакъв бъг.

# 91
  • Стара Загора
И на мен ми излезна. Свързано е с месинджър ако отваряте фб през PC.

# 92
  • София
Ако страницата е хакната,то и самия профил е!
Не може да направиш страница без да имаш акаунт във фейсбук.

Страницата съм я създала не като част от профила ми, а отделно от него. Тогава даже не знаех, че чрез профила си можеш да си направиш свързана страница. После разбрах това.
В подробната информация за мен в профила ми имам линк към тази страница, но той не се отваря.
Изобщо по никакъв начин не мога да си открия страницата. Сякаш въобще не съществува.
А личният ми профил си работи без проблем.

# 93
Страницата съм я създала не като част от профила ми, а отделно от него.
С отделно логване? Не видях, каза ли дали си опитала да се логнеш с име и парола за страницата?

# 94
Sash  Без акаунт не може да се създаде страница във фейсбук! Лично проверих настройките,които гласяха следното: Всеки с акаунт във Facebook може да създаде страница или да помага за управлението на такава, стига да има достъп до страницата.

# 95
  • Sofia
Неориентиран въпрос, ама ако някоя публична страница прави Live, той остава ли в самата страница, т.е. може ли да се гледа в последствие?

# 96
Blаck Cat  Да,може.

# 97
Виждам снимки на приятели, към които звучат песни, но без линк за песента. Само снимката и се чува песента, как се озвучават снимките?🙄

# 98
Виждам снимки на приятели, към които звучат песни, но без линк за песента. Само снимката и се чува песента, как се озвучават снимките?🙄
От менюто на снимката има опция за добавяне на разни неща.

# 99
От около седмица насам имам усещането, че Фейсбук ме мрази 😁 и иска да ме изгони завинаги...
Първо получих предупреждение, че нарушавам правилата на общността, защото бях споделила един смешен клип, в който няма нито вулгарности, нито нещо обидно... Клипът съдържал подстрекание към сексуални действия (нищо подобно - една мацка искаше да си счупи телефона в клипа, но се отказа...)
След 2 дена както си пост вам в групите за продажби изведнъж ми изписа, че ме наказват за 1 седмица, защото съм нарушавала правилата на Фейсбук... А какво точно нарушавам - никъде не пише, нито имам съобщение от тях в кутията за поддръжка, нито има как и къде да видя какво им наруших с моите бебешки дрехи...
Днес качих един бебешки гащеризон в Маркетплейс и преди малко ми излиза нотификация, че свалят обявата ми, защото нарушавала правилата на Маркетплейс. Защо обаче е свалена и кои правила нарушава - отново пълна мъгла... Пращат ме да им чета общите условия, а аз ги знам. И ме заплашват, че ще ме баннат от Маркетплейс. 🤷‍♀️
Обявата е на бебешки гащеризон, няма други неща на снимката. Има си цена, има си описание...
Не мога да разбера какво става и защо са тези наказания. Нито има обратна връзка със съпорт на Фейсбук, нито имам съобщения за наказанията в кутията за поддръжка. Ботовете нещо са полудели, но защо са ме погнали баш мен - идея си нямам.

ПС: всичко започна от това клипче, но в него наистина няма нито насилие, нито какъвто и да е сексуални намек, няма омразна реч и изобщо нищо, ама нищо нередно няма в него. И ми е чудно защо след като този клип не отговаря на стандартите на общността, то не го изтрият и не накажат оригиналния автор?!? Аз просто съм го споделила,  но пък и в него няма нищо от това, което се твърди, че е...

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 00:26 от Пончи

# 100
  • Пловдив
Най-вероятно някой е докладвал клипа, ботовете са сметнали доклада за основателен и от там вече си "маркирана" за по-стриктно следене

# 101
От около седмица насам имам усещането, че Фейсбук ме мрази 😁
По-скоро някой "приятел" те е нарочил. Или нещо пропускаш.

# 102
Забиват ли ви Фб и Месинджър?

# 103
Забиват ли ви Фб и Месинджър?
Не. Проблемът е в твоя телефон 😁

# 104
При мен забива при нотификациите, има такива, но чак след часове успявам да за
какво се отнася, особено при постовете на стената ми.
И отново същият проблем- качвам стара снимка от албума с корици отпреди години , отчита я като нова без запазени лайкове и коментари.
При профилната се запазват обаче.

Общи условия

Активация на акаунт