Facebook / Фейсбук – 7

• 42 005
  • 736
  •   3
Отговори
# 465
На майка ми още не работи … може ли да си направи нов акаунт използвайки същия мейл ?!
Не се отказвайте, при мен се оправи след 38 часа и то по най простия начин, дето 100 пъти не приемаше кода за възстановяване накрая го прие от раз, даде квадратче за нова парола и готово.

# 466
# 467
  • София
Днес при опит да публикувам нещо в профила си ми излиза този надпис:
и после няма нищо. Трябва да вляза в редакция на публикацията и да си повторя писанията си и те се публикуват без проблем. Без проблем се публикуват снимките и коментарите.

Някой знае ли какво означава това?

# 468
Да не е видео или нещо с по-голям обем, т.е. да изисква повече време за качване?

# 469
  • София
Да не е видео или нещо с по-голям обем, т.е. да изисква повече време за качване?
Реагира като за видео, ама не е.

# 470
Някой знае ли какво означава това?
Имат някакъв технически проблем от няколко дни.

# 471
  • София
И аз нямам фейсбук и месинджър от 5 март,изчаках 24 часа отдавна .Опитвах всичко което споделихте и явно има проблем който немога да оправя.Може ли да ме насочите към човек който може да го оправи. Благодаря!

# 472
мамми  Верифицирай си акаунта,като им снимаш личната карта,трябва да ти го пуснат до 24-48 часа.

# 473
  • София
мамми  Верифицирай си акаунта,като им снимаш личната карта,трябва да ти го пуснат до 24-48 часа.

И това направих,откючиха го и влизам от браузъра,но не и от приложението...а месинджър е заключен.

# 474
мамми  Пробва ли да деинсталираш фейсбук и месинджър и наново да ги инсталираш? Може да има грешка в самите приложения.

# 475
На мен всичко ми се отпуши. Успях с получен код да си сменя паролата и вече навсякъде влизам спокойно и от приложението, и от браузър на телефон, таблет и лаптоп.

# 476
  • София
мамми  Пробва ли да деинсталираш фейсбук и месинджър и наново да ги инсталираш? Може да има грешка в самите приложения.

Много пъти ги инсталирах наново...

# 477
Здравейте мадами,
идвам с въпрос, случайно дали някой е получавал това съобщение: Аз го получавам на вторият си профил/бизнес страница, с което ме заплашват, че един вид са засякли нередовна/неправилна активност там и ако не кликна на този линк ще ми деактивират/затворят профила. Обаче това го получавам вече повече от седмица през няколко дни, нищо не правя, профила ми все още си стои. Но ме дразни, че все още ет време на време получавам тези заплахи. Какво е това? Някой получавал ли ги е? Мисля, че е някакъв неадекватен спам...
Първо това

И като кликна линка излиза туй: Но нататък не смея да кликам.

# 478
По горния въпрос на AniNe:

Такова съобщение беше изтипосано на бизнес страница на мой познат. Аз отидох на нея да оставя отзив и го видях. Имах възможност да публикувам, даже видях и постове от бизнеса над публикацията. Не съм го питала обаче какво по ягодите е това...

Направиха ме админ на фб страница. Предложих да направим инстаграм профил обвързан с нея. Направиха и обвързаха съответно двете страници. По някаква причина обаче аз нямам възможност при създаването на публикация във фейсбук да я публикувам и в инстаграм, или пък да създам само в инстаграм през фейсбук... Дава ми Reconnect срещу опцията Инст., където  излиза: "Потвърждаване на достъпа". Потвърждавам и ми излиза следното: /давам скриншотове/:

Скрит текст:

И накрая просто нищо не става, защото бутонът потвърди не е активен повече /последната снимка/.

Този проблем ми се е случвал и на моя авторска страница, където само аз съм админ... Как да оправя нещата?

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 08:41 от Vicky_P

# 479
Vicky_P Явно не е нещо истинско от фейсбук това, смисъл не правим нарушения и фейсбук не ни предупреждава, че ще ни затваря страницата. А някой хаква системата ли незнам какво и праща лъжливи заплахи за затваряне на профили ...

Общи условия

Активация на акаунт