Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 495
  • 813
  •   1
Отговори
# 75
Коя е “Теди” 😅

# 76
  • Замък сред облаците
Румката

# 77

Изпуснала съм предисторията. Кофти е с грешната информация. Ще влезне някой нов и ще се подведе… 🤦🏻♀

# 78
Така отчитам Ц 5 дни по рано... Което за моя 27 29 дни не ми е ок..
Плюс температура, която не мога да смъкна под 37,5...мускулни болки и всички симптоми на грипа.
Дано месеца е бил по благоприятен за вас

# 79
Гери, бързо възстановяване! 🍀🍀🍀

# 80
Много знаете кой седи зад профилите и кой не. Всеки може да си учи биология и каквото желае и да пише където си желае. Пък за пола всеки си има своите си желания, някой нямат предпочитания, други имат! Всеки с вижданията си!

# 81
Купих си в крайна сметка инозитола от аптека и да изкажа възмущението си…
В английският текст пише 2000 мг, в българският превод 500 мг. Е как става тая работа да объркаш цифра в текста?!?!

# 82
Купих си в крайна сметка инозитола от аптека и да изкажа възмущението си…
В английският текст пише 2000 мг, в българският превод 500 мг. Е как става тая работа да объркаш цифра в текста?!?!
Не е грешка. В България са различни максималните допустими дози по закон, за това на българския етикет са почти винаги по-ниски.

# 83
Руми нищо лично, ама понякога тук се задават глупави въпроси... не лентите са фалшиви нормално е ако преди 2 дни си имала пик сега да няма...
За съжаление много тук от нас им се наложи да станем доктори поради една или друга причина.. Във форума си има теми за всичко от хормонални изследвания, до тестове за овулация и тема за аборти където пише какви изследвания се пускат и кои специалисти се препоръчват.
И на мен ми се е случвало да питам тук, и това е съвсем нормално но се съобразявам.

# 84
  • Cyprus, Пловдив
Ronnie M, добре дошла! Аз също бях с ПКЯ, мерих БТ, но така и не хванах овулация и точно тогава, преди 13 години забременях Blush
След раждането състоянието доста се подобри, като в момента не съм с ПКЯ, за сметка на това съм с доста намален яйчников резерв Disappointed
Момичета, цикълът ми обикновено идва на 26-27 дни, днес ми е 30-и. Вчера и онзи ден доста ме болеше корем, а от днес- нито болки, нито Ц, дори зацапване няма...купих тест и ако не дойде утре ще правя Flowers Four Leaf Clover

# 85
Здравейте и от мен в новата тема, мерси на Рейв и на Мляс (и при мен да срещна ММ беше по-дългият изминат път)

Ronnie M и от мен +1 да отидеш на фоликуломерия, за да се проследи дали имаш овулация, щото ако няма, няма смисъл да пробвате 6 месеца или година. Вярвам, че ще имаш, но е хубаво да се види, щом си със СПКЯ.

Аз се върнах на работа и чета темата много по-рядко и се надявам да не получвам повече забележки, че се включвам на тема дето се била приключила преди цели 6 часа. Ако имам какво да кажа се включвам Simple Smile
Когато коментираме другите хора, гледната ни точка не е наравно валидна с тяхната. Щото няма как да заем всичко, досто по-повърхностна е.

# 86
Записвам се и аз в новата тема Flowers Jack O Lantern Обожавам есенната тематика, както и орисването! Дадох и на ММ да го прочете, благодаря ти Мляс! Blue Heart Зареди ни с позитивизъм и надежда.
Стискам всички налични палци и за новите дами и дано не се задържат тук. Nature Sparkles
Ние сме на 3-месечна пауза, борим гадна уреаплазма блякс. И много благодаря за съветите за терапия!! Днес отидох за второ мнение при Д-р Янчо Делчев и той също ни назначи 10-дневен курс със Вибрамицин, 7-10 дни пауза и след това 10 дни курс със азитромицин. (на фона на 7 дни АБ изписани във вторник) Междувременно - противогъбични Микомакс за двамата, а за мен допълнително Полижинакс глобули за Вибрамицина, Клотримазол за Азитромицина.
Сблъсквайки се с тези прерипетии, поне увеличих речника си двойно повече Joy
Занимавам се с клинични проучвания - преди като "монитор", сега вече повече от вкъщи, но въпреки това не спирам да чета и да се обогатявам за всичките процеси. Дали форумът може да ни генерира сертификати по репродуктивно здраве за CV-то в момента, в който "заредим фурните" Grinning ?

geri93, и аз като теб днес съм с главоболие, тежест в синусите и отпадналост и мисля, че някаква гадина се е възползвала от момента... Стискам палци да ни се размине леко и на двете. Flowers Four Leaf Clover

# 87
Здравейте и от мен в новата тема!

Рейв, чудничка е, да е много уютна и благодатна за всички! ❤️
Мляс, толкова вдъхновяваща история! Благодаря и загребвам щедро препълнени шепи със син прашец!
АА, много интересна информация за хормоните, благодаря! Днес точно пак коментирахме с акупунктуриста ми темата за взаимодействието им, той също ги регулира с акупунктура. Не знам със сигурност дали е от това, но е факт, че за 10 месеца акупунктура хормоните ми са в референтни стойности, факт е и че два пъти ми предизвика менструация, но за съжаление не е регулярна въпреки това. Мистерия остава имам още или нямам вече СПКЯ. Продължавам да си чакам часа за ендокринолог и гинеколог октомври, пия си добавките, ММ също, а междувременно продължаваме да опитваме по график, току виж и нашето чудо станало междувременно.

Успех на всички и много бебеносен месец пожелавам!

# 88
Имам два въпроса рано сутрин Grinning
1. Трябва да дам проба от стерилна урина, с нея мога ли да изследвам уреаплазма или трябва да е цервикален секрет?
2. Колко дни след като спрете дуфастон ви идва? Мисля да го почна днес, като на 27.09 имах фоликул 22-23мм, знам че се започва определен ден от цикъла, но с моите "два" цикъла казаха след овулация...т.е искаха да го почна на 27.09, но още не беше минала О. Последният лекар пък каза, че нямало нужда нищо да пия, но имам симптоми на ПМС и не искам пак да ми дойде супер рано. А и малко да се регулират нещата.

# 89
geri93, бързо оздравяване.Hug  Аз от вчера за първи път този месец се чувствам като човек без симптоми на никакво заболяване, големи гадини има в момента Grinning Обаче вече нетърпеливо чакам цикъл, отдавна не ми е идвало след 30 ден.

fearless, засмя ме за това с дипломите.
Радвам се, че си потърсила второ мнение. Стискам палци да се махне от раз и да се връщате към важната работа Grinning. Между другото, един съвет - никога не пий вибрамицин на леко пълен стомах. Аз го направих 2 пъти и бях с ужасни болки в корема и позиви за повръщане. Поне при мен много зле действаше на стомаха. Вземи си хубав пробиотик.

Anigo, за първия въпрос мога да ти отговоря и зависи къде носиш пробата, на повечето места трябва да може и с урина. В Цибалаб може да пуснеш микробиология + АБ, в Геника можеш да пуснеш ПСР, микробиология + АБ. По принцип ПСР е по-точен. За останалите лаборатории не знам, но би трябвало да могат да ти приемат пробата, ако предлагат тест за уреаплазма.

Аз ти препоръчвам обаче да изследваш цервикален секрет първо, защото не е задължително и на двете места да я има. Обичайно първо се изолира там, а след това се пренася към уретрата и оттам се открива в урината.

Аз сега пуснах в Геника урина, защото в миналото съм я имала и в урината, а и още търся обяснение на цистита, който изкарах. Ако от нея са симптомите трябва да се изолира и там. Ноември ще посетя АГ за цитонамазка и ще попитам дали има нужда друго да изследвам, ако и това излезе отрицателно (на което силно се надявам Grinning).

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 08:56 от mommy22

Общи условия

Активация на акаунт