Отговори
# 150
За чорапите , моята лекарка каза никакви чорапи. Винаги си е без чорапи дори докато спи , само като излизаме на разходка и обувам чорапи.

# 151
  • София
Значи това с тръшкането е само началото, йей ♥️🫶😁 нищо, той си ми е такъв мишок, че ще го преживеем.
Аз да ви кажа, че днес започна сам да се придвижва като се държи по дивана. Слагам му играчка ту в единия, ту в другия край на дивана (той е Г образен) и се ппехвърля доста успешно. Имам надежди, че след Нова Година ще проходи. Но и не бързам де 😁🙄

Чудим се и ние какво да му подариим за Коледа. Не сме решили още, бабите вече са решили 😁 заплюха си подаръци.
Забелязах, че започна да се заглежда по книжки, чета му по-често. Вече прави и много учудени физиономийки.

# 152
Кари, аз препоръчвам леглата Монтесори тип къщичка. След като започна да върви каката веднага мина от кошара на такова и спа на него до 4г и половина. Всъщност можеше още доста да спи на него, защото е дълго, но правихме ремонт на стаята и и сложихме легло "принцеска" спалня, та сега си спи на спалня като пич по диагонал Joy
А къщичката чака малкия Heart Eyes

# 153
Точно Монтесори по поръчка взехме ние от цитираната от мен фирма Модерен дом, но двуетажна къщичка, защото са ми две децата. По наше желание ни го изработиха с по-високи решетки на долното легло, за да започваме веднага го полваме като кошара. За съжаление обаче, мм продължава да не се чувства добре и чака разглобено все още, така че не мога да приложа снимки.
На втората снимка е нашият модел, но го поръчахме и с две чекмеджета отдолу.
https://moderendom.eu/products/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D0%B5%D1%82%D0 … D0%BE%D1%80%D0%B8

# 154
Момичета как върви захранването при вас?Имате ли заместени хранения?При нас всеки ден е различно😟Предпочита си мнлякото

# 155
И при нас всеки ден е различно.
Сега пак е със сополи и кашляне и храненето беше сведено до минимум, а абсолютно по същия начин беше преди да избие първото зъбче.
Тогава храненето веднага се върна в норми, за около седмица- две, и сега пак прогресивно е нестабилно като количество.
Давам капки за нос, и търпеливо чакам втория зъб.
Но и тук сякаш няма такъв натиск за заместване. Дори в яслата - каквото изяде изяде - ако не, го дохранват с Ам.
Мисля че когато се случи за първи път сериозно се притесних - сега просто спокойно си чакам да мине.🧘‍♂️

# 156
Ние имаме 3 заместени хранения, и поне 2 млечни. Зависи дали ще се събуди през нощта. Другия месец ще го запиша на кухня, надявам се да я хареса.

# 157
По много малко яде, но млякото е между храненията. Но толкова е по малко, че не наричам заместен дори обяда, когато яде най-много (100тина грама).

# 158
Аз да се похваля ли, оплача ли, не знам как да го нарека това чудо. 

Малкото чудо взе да яде по 200 грама, но! Баба му и дядо му сядат и му четат приказка, говорят му, пеят му ... и то нашто ... отваря устата.

Доволна съм че яде, защото знам че го мъчи поредния сопол, нооо като заминат... кой ще я играе тази програма като анимация на Ал инклузив🙈🙈🙈

# 159
При мен са в отделни стаи двамата и заради това е единично леглото Монтесори. Ако са в една стая определено е по-добър избор двуетажното.
Малчо има заместени 3 хранения (закуска, обяд и сз) и преди лягане има мляко

# 160
Леглата монтесори са много красиви, но мен ме е страх от двуетажно. Сигурно след кошарите ще ги слагам на нормални легла и ще слагам преграда.
При моята бебка са заместени втората закуска, обяда и следобедната закуска. Като се събуди сутрин и вечер за заспиване получава мляко Grinning Не знам кога трябва да започна да замествам вечеря и с какво. Някой да помогне? Grinning При каката храненето беше хаотично.

# 161
Ние нямаме все още заместено хранене , винаги си търси кърма и на този етап няма как да заместят , но аз не я и насилвам . Вярвам ,че тя сама ще си покаже ,когато е готова

# 162
Dreaming girl, аз нямам избор за леглото, защото живеем в малък апартамент. Дори мястото за легло е ограничено и затова е с размер 160 дължина... Поне засега, това е положението, докато не се преместим на по-широко.
Вечерята със супа се замества обикновено. Кога... когато  прецениш. Да кажем ако се събужда по много пъти нощем и иска мляко. Някои педиатри разпитват какво е положението с храненето и ти казват. Моята не е от тях, и всъщност така ми е по-добре.

Луси, това с цирка докато яде го има и при моето момче. Не че правя чак такива занимавки. Но ако няма нещо да премята в ръцете или пък да сме навън и да зяпа децата на площадката, не ще да яде.

# 163
Elektra.13, ясно. Те и в яслата споменава, че така зяпа.
Снощи за първи път у дома имаше тръшкане. Почва се 🤪

Ще трябва да си заредя червено вино😆

Dreaming girl, аз нямам избор за леглото, защото живеем в малък апартамент. Дори мястото за легло е ограничено и затова е с размер 160 дължина... Поне засега, това е положението, докато не се преместим на по-широко.
Вечерята със супа се замества обикновено. Кога... когато  прецениш. Да кажем ако се събужда по много пъти нощем и иска мляко. Някои педиатри разпитват какво е положението с храненето и ти казват. Моята не е от тях, и всъщност така ми е по-добре.

Луси, това с цирка докато яде го има и при моето момче. Не че правя чак такива занимавки. Но ако няма нещо да премята в ръцете или пък да сме навън и да зяпа децата на площадката, не ще да яде.

# 164
  • София
Момичета, един въпрос.
Ако се забременее докато кърмим, спираме ли с кърменето?
Не съм бременна, но нали все пак като искам породени децаа в един момент какво ще се прави? Нашето момче е супер пристрастен...как се действа в такива ситуации, има ли залъгалки.

Общи условия

Активация на акаунт