Отговори
# 195
Miss, тук онлайн я продават ,
Взехме двете от картинката - за типи-то е още малък, ще го сглобим  след нова година, но тази малката джаджа му пасна добре. Мисля че са имитация на пиклер елементите 😆
Снимката реклама също е подвеждаща - катерушката - люлка е малка а реално типи-то е огромно🙈 ММ доста ми се сммя ... а уж гледах мерих ... 🤣

(Нарочно скрих цената, защото забелязах че я белгийския и в холандския сайт са различни, а знам че до бг може да се поръча с достачик от Германия, простода не подведа някого)

Каква е тази катерушка ,кога са я пускали?

# 196
Тук не са ги пускали

# 197
Ще хваля. Много му хареса на моето момче държавната кухня. Ден първи, всичките бурканчета унищожени до дъно 😍 Имало е защо да я чакам толкова и да се надявам на нея да започне да яде. Е, сигурно не всичко ще хареса, но да видим...
Да покажа и аз нашата украса 😁 Даже ми изпратиха два броя, явно промоцията е била такава, а аз не съм разбрала 😂 Сега имам за две стаи.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 12:58 от Elektra.13

# 198
Браво за храненето!
Елхата е чудесна!!
Моята поръчка от Шейн/Шийн потъна вдън земя и уж ще ми върнат паричките ... ама сега ММ ще ходи за елха 🤣
При мен - тестът отрицателен, нооо догодина напролет пак.
Петърчо прави първи стъпки с ...не, не с уолкъра - с една стара пластмасова щайга 😄😄😄
 На бейби джим учителката ни показа как да ги учим да лазят по стълби и да правят кълбета- и двете с цел безопасност. Обаче пак се вижда на снимката- Петърчо пълзи само с дясната половина - лявата ръка е винаги под тялото и левият крак винаги изпънат 🤷‍♀️ Учителката ни каза да не се притесняваме .Струваше си чакането - наистина страхотна учителка - обяснява много детайлно и разбираемо.
 Днес най-накрая заваля сняг! Топи се когато стигне земята, но е толкова красиво - големи пухкави снежинки. Най-накрая коледен дух🥳

# 199
Браво на момчето, добре се справя! Heart
В София е дъждовно днес, снегът замина.

# 200
Нашата украса също е готова. Голяма игра пада с елхата, постоянно отлепя и залепя играчките. Нашата е от Тему и няма светлинки Frowning1

# 201
Аййй вече благородно завиждам за тази елха!! Страхотно изглежда. ❤️ и бебчето изглежда заинтригувано 😊

# 202
Аааа, лампите не са към елхата Simple Smile
Имаме ги отделно и ги слагаме на голямата елха, но тази година няма да я вадим - няма да оцелее 🤭 Та просто омотах кабела около нея и воала.

# 203
  • София
Еха, супер елхички!
Ние още не сме украсили, но ни сме се спрели вкъщи. Пътуваме често и затова и ме няма особено.
Моето момче е във фазата искам само при мама и е нещо уау хаха. Не мога да ида до тоалетна, постоянно иска при мен, не се заиграва дълго сам и ...при мама пак.
Започна да казва ам ам и мама, дава целувка, казва как прави мечо, абе скица голяма, ноо лепнат за мама 🤣🫶

Започна да спи повече на обяд, по-дълго. Което е щастие за мен. Има ли от вашите бебоци вече проходили сами? Нашят има желание, но и доста нестабилен.

# 204
Нормално е в момента да са във фаза искам мама Simple Smile При някои се появява и страх от изоставяне.
Моето момче се изправя и ходи по мебелите, за сами по-скоро ще е изключение ако има проходили вече.

# 205
И малчо е фаза искам мама, но той си е така от началото. Като осъзна, че сме отделни единици, беше тежко две седмици.
Пуска се вече няколко пъти, но стои прав на едно място и си играе с нещо, иначе си ходи с Уокъра, по мебелите или хванат за една ръка. Два пъти направи 2-3 крачки, но още го е страх за повече.

# 206
  • София
Да, при нас също не смее, страх го е все още. Иначе забелязвам от два дни, че е намалил кърменията. Днес имаме 3 дневни кърмения само, даже едното май беше повече за биберон хаха ползване. Вечер обаче си се буди, дори има нощи, в които плаче на сън.  Сякаш се стряска от нещо.
Ние започнахме да спим на пълна тъмнина, преди ползвахме нощна лампа. Вие как спите?

# 207
И моето момче приплаква насън или направо се буди с плач. Мисля, че е от зъбите. Иначе ние на тъмно спим.

# 208
Ние спяхме на пълна тъмнина, но откакто започна да се буди по сто пъти от сополи, кашлица, зъби - а отказва залъгалка биберон, давам мъничка доза АМ - явно "сученето" го успокоява - държа една едва мъждукаща крушка в нощната лампа, за да виждам какво смесвам. Случвало ми се е в просъница да изсипя приготвените доза ам ДО бутилката и да я дам с вода само - така както и той беше полузаспал, така осъзнато взе да бута бутилката 🙈🙈 и така пък аз разбрах какво съм направила 🙈😵‍💫

# 209
Луси, разсмя ме Joy

На тъмно си спим от началото, че светлината също е нещо, с което свикват и се маха трудно

Общи условия

Активация на акаунт