Отговори
# 210
Ох 😃 И при нас дневните кърмения намаляха, хапва си от твърдата храна, нооо…. Вечер се буди доста. Вече има 5 зъба, но още са тръгнали.

Иначе при нас също ходи с уокъра, изправя се сам, прави крачки, подпрян за дивана, казва думички. Обаче на моменти съм доста изморена, няма да крия. 😬 Започнал е и много смешно да лази по дупе. 😃😃😃

Иначе вчера сложихме елхата и днес падна разглеждане (но от моите ръце, хаха).

# 211
Какви думички казват вашите мъници?При нас са само баба,мама и на кучета и куклите казва баубау😂Други срички не казваме за сега.

# 212
  • София
При нас не иска в паяка, мрънка доста, ядосва се, нервними доста често.
Постоянно иска да го държа за ръцете и да върви, съмнявам се, че скоро ще проходи. Стъпва на пръсти.
2-3 пъти е казал Мама, Ам- ам, но до там. Почти нищо не казва. Вика си, мрънчи нещо, но да.

Аз отделно също съм доста уморена. Това е, просто съм уморена. Мъжът ми работи до късно повечего дни и в края на деня искам ппосто да си взема душ и да полегна без да се будя до сутринта, но уви. Това няма как да стане за момента. 🤣🎉

# 213
И аз се включвам към Викси с мечтата за сън до сутринта … 😃🥰

# 214
Ааа, момичета а аз снощи спах непробудно от 22:30 до 4:30 😅💪
Снощи дадох нурофен, защото още от 5 следобед мрънкаше мрънкаше просто беше очевидно, че му е дискомфортно, пръстите в устата , лигитв го давят.  Ужас.
Е поспахме си и двамата. Нооо това е изключение от правителството.
Ако не бяха родителите ми тук идея нямам как щяхме да се оправяме , дори с хоум офис 🙈

# 215
Момичета, ние дружно сме болни Sad Не ми се мисли като тръгнат на ясла как ще е така нон стоп.
Моята девойка казва "ма ма ма", "ба ба ба", "не" и подобни звуци. Думи още няма.
Да се оплача. И бебето и по-голямото бебе са привързани към баща си Disappointed Relieved Той като е тук мен не ме искат изобщо. Много ми е гадно.

# 216
Аз вече започвам да се притеснявам с това хранене!Един ден ако хапва добре на другия ден търси само шишето,мрънка плаче не иска да види лъжица.На 10м. и едно цяло бурканче от 190г трудно го изяжда с много въртене почивки игри ,направо сме си жив цирк🙈Пробвах да я подържа гладна повече време,но ефекта беше нулев.Толкова гладна и нервна пак не мина номера.Единствено яде кашите,но само с тях няма да е😟

# 217
Аз вече започвам да се притеснявам с това хранене!Един ден ако хапва добре на другия ден търси само шишето,мрънка плаче не иска да види лъжица.На 10м. и едно цяло бурканче от 190г трудно го изяжда с много въртене почивки игри ,направо сме си жив цирк🙈Пробвах да я подържа гладна повече време,но ефекта беше нулев.Толкова гладна и нервна пак не мина номера.Единствено яде кашите,но само с тях няма да е😟
Елена на едно ядене 190 грама пюре не и стигат ето вчера изяде пюре от 220 грама+ едно от 190  за обяд 410 и наближаваме годинката

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 18:01 от viara1912

# 218
За болестите - боже, Петърчо тръгна на всла на 7 август... оттогава 17 пъти сме се разболява и вече . В началото се смях на ММ, че няма имунна система , защото той първите тривируса на малкия ги изкара много тежко  - е четвъртият така ме теъшна мен 😵‍💫
За яденето- при прокарването на зъбите е същото и ори Петърчо.  Конкретно тази седмица- сутринта усетих ръбчето на второто долно зъбпе на пръста си, а от горе се вижда ъхълпето  на първото горно - дори не яде много- на всеки 60-90 минути даваме 60-90 мл АМ и така ... поне някакви калории да има.
А точно гледах рипорта от яслата от миналия петък - 300!!! Грама пюре изял.
Зъбите ще ни скъсят живота🤪🙈

# 219
За болестите - боже, Петърчо тръгна на всла на 7 август... оттогава 17 пъти сме се разболява и вече . В началото се смях на ММ, че няма имунна система , защото той първите тривируса на малкия ги изкара много тежко  - е четвъртият така ме теъшна мен 😵‍💫
За яденето- при прокарването на зъбите е същото и ори Петърчо.  Конкретно тази седмица- сутринта усетих ръбчето на второто долно зъбпе на пръста си, а от горе се вижда ъхълпето  на първото горно - дори не яде много- на всеки 60-90 минути даваме 60-90 мл АМ и така ... поне някакви калории да има.
А точно гледах рипорта от яслата от миналия петък - 300!!! Грама пюре изял.
Зъбите ще ни скъсят живота🤪🙈
бебето ми тръгва на ясла на две до две и аз и баща и сме категорични че ще си я гледам аз това са хубави моменти не искам да ги изпусна

# 220
  • София

Спокойно! И ние сме си така! Изобщо не му се притеснявам, един ден си хапва, друг ден на кърма си кара, 190 - НИКОГА не ми е изяждал. Хапне 4-5 лъжички и това му е. Grinning Гладен не мога да го държа, защото ставаа страшно. И каши не яде, абе яде когато и каквото си поиска той. GrinLaughing

# 221
.. това са хубави моменти не искам да ги изпусна

Като наближат 2 хич не са им хубави моментите Joy Каката е на 1г и 10 месеца и от няколко дни насам ни скъсва нервите. Не знам как ще оцелеем през този бебешки пубертет

# 222

Спокойно! И ние сме си така! Изобщо не му се притеснявам, един ден си хапва, друг ден на кърма си кара, 190 - НИКОГА не ми е изяждал. Хапне 4-5 лъжички и това му е. Grinning Гладен не мога да го държа, защото ставаа страшно. И каши не яде, абе яде когато и каквото си поиска той. GrinLaughing

И при нас е същото положение.Готвено ,купешко,от кухня все едно и също-няколко лъжички и това е!

# 223
Ох ние с храненето сме супер, обаче нощния сън е ужас. Той заспива рано, от няколко дни гледаме да го слагаме след 20ч,но не винаги успяваме. Ако заспи рано се събужда в 1ч и до 3ч играем. После спи до 6ч и става официално. А никога не ми е спял много през деня-30мин преди и след обяд-толкова. Обаче това събуждане посред нощ ме побърква. Не знам зъби ли е, скок ли, обаче съм на ръба. А ранното ставане принципно не ми е проблем, до скоро ставах в 4ч сутринта за работа!
Казва Мама, Не, ба и крещи Абееее Simple Smile . И на баща си вика Мама 🤣Другите бебешки не ги разбирам. Ходи като се държи за мебелите, но за ръка не иска.  Виси ми по крачолите, ако съм на мивката или готвя. А Уокъра и паяка изобщо не отразява. От понеделник е на кухня, дано я хареса. Друго интересно няма при нас.

# 224
  • София
Ох, момичета, да ви кажа, тези неща със съня и храната го чувам все от майки като мен с момчета. Включително и мои приятелки и роднини се оплакват от същите неща, а тези с момиченца - спят си по цяла нощ, играели си сами, някои вече са проходили, а са две-три седмици по- малки от нашето момче. Направо...

Общи условия

Активация на акаунт