Отговори
# 645
Мина и нашата морска почивка. Добре си изкарахме, като изключим, че се разболяхме там аз и мм. Не сериозно, хрема и гърло, но на почивка и леко да се разболееш е досадно. Поне децата ги подмина.
Та от морето, в училище - имам първокласник тази година. Днес е на училище вече цял ден и ми е странно, след месец и половина сама с двамата вкъщи 😁

Вие как сте, как я карате?

# 646
Честит ученик, да е послушен и да ходи на училище с желание.
Моите родители отлетяха сега в събота, а ние сме в отпуск, планиран но не бяхме сигурни какво ще правим. Ами - гледаме зверчето у дома, защото нашата ясла е затворена заради дървеници🙈😵‍💫
Никога не бях познавала на живо човек, който да ги има у дома, само бях чувала.

Ние проверяваме сега щателно из къщата, за сега уж нямаме.
За късмет селската къща на ММ е прекрасно място за зле организирана отпуска. Много е щастлив там на двора на свобода дребният.

Направо не знам първият ден обратно в яслата как ще е 🙈

# 647
Олелее, изпадам в ужас от всякакви гадники! Дано ви се разминат!
Като сте другаде, а не в обичайното вкъщи, пак си е разнообразие. Приятна отпуска:)
Между другото на почивката пак се развали съня - започна да спи мятайки се и да се буди често - и няма оправяне седмица след прибирането вкъщи. Не са зъби, вече всичко излезе. А беше започнал да спи без будене до 6. Мрън!

# 648
А при нас сънят рязко се подобри преди около месец когато пробиха (пак наведнъж) три зъбчета,
сега гледам други 3 се готвят да се покажат.
Но определено каквото беше до към юни 😵‍💫 направо не знам как оцелях постоянното събуждане.

А вие (всички мами) давата ли вечер още мляко (АМ или кърма) за заспиване.
Ние за съжаление още даваме. Или пък не за съжаление, и аз не знам. Петърчо добре си хапва, теглото му е в норма, движи се много, дали заради поредните зъби, ноооо почти бяхме спрели млякото на заспиване иии пак се върнахме на цяла бутилка 210 мл вода +7меритлени лъжички.

# 649
Здравейте момичета, ние сме в трескаво очакване на яслата 😂От родителската среща не съм очарована, наблегна се основно на това, колко трябва да сме благодарни, че все още в България яслата и градината са безплатни и колко скъпо струвало това. Не че не съм съгласна, просто от "Здравей " да си говорим за пари не ми хареса. Иначе яслата е стара, но много добре я поддържат, а и персонала повече ме интересува от базата. Другия месец започва, ще видим как ще е. Иначе сме в трескав ремонт, до края на следващия месец трябва да се преместим, знаете какво е, багажи, чистене и тн. С такива неща се занимавам последно време.
Мале как мразя дървеници-в Англия ме бяха изяли тези гадини. Дано да не сте си донесли и у дома, че битката ще е жестока с тях.
Спас това мляко го спря около годинката, за мен беше рано, но той не го искаше изобщо. Сега драмата е със закуската, понякога 2-3 различни правя и пак е драма.

# 650
Луси, не. Няма мляко от годинката насам

# 651
Карина, това звучи абсолютно каквото една колежка беше споделяла навремето. Да не би да сте на  брегалница в яслата/градината, там зад АГ? То сигурно всяка всла и градина си има някакви пари да се събират, но така както го каза, много познато ми прозвуча.

За млякото - сега отпуска,  едно друго, дървеници - т.е. две седмици с баба и дядо, седа две седмици с нас, отиде режимът по дяволите. Когато,  надявам се,  на 30ти яслата започне пак, ще намалим/спрем пак млякото ,

Карина,  а с какво ги борихте дървеницитв? Тук затвориха вслата почти за месец, и с големи машини загравят до 50 градуса цялата сграда, за да се унищожат и всякакви яйца и т.н. 😵‍💫 просто ужас

# 652
Загубихме битката с дървениците и се принудихме да се изнесем. Чувах ги дори и през деня как ядат всичко дървено. Те нали и къщите им са от картон и дърво. Голяма част от нещата дори не си ги взехме. Беше някакъв кошмар. В Англия домашната сива мишка и дървениците не ги впечатляват много. Те са като хлебарките, много трудно измират. На твое място бих изкарала всички дрешки на малкия да ги огледам и там където ги прибираш също бих огледала. Дано не е донесло с някоя дрешка и у вас.
Яслата ни е на центъра в район Одесос, държавна е, пари не са искали, искаха само една книжка да закупим, но просто ми направи грозно впечатление  директорката с тези неща. Едвали не, като е безплатно за нас и държавата я плаща, да не искаме прекалено много от тях. Сменихме си адреса като взехме наскоро Акт 16 и после ще гледаме за градина да е по-близо понеже сега от Виница ще слизам до центъра. Искат и 2г уседналост за макс точки за градина. Абе голям филм Simple Smile

# 653
За "късмет", ние държим ъам в шкафчето чифт дрехи, ако се наложи смяна, а всичко, с което се прибира се слага за пране , защото я са рисували, я яли, но ще огледам хубаво и шкафчето с дрешки,
За късмет и ние догодина смятаме да се местим 😆 (иначе от мишки и тук никой не се впечатлява,  че дори и от плъхове, заради хилядите канали).
Дано директорката да е била в моментно финансово раздразнение.  Може някой родител нещо да е мрънкал/изисквал преди това, знае ли човек.

# 654
Здравейте, момичета. Отдавна не бях влизала. Наваксах и изчетох всичко 😁
Аз реших още да не давам на ясла моята девойка. Ще я пусна да се върти на класирания след НГ.
Биберон не знам как ще махна. Иска си, търси си....
"Приказва" някои думички. Естествено само аз я разбирам. Но гледам, че има желание.
Памперс ще махам другото лято. Сега ще започвам да я слагам само на гърнето. При каката на 2,5 сега го махам. Оставила съм го само за сън. Само 2 дни й трябваха и си казва. Е, няколко пъти се случва да се заиграе и... 😄
Викси, честито! За мен малката разлика е най-доброто! Моите са с 13 месеца!

# 655
  • София
Карина - от дървеници спасение рядко има. В студентските години моят мъж имаше в стаята - ад и ужас. Мен не ме хапеха, но той беше като решетка.
Викаха един нелегален пръскатор 😃 не знам какво обгази, но изчезнаха. За сметка на това обаче огромни и мноого  хлебарки се бяха развъдили. Абе ад, за който не искам да се сещам.

Аз да ви кажа, нас не ни приеха в ясла, но сега както и чакаме беби номер 2, не ме притеснява. Ще се мъчим за догодина на есен.

Казаха ми на последния прегред, че уж този път чакаме момиченце. Скоро съм на фетална и ще видим 😃 с втора бременност очаква ли се коремът да расте повече? Вие с какви наблюдения сте?

# 656
При мен с втората бременност коремът ми беше много по-малък, но по -остър, абсолютно типичен за момче.

# 657
  • София
При мен беше като една топчица, много оформен и остър - да. Сега като помисля.
Сега все още нямам и не мога да преценя какво ме очаква.

# 658
Викси Heart Много позитивна енергия, знаеш :*

Момичета, при нас също все още няма да тръгва на ясла. Иначе го записах. Аз започвам процеса по отбиване сега.. да видим.

# 659
Здравейте!
Има ли някой, който да е напълнял след спиране на кърменето?

Общи условия

Активация на акаунт