Отговори
# 105
Elektra, ако искаш бънджи бих те посъветвала такова за врата. Скача вътре 15-20 мин, писва му и ти го прибираш. Няма сглобяване и разглобяване, не се чудиш как да го заобикаляш.

# 106
Как се закачат бънджи на врата, много искам да пробвам но сме под наем и не искам да дупча

# 107
Как се закачат бънджи на врата, много искам да пробвам но сме под наем и не искам да дупча

То е с нещо като гигантска щипка. Прото я разтягаш и я слагаш над вратата. Нищо не се дупчи.

# 108
Чудя се, гледах едни втора ръка на Фишър Прайс по 40-50лв. Заради марката най-вече,  защото после ще го продам, а не изхвърля.

# 109
Как сте момичета, и вие и бебетата?
Аз да де похваля- откриха бова група за бебешката гимнастика (ули там както се казва) - успяхме да се вредим 🥳🥳🥳
Майка ми и баща ми дойдоха- имаме подкрепление 🥳🥳🥳
Сега да се оплача- абсолютно всички сме болни със сополи и кашлица 😭 всички хъркат и не могат да спят 🤪 ...
Тук сега минава и ураган Кийран или там както - затворени сме в къщи... със сополи ... красота 😵‍💫
😆
Да се пазите от вируси❤️

# 110
Lucie, бързо оздравяване. И ние с таткото сме в клуба на болните, но се стабилизирахме вече. Малкия само прокашля 2дни и толкова. Но достатъчно за да отложим ваксината тази седмица 🥴 Вече много бърбори, крещи докато не се закашля и лази из цялата къща. Онзи ден сутринта, чувам МаМ, МАМ-нашия ме гледа от кошарата и ми вика да ставам 😄😄 Друго интересно няма около нас.

# 111
И аз бях болна, ( съвсем малко хрема, повече гърло и 2-3 дни кашлица),  но сравнително бързо се оправих, че и никого не заразих, което е по-важно.
Купихме си хлебопекарна и се занимавам с нея тези дни. Много се кефя като става вкусен хляба, а и малкият го одобри. Понеже го правих с прясно мляко, официално е захранен и с него. Установих, че като му дам коричка да си смуче, отваря уста за пюре с по-голяма охота. Вече се изправя като се подпира, но е нестабилен. Не пълзи особено, не знам дали ще му хване цаката или направо ще тръгне.
Вторник сме на консултация и ако издържим да сме здрави, ще наваксаме с последната ваксина, с която закъсняваме. Наскоро пак ме ядоса педиатърката с арогантното си държание, ама няма да ви занимавам. Юли нямах времето, но сега като не работя може би ще обиколя кабинетите да видя дали някой приема нови пациенти.

# 112
Замря ни темичката нещо. Днеска бяхме на контролнен преглед при ортопеда. В разговора ми каза, вкъщи да не върви бос, а с пантофки, които придържали петичката стабилна, като препоръча няколко марки. Питането ми е за конкретни модели, ако вече сте взели разбира се. 🌹

# 113
Ние вчера бяхме на консултация- малко ме ошашави тукашната лекарка от службата, която провежда консултациите - да не съм била давала кисело мляко 😑🤔 Но пък тук тъпчат децата с хляб. Пффф
Тук ортопед няма  :/
Но пък другия петък почваме бейби джим 😎
Иначе- сополи, втори зъб го мъчи, той не спи, аз не спя, ММ щастливо хърка - мразя го с всичката си любов 🤣
Майка ми и баща ми са тук - малкият е на седмото небе,
Правим трета стимулация ... дано поне оплождане да има, че на предната нямаше:/

В дните в коуто съм в офиса се чувствам като в отпуска 🤣 всички са възрастни, на които не им никнат зъби и не мрънкат че не чуват сериала докато роботът чисти пода 🤣

Замря ни темичката нещо. Днеска бяхме на контролнен преглед при ортопеда. В разговора ми каза, вкъщи да не върви бос, а с пантофки, които придържали петичката стабилна, като препоръча няколко марки. Питането ми е за конкретни модели, ако вече сте взели разбира се. 🌹

# 114
Аз повече съм чувала препоръки за прохождане на бос крак или по чорапи. Няма да ходя на ортопед и ще прохожда вкъщи по чорапи, като батко му. Гледам, че като му сложа буйките криви крак. Аз ги слагам като сме в кухнята, да не му е хладно.

Луси,  стискам палци!!!
Много ми е чудно, какво му е на киселото мляко? Аз отдавна давам.

# 115
  • В твоето съзнание...
Моя момък го водих на ортопед като навърши 6м при д-р Фурлакис, той каза в къщи без чорапи даже. Каза също, че обувки няма смисъл да се купуват преди да започне да право по няколко крачки сам в къщи.

Луси, странно е това за киселото мляко, дори тук с наще схеми за захранване е позволено.

# 116
И аз се изненадах, че препоръча пантофи за вкъщи. Той едва ли ще изтърпи с тях ама ще взема да пробвам. За киселото мляко каква им е логиката да не се дава? Аз дадох и мляко и сирене, но идвете не се харесаха. Другия месец ще почне да се храни от кухнята, дано му хареса, че се изчерпвам какво да давам всеки ден.

# 117
За киселото мляко- имало много високо съдържание на протеин 🤷‍♂️ ама то тук има едни по 10% ъо не е кисело мляко е ценено мляко по нашите стандарти.  Днес се видях с една бг мама, с която се запознахме на плаването, пихме кафе след работа - и тя дава кисело мляко но си го подквасва тя.
За крачетата - Пешко черешко е винаги бос, освен ако не в с тези панталончета където им е пришит чорапът. Но в яслата всиса така - боси, по чорапи или с тези панталоните.
Само ходещите са с нещо капантофки , но те са поне над годинка.

# 118
Аз днес поръчах боси обувки. В Колев и Колев има намаление и реших да взема едни колкото да има някакви за навън. Вкъщи децата са по чорапи. Иначе на какана като проходи след буйките и взех Биомеханикс. И на малката ще взема.
Нашия ортопед е доц Кацаров и той също не препоръчва децата да ходят боси по изкуствени повърхности (каквито са всички повърхности вкъщи и на площадката?!). А  други като Фурлакис препоръчват точто обратното. Ходи разбери Rolling Eyes
Кисело мляко препоръчват след 10 месец, но не помня защо. Нещо с белтъка на кравето мляко май имаше. А прясно- след годинка.

# 119
Здравейте! Ние от 3 седмици сме си с 1 зъб.  Simple Smile Кога ще избие втория, не знам...
Спи по два пъти на ден. Има хубаво режимче, само нощем никога не знам 1 или 3 пъти ще се буди, Simple Smile но не се оплаквам, защото не будува. Цоцка си 15 минути и заспива, без драми го прехвърлямв креватчето му.
За храненето- има закуска, обяд и следобедна закуска.
За киселото мляко не бързам. Като направи 9 месеца другата седмица, тогава.  
За пълзенето, опитва, почти се получава,  ама  не съвсем. Не се изправя сам,  но ако го изправя аз се задържа няколко секунди прав, държейки се за нещо.
Все още не казваме нищо конкретно, освен "Е!", което е "куче". Simple Smile Всичкото друго бърборене е разни всякакви звуци. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт