На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 76 165
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • В.Търново
Това все пак са цени в топ сезон и за големи помещения, не е стартова цена изобщо за хотела. И не е това акцентът на темата.
Защо да не е акцент?Просто е скандално, за 7 нощувки 8000лв в България.

# 121
За ранно море за 2 възрастни се колебая между Азалия Св. св. Константин и Елена и Мелия Сл. Бряг. Отворена съм и на други предложения, без  Златни Пясъци и Мирамар.

# 122
Мнение за хотел Престиж Сити 2 Приморско? Храна ,обслужване ,стаи ,басеини?

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 18:13 от Еlpida

# 123
Момичета ,каква е разликата между Сол Несебър Палас и Маре/Бей  освен че Палас има и чадъри и шеслонги на плажа .Има ли разлика в стаите.Интересува ме основно допълнителното легло дали е удобно за 12 годишен младеж( не много дребен ).Заслужава ли си около 400 лева разлика да избера Палас ?

# 124
  • моята мила родна страна
Някой има ли скорошни отзиви за Невис Ризорт и Клуб хотел Еврика, и двата в Слънчев бряг? В първия ме притеснява плажът, т.е това което видях от снимките в гугъл, а втория е на ръба на бюджета ми. Критериите, по които търся "нашето място" са: хубав детски аквапарк, а не 1-2 бебешки пързалки; хубав плаж и плитко море ( с чадър и шезлонги); паркинг, добра храна и хигиена; анимацията би била в плюс.
Ако някой се сеща за място, отговарящо на всичко, ще се радвам да сподели, без Дюни. Това лято бяхме там, много сме доволни, особено детето и всички критерии се покриха напълно. Но...през следващата година детето ще се таксува на 50%, тъй като е вече на 6г., и при цените на Дюни във висок сезон (тогава ни е единствената възможност за отпуск) цифрата надхвърля доста бюджета ни.

# 125
Някой има ли скорошни отзиви за Невис Ризорт и Клуб хотел Еврика, и двата в Слънчев бряг? В първия ме притеснява плажът, т.е това което видях от снимките в гугъл, а втория е на ръба на бюджета ми. Критериите, по които търся "нашето място" са: хубав детски аквапарк, а не 1-2 бебешки пързалки; хубав плаж и плитко море ( с чадър и шезлонги); паркинг, добра храна и хигиена; анимацията би била в плюс.
Ако някой се сеща за място, отговарящо на всичко, ще се радвам да сподели, без Дюни. Това лято бяхме там, много сме доволни, особено детето и всички критерии се покриха напълно. Но...през следващата година детето ще се таксува на 50%, тъй като е вече на 6г., и при цените на Дюни във висок сезон (тогава ни е единствената възможност за отпуск) цифрата надхвърля доста бюджета ни.

Такъв еднорог на поносима цена няма. Евенгуално виж Лагуна парк Слънчев бряг, но не знам дали има. чадъри и шезлонги.
Невис е на м@йната си от плажа.

# 126
Здравейте! На път съм да резервирам юнско море в клуб-хотел Бор Слънчев бряг. Предишните години отзивите бяха много добри, но не намирам актуални от тази година. Ще ми бъде много полезно,ако някой се включи и сподели мнение за хотела!

# 127
Момичета, някой да е почивал в хотел AluaSun Helios Beach в Обзор. Има ли чадъри и шезлонги на плажа? Има ли къде да се паркира? Чета много положителни отзиви по сайтовете, но ще се радвам ако някоя от вас сподели мнение за този хотел.

# 128
Здравейте! На път съм да резервирам юнско море в клуб-хотел Бор Слънчев бряг. Предишните години отзивите бяха много добри, но не намирам актуални от тази година. Ще ми бъде много полезно,ако някой се включи и сподели мнение за хотела!
Юни и  Слънчев бряг?  Вероятността да стоите с пуловери на плажа е доста голяма.
Толкова се промениха сезоните, че за нашето черноморие, трябва поне юли да стане.

# 129
Юни и  Слънчев бряг?  Вероятността да стоите с пуловери на плажа е доста голяма.
Толкова се промениха сезоните, че за нашето черноморие, трябва поне юли да стане.

Благодаря за коментара, но по никакъв начин не ми помага. Всяка година почиваме средата/края на юни и е страхотно. Тази година юли беше студен,та гаранция няма.

# 130
Цитат на: happy doc link=topic=1592507.msg47169356#msg47169356
[/quote
Юни и  Слънчев бряг?  Вероятността да стоите с пуловери на плажа е доста голяма.
От 13 години почивам през юни и времето е идеално, водата също. Не сме в темата да ни убеждават кога и как да почиваме!
Анелия, прегледай тема 3 от старите за море и потърси мнение на потребителката Кроки или нещо такова. Ако не се лъжа тя беше почивила в хотел Бор и дори беше качила снимки.

Roritka, в офертите за Алуа Сън изрично си пише, че нямат включени в пакета чадъри и шезлонги. Отпред има платена зона. Хотелът е на крайбрежната улица и местата за паркиране са ограничени и те пращат да си паркираш автомобилът на платен паркинг някъде си.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 07:42 от Fatalina

# 131
Момичета, някой да е почивал в хотел AluaSun Helios Beach в Обзор. Има ли чадъри и шезлонги на плажа? Има ли къде да се паркира? Чета много положителни отзиви по сайтовете, но ще се радвам ако някоя от вас сподели мнение за този хотел.

И аз ще се радвам на отзиви от хотела и плажа .

# 132
  • В.Търново
Морето там в Обзор е малко по-дълбоко. При по-бурно море веднага вдигат червен флаг.

# 133
Морето там в Обзор е малко по-дълбоко. При по-бурно море веднага вдигат червен флаг.
Русалка, сетила съм се за теб. В Бодуров-Жасмин Китен приемат дребни кучета. Била съм там преди Бодуров да го вземат на AI lite и всичко ми хареса (най-вече зеленината) , с изключение на едни боцкащи чершафи, които мисля, че са вече в историята. Та можеш да помислиш преди да запрашиш по турско:
https://hoteljasmin-bodurov.com/

# 134
А къде има най-голям шанс за зелено и жълто флагче през повечето време, съответно най-рядко се случва червено?

Общи условия

Активация на акаунт