На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 76 088
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Маритим Албена също има стаи с басейн като част от терасата и е на първа линия. Самата идея звучи романтично, но на практика ми се струва, че не е точно така. Басейните обикновено са или много малки, или са по протежението  на други стаи, което не мисля, че е много релаксиращо изживяване. Аз лично не мога да възприема цялата идея.

# 736
Маритим Албена също има стаи с басейн като част от терасата и е на първа линия. Самата идея звучи романтично, но на практика ми се струва, че не е точно така. Басейните обикновено са или много малки, или са по протежението  на други стаи, което не мисля, че е много релаксиращо изживяване. Аз лично не мога да възприема цялата идея.
Ние се разходихме до Албена миналата седмица и ги видяхме тези басейни, наистина са доста малки, лично мен не ме впечатлиха на живо 😁
Извинявам се за тъпия въпрос, но някой дали може да ми разясни какво значи AI Light?
Сега загледах Хотел Селена Бийч в Созопол.. там е такъв ол инклузива, също пак някой ако има впечатления да каже.

# 737
Изключително много благодаря на всички за отговорите и съветите! Blush
Знам, че си представям някаква идилия, която реално няма да се случи, но ще разгледам всички хотели, които сте ми предложили. Благодаря още веднъж и на всички незабравимо лято и почивки пожелавам! Heart

Сега прочетох последния пост, ние бяхме 2022 година в Селена бийч, но бяхме само със закуска. Мога само да кажа, че бяхме изключително доволни от всичко в самия хотел. Храната беше супер, два басейна има и тъй като ние бяхме юни месец доста време прекарвахме там. Хотела има партерни стаи, които са си направо на басейна и благодарение на вашето запитване се сещам Grinning, ще проверя как са цените през септември. Иначе закуската беше на блок маса, катон асортимент нямам представа как е в големите хотели (тъй като този не е огромен) , но имаше всичко. Вече за другите хранения нямам представа, но предполагам, че храната е била супер, каквато и сутрин.
Ние бяхме страшно доволни от факта, че поради това, че стаята ни не беше готова в часа обявен за настаняване и се наложи да чакаме около час, бяхме компенсирани с настаняване в невероятен апартамент ( без да сме доплатили една стотинка) със страхотна гледка и преживяването ни беше просто нямам думи..страшно романтично.
Това е, което се сещам за там.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 15:53 от Borisova@

# 738
  • Русе
Ние се разходихме до Албена миналата седмица и ги видяхме тези басейни, наистина са доста малки, лично мен не ме впечатлиха на живо 😁
Извинявам се за тъпия въпрос, но някой дали може да ми разясни какво значи AI Light?
Сега загледах Хотел Селена Бийч в Созопол.. там е такъв ол инклузива, също пак някой ако има впечатления да каже.
AI Light няма твърд алкохол, а в някои хотели няма и междинни хранения.

# 739
Знам, че си представям някаква идилия, която реално няма да се случи, но ще разгледам всички хотели, които сте ми предложили. Благодаря още веднъж и на всички незабравимо лято и почивки пожелавам! Heart

Сега прочетох последния пост, ние бяхме 2022 година в Селена бийч, но бяхме само със закуска. Мога само да кажа, че бяхме изключително доволни от всичко в самия хотел. Храната беше супер, два басейна има и тъй като ние бяхме юни месец доста време прекарвахме там. Хотела има партерни стаи, които са си направо на басейна и благодарение на вашето запитване се сещам Grinning, ще проверя как са цените през септември. Иначе закуската беше на блок маса, катон асортимент нямам представа как е в големите хотели (тъй като този не е огромен) , но имаше всичко. Вече за другите хранения нямам представа, но предполагам, че храната е била супер, каквато и сутрин.
Ние бяхме страшно доволни от факта, че поради това, че стаята ни не беше готова в часа обявен за настаняване и се наложи да чакаме около час, бяхме компенсирани с настаняване в невероятен апартамент ( без да сме доплатили една стотинка) със страхотна гледка и преживяването ни беше просто нямам думи..страшно романтично.
Много благодаря за отзива, гледам, че и в Букинг имат добра оценка, привлече ме най-вече локацията.. бихте ли казали само как стоят нещата с плажа? Предполагам не са включени в цената, има ли хубав плаж с платена зона поне?

# 740

Искам обаче да ви попитам дали се сещате за друг хотел пак на първа линия с по-лесен достъп от стаята до басейна ( стаи на партерен етаж с врата директно към басейна)? За да може детенцето да си спи, а ние да се възползваме докато си го гледаме на камерата. Благодаря ви предварително!

В Sunrise - Слънчев бряг /бившата Helena/ има партерни стаи, които излизат на басейна. Доплащат се 20 лв./ден над цената на другите стаи. Хотелът се води на първа линия, обаче реално се пада зад Helena park, така че трябва да се прекоси улицата, за да се излезе на плажа.

# 741

Вижте и “ Бялата лагуна” между Каварна и Балчик. Много от стаите са с басейн, хотела се води първа линия , макар че плажа е малък.

# 742

Много благодаря за отзива, гледам, че и в Букинг имат добра оценка, привлече ме най-вече локацията.. бихте ли казали само как стоят нещата с плажа? Предполагам не са включени в цената, има ли хубав плаж с платена зона поне?

Плажа е Бамбу бийч, от хотела се слиза направо.Няма включени шезлонги и чадъри там. На нас не ни хареса, много беше малък с едно заведение и тогава беше доста мръсен. Ние ходихме на веднъж на Хармани, който е близко, но и той беше много мръсен и имаше някакви мухи Grinning
Ние препоръчваме да се ходи или до Аркутино или до Каваци, защото не са толкова далеч, а са уникални. В крайна сметка всички плажове там си направихме🙂

# 743
  • Варна

Вижте и “ Бялата лагуна” между Каварна и Балчик. Много от стаите са с басейн, хотела се води първа линия , макар че плажа е малък.
Били сме там макар и отдавна. Тези басейни са само в едната сграда встрани от централната и са споделени с други гости.

# 744

Били сме там макар и отдавна. Тези басейни са само в едната сграда встрани от централната и са споделени с други гости.
Да, на два апартамента се падат, но през повечето време не са използваеми.Иначе са много удобни 😊

# 745
  • Велико Търново
Приключи и нашата почивка. Влизам с пресни впечатления за хотел Серенити бей в Царево. За хотела е писано доста. Потвърждавам всички положителни коментари - безплатен паркинг, достатъчно чадъри на плажа към хотела, разнообразна храна, почистване на стаите. И най-вече анимацията за възрастни. Раздаваха се на макс всички и ни забавляваха чудесно. За мен и моето семейство това беше страхотна почивка. И вече правим планове за догодина  да увеличим нощувките. Времето също беше чудесно. Желая прекрасно лято на всички и нека всеки намери своето местенце.

# 746
# 747
Здравейте, някой знае ли дали Роял Касъл Елените ще работи тази година?

Здравейте, дали сте посетили хотела тази година? Доста ще ми е полезно ако имате някакви отзиви, тъй като вече сме платили за престой и много късно прочетох всичко отвратително за тях.. Тайно се надявам да не е толкова зле. Благодаря предварително Simple Smile

# 748
Здравейте, някой знае ли дали Роял Касъл Елените ще работи тази година?

Здравейте, дали сте посетили хотела тази година? Доста ще ми е полезно ако имате някакви отзиви, тъй като вече сме платили за престой и много късно прочетох всичко отвратително за тях.. Тайно се надявам да не е толкова зле. Благодаря предварително Simple Smile
Пишеш в старата тема. Ако не ти отговарят, то питай в тема 2 - https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138

# 749
Здравейте, аз пуснах запитването, но така и не отидохме. Реално при нас никога е е било чак толкова зле, колкото в ривютата, но ние си отиваме с реалистични очаквания и знаем, че ще има неща, които може да не са окей. Моля ви дайте отзив като се върнете, ще ни е много полезен и приятна почивка Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт